• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

innovita gebelik testim

suedaaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
43
3
1
21
kızlar iki ay once de innovita test yapmıştım ama onda sadece tek çizgi çıkmıştı ve bir gün beklemesine rağmen yalancı çizgi çıkmamıştı. bugun sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve 15-20 dk sonra baktığımda bu şekildeydi. Sizce var mı? elimde başka test yok

Eklentiler

• 1000123870.webp
    1000123870.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000123872.webp
    1000123872.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 39
kızlar iki ay once de innovita test yapmıştım ama onda sadece tek çizgi çıkmıştı ve bir gün beklemesine rağmen yalancı çizgi çıkmamıştı. bugun sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve 15-20 dk sonra baktığımda bu şekildeydi. Sizce var mı? elimde başka test yok
Niye 15-20 dk sonra bakıp kafanızı karıştırıyorsunuz ki ? Test yapılır max 5-10 dk ya bakılır

Niye 15-20 dk sonra bakıp kafanızı karıştırıyorsunuz ki ? Test yapılır max 5-10 dk ya bakılır
testin ambalajında 15 dk içinde bakın 15 dk sonrasını dikkate almayın diyordu. Ve sabah yaptım testi kaldırım kahvaltıya misafirlerim vardı bakamadım hemen 😊

test bozuk gibi baska testle denedin mi

İnnovita yanlış çıkarmıyor genelde ben de aynı markayla öğrenmiştim. Kan testi verin derim sonucu bizimle de paylaşın sonra☺️

Back
X