Silikte olsa görünüyor ikinci çizgi bence var hayırlı olsunMerhaba kızlar , bat a 6 gün var . Dün hiç bir şey yoktu ikisi de negatifti.Bugün innovita testim böyle çıktı kaset test negatif çıktı. Bu markayı kullanan yanlış pozitiftik alan ya da böyle olup daha sonra koyulaşan hamişler bana da bilgi verebilir misiniz . Doğru düzgün sevinemedim şu an
Çok teşekkür ederim Ben de görüyorum ama inmovita cok hassas adet öncesi artan hcg yi bulmuştur belki dedi bi arkadaş içine kurt düştü , kasette negatif çıkınca .Silikte olsa görünüyor ikinci çizgi bence var hayırlı olsun
Benim 20 Eylül adet tarihim bu sabah erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktı artık gunumu bekleyeceğimÇok teşekkür ederim Ben de görüyorum ama inmovita cok hassas adet öncesi artan hcg yi bulmuştur belki dedi bi arkadaş içine kurt düştü , kasette negatif çıkınca .
Erken gebelik testleri de çoğunda negatif veriyor nedense ya … en iyisi beklemekBenim 20 Eylül adet tarihim bu sabah erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktı artık gunumu bekleyeceğim
Bende erken gebelik yapmıştım hayalet bile çıkmamıştı 2 gün sonra adet günümde tekrar kaset test yapım onda silik çıktı bekle canım daha erken. Umarım güzel sonuçlar alırsınBenim 20 Eylül adet tarihim bu sabah erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktı artık gunumu bekleyeceğim
Bende 6 sı pik gördüm ama sadece pik gününü degerlendirdik .bakalim hayirlsii beklemedeyimEvet ettim 3 ünde pik gördüm 4 ünde çatlama oldu. 2 ve 4 ünü değerlendirdim. Beklenen ader tarihim 21 Eylül. Düne kadar hiç bir şey çıkmadı bugün daha ilk dakikalarda görünce çok heyecanlandım..
Olacaksa olur hiç merak etmeBende 6 sı pik gördüm ama sadece pik gününü degerlendirdik .bakalim hayirlsii beklemedeyim
İnşallahOlacaksa olur hiç merak etmeadete 2 gün kala ya da adetten 1 gün sonra hamile kalan ne kadar arkadaşımız var burda
İnşallah canım ya mübarek cuma günü hürmetine dualarınızda unutmayın beni iki kızım var bir oğlum olsun istiyorumBende erken gebelik yapmıştım hayalet bile çıkmamıştı 2 gün sonra adet günümde tekrar kaset test yapım onda silik çıktı bekle canım daha erken. Umarım güzel sonuçlar alırsın
Yaaa benimde bir oğlum var kızım olsun istiyorum nasipse. Saglikli hayirli olmasi oncelikli duam tabi. Size de nasip olsun gonlunuzdeki Amiinİnşallah canım ya mübarek cuma günü hürmetine dualarınızda unutmayın beni iki kızım var bir oğlum olsun istiyorumadet tarihimi bekleyeceğim artık
Benimde bu markanın pembe olanını kullanmıştım böyle çıktı kuruma çizgisi dedilerMerhaba kızlar , bat a 6 gün var . Dün hiç bir şey yoktu ikisi de negatifti.Bugün innovita testim böyle çıktı kaset test negatif çıktı. Bu markayı kullanan yanlış pozitiftik alan ya da böyle olup daha sonra koyulaşan hamişler bana da bilgi verebilir misiniz . Doğru düzgün sevinemedim şu an
Tüh .. halbuki daha 1/2 dakka geçmeden çıktı. Bakalım beklemekten başka çare yok sanırım adete kadar .Benimde bu markanın pembe olanını kullanmıştım böyle çıktı kuruma çizgisi dediler
Tabiki önce sağlıklı olsunlar rabbim sizinde gönlünüzdekini size nasip eder inşallahYaaa benimde bir oğlum var kızım olsun istiyorum nasipse. Saglikli hayirli olmasi oncelikli duam tabi. Size de nasip olsun gonlunuzdeki Amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?