- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
adetin biter bitmezBu markadan bulabildm bi tek kapida odemeli kullanip sonuc alan varmi acaba
Bide erken yumurtlana ihtimsline karsi ne zamn baslanmali
Bnde ilk defa aldm adama sordum gitti gudiyordada satis yapiyrz bi sikinti cikmadi diyor denicz bklmBnde bu topici bekliyodum :) bnde aldım netten bu markayı da pek güvenemedm hiç kullanan da yok zaten ovi testlerinin c kısmı dahi silik çıkıyo bide strip test yani adi bşy gbi geldi bna
Her gun oglen 1 de yapsam pekiuygun olurmu yoksa saati var mi sabah ilk idrarlada olur diyor kagtta ama herkes yapmayn dyoradetin biter bitmez
Kagtta sabah ilk idrarda yogun olur dyr ama herkes sabh olmz dyr saat kacta yapnayi dusunysnBnde bu topici bekliyodum :) bnde aldım netten bu markayı da pek güvenemedm hiç kullanan da yok zaten ovi testlerinin c kısmı dahi silik çıkıyo bide strip test yani adi bşy gbi geldi bna
ovu testleri sabah ilk idrarla dogru sonuc vermiyor bildigim kadarıyla sabah 10 gibi akşamları da 8 gibi yapabilirsin,2 saat öncesi sıvı alımını bırakman lazımHer gun oglen 1 de yapsam pekiuygun olurmu yoksa saati var mi sabah ilk idrarlada olur diyor kagtta ama herkes yapmayn dyor
Valla bn denemek için bi kç tane yaptım işte silik çıkıyo hep control kısmı da ilk idrarla olmz dyo herkes öğlen fln yapcm büyük ihtimalle. Çok fazla kullanan da yok açıkçası ondn güvenemedim bu markaya 7 tanede gebelik testi hediyesi sanki hep bi karartı var gbi çıkıyo değişik yaniKagtta sabah ilk idrarda yogun olur dyr ama herkes sabh olmz dyr saat kacta yapnayi dusunysn
Bnmkindede 2 gebelik testi var denemedm hicte bnm c noktasi kirmizi t silik cikiyo bi sikinti yok gibi idrarda 10 saniye tutuyrm max yazisini gecrtmyrm hayrlisi bklm yaValla bn denemek için bi kç tane yaptım işte silik çıkıyo hep control kısmı da ilk idrarla olmz dyo herkes öğlen fln yapcm büyük ihtimalle. Çok fazla kullanan da yok açıkçası ondn güvenemedim bu markaya 7 tanede gebelik testi hediyesi sanki hep bi karartı var gbi çıkıyo değişik yani
İki Arkadaşımin loqoibick marka kasetli olandan vardı bozuk çıktı benimkinden aldılar.ben gayet memnunumBende bu markadan aldım inş güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?