innovita ovulasyon testi kullanan varmi?

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Bu markadan bulabildm bi tek kapida odemeli kullanip sonuc alan varmi acaba
Bide erken yumurtlana ihtimsline karsi ne zamn baslanmali

Bnde bu topici bekliyodum :) bnde aldım netten bu markayı da pek güvenemedm hiç kullanan da yok zaten ovi testlerinin c kısmı dahi silik çıkıyo bide strip test yani adi bşy gbi geldi bna

Bnde bu topici bekliyodum :) bnde aldım netten bu markayı da pek güvenemedm hiç kullanan da yok zaten ovi testlerinin c kısmı dahi silik çıkıyo bide strip test yani adi bşy gbi geldi bna
Bnde ilk defa aldm adama sordum gitti gudiyordada satis yapiyrz bi sikinti cikmadi diyor denicz bklm

Kagtta sabah ilk idrarda yogun olur dyr ama herkes sabh olmz dyr saat kacta yapnayi dusunysn

Her gun oglen 1 de yapsam pekiuygun olurmu yoksa saati var mi sabah ilk idrarlada olur diyor kagtta ama herkes yapmayn dyor
ovu testleri sabah ilk idrarla dogru sonuc vermiyor bildigim kadarıyla sabah 10 gibi akşamları da 8 gibi yapabilirsin,2 saat öncesi sıvı alımını bırakman lazım

Kagtta sabah ilk idrarda yogun olur dyr ama herkes sabh olmz dyr saat kacta yapnayi dusunysn
Valla bn denemek için bi kç tane yaptım işte silik çıkıyo hep control kısmı da ilk idrarla olmz dyo herkes öğlen fln yapcm büyük ihtimalle. Çok fazla kullanan da yok açıkçası ondn güvenemedim bu markaya 7 tanede gebelik testi hediyesi sanki hep bi karartı var gbi çıkıyo değişik yani

Valla bn denemek için bi kç tane yaptım işte silik çıkıyo hep control kısmı da ilk idrarla olmz dyo herkes öğlen fln yapcm büyük ihtimalle. Çok fazla kullanan da yok açıkçası ondn güvenemedim bu markaya 7 tanede gebelik testi hediyesi sanki hep bi karartı var gbi çıkıyo değişik yani
Bnmkindede 2 gebelik testi var denemedm hicte bnm c noktasi kirmizi t silik cikiyo bi sikinti yok gibi idrarda 10 saniye tutuyrm max yazisini gecrtmyrm hayrlisi bklm ya

İnnoviata markayı ben ve bir arkadaşım kullanıyoruz.memnunuz.adi bişey gibi duruyor ama bence iyi sonuç veriyor

innovita çok hassas bir test olduğundan silik çıkıyor kızlar. ama güzel bir test. ovulasyonu hemen yakalıyor. bu testle 3 ay içinde 2 defa hamile kaldım. bu testten şaşmam. kibrit çöpü gibi bişey ama iyi. 5 yıldır kullanmadığım marka kalmadı. kanpıhtılaşmasından bu yıl 2 defa düşük yaptım. eşimin sperm sayımını yaptık normalden biraz düşük çıktı. yani ovulasyon testlerine muhtaç biri olarak benim gibi bu testlere dünya kadar para veren biri olarak arkadaşlara tavsiyem bu markadan şaşmayın. kesin sonuç veriyor.

İnnovita kullandım ve doğru olduğunu düşünüyorum. Yumurtlamakta yakın belirginleşiyor emin olmak için dr a gittim ve belirgin olduğu gün yumurtam 18 mm di. Bu büyüklükteysem çatlamak üzere olduğunu söyledi. Ama kesin bir çigi çıkmasını beklemeyin. Benimki en belirgin bu şekilde çıktı.

Eklentiler

• 763E29D9-0781-40D4-AA69-E2DBE41023AB.webp
    763E29D9-0781-40D4-AA69-E2DBE41023AB.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 1.941
Benim bir haftadır durum bu sekilde:( bi hafta önce daha koyuydu.. anlayamıyorm

Back
X