Sanki pik olmamış gibiHanımlar merhabalar
Adetime 8 gün var ovulasyon testlerimi atıyorum bu markanınkini ilk defa yapıyorum . Yardımlarınıza talibim
Bende öyle düşünüyorum düzenli adet gören biriyim yumurtlama olmama ihtimali var mı acabaSanki pik olmamış gibi
Belki testlerde hata vardır sonuçta bilemeyiz siz yinede umutsuz olmayınBende öyle düşünüyorum düzenli adet gören biriyim yumurtlama olmama ihtimali var mı acaba
Kısmet bakalım . Teşekkür ederimBelki testlerde hata vardır sonuçta bilemeyiz siz yinede umutsuz olmayın
Her kadin her ay yumurtlamazmis oyle demisti bana doktor, ama arada koyu olanlar var ya onlardan biri pik olabilir, benimde ayni sekilde cikmisti ben catlamadi sandim doktor catladi demisti ama kaliteli degildi muhtemelen gebe kalmadim gecen aydi.Bende öyle düşünüyorum düzenli adet gören biriyim yumurtlama olmama ihtimali var mı acaba
Sanırım çok takıyoruz pskoloji ile baya bağlantılı sanırım bu olayHer kadin her ay yumurtlamazmis oyle demisti bana doktor, ama arada koyu olanlar var ya onlardan biri pik olabilir, benimde ayni sekilde cikmisti ben catlamadi sandim doktor catladi demisti ama kaliteli degildi muhtemelen gebe kalmadim gecen aydi.
Maalesef, zaten bu hormonlar beyinden uretiliyor hep ya dusundukce etkiliyoruz heralde :)Sanırım çok takıyoruz pskoloji ile baya bağlantılı sanırım bu olay
Sizin çocuk var mı ilk deneyim mi olacakMaalesef, zaten bu hormonlar beyinden uretiliyor hep ya dusundukce etkiliyoruz heralde :)
Yok ilk kez olucak olursa bu ay klomen kullandim biraz umutluyum ama bakalim :) sizin?Sizin çocuk var mı ilk deneyim mi olacak
Benim 3. Olacak kısmetse :) 2. Oglumda klomenle hamile kalmıştım :)Yok ilk kez olucak olursa bu ay klomen kullandim biraz umutluyum ama bakalim :) sizin?
Maşallah Allah bağışlasınBenim 3. Olacak kısmetse :) 2. Oglumda klomenle hamile kalmıştım :)
Çok teşekkür ederimMaşallah Allah bağışlasın
İnsallah hayırlı haberler canımCanım ben de 14.günüm pik dediğimiz en koyu çizgiyi gördüm.Maalesef kocam nöbetçiydi ertesi gün sabah değerlendirdik 20 dk ayaklarımı havaya diktim.Sonraki gün de akşama doğru değerlendirdik yine ayaklar havada:) şu an bel baş kasık meme ağrısı çekiyorum ishalim kusuyorum bakalım ne olacak dediğin gibi psikolojik gercekten
Teşekkür ederimmÇok teşekkür ederimmerak ettiğiniz her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Tmmdr cnm tabikiTeşekkür ederimmozelden yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?