İnnovita ovulasyon testi 😇

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
275
136
103
31
Hanımlar merhabalar
Adetime 8 gün var ovulasyon testlerimi atıyorum bu markanınkini ilk defa yapıyorum . Yardımlarınıza talibim

Eklentiler

• IMG_1035.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 141
Bende öyle düşünüyorum düzenli adet gören biriyim yumurtlama olmama ihtimali var mı acaba
Her kadin her ay yumurtlamazmis oyle demisti bana doktor, ama arada koyu olanlar var ya onlardan biri pik olabilir, benimde ayni sekilde cikmisti ben catlamadi sandim doktor catladi demisti ama kaliteli degildi muhtemelen gebe kalmadim gecen aydi.

Her kadin her ay yumurtlamazmis oyle demisti bana doktor, ama arada koyu olanlar var ya onlardan biri pik olabilir, benimde ayni sekilde cikmisti ben catlamadi sandim doktor catladi demisti ama kaliteli degildi muhtemelen gebe kalmadim gecen aydi.
Sanırım çok takıyoruz pskoloji ile baya bağlantılı sanırım bu olay

Canım ben de 14.günüm pik dediğimiz en koyu çizgiyi gördüm.Maalesef kocam nöbetçiydi ertesi gün sabah değerlendirdik 20 dk ayaklarımı havaya diktim.Sonraki gün de akşama doğru değerlendirdik yine ayaklar havada:) şu an bel baş kasık meme ağrısı çekiyorum ishalim kusuyorum bakalım ne olacak dediğin gibi psikolojik gercekten

İnsallah hayırlı haberler canım

Ben de her adetin 11. Günü pik görürdüm bu ay innovita ile 14. Gün gördüm bi ara dalgalandı sizin gibi anlam veremedim ama yapmaya devam edince piki gördüm, devam edin bence .

Eklentiler

• IMG_2204.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 69
11. 14. Olarak gün saymadım ama adete 6 gün var çok pik olmadı sanırım benimki bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…