İnnovita Ovulasyon testi

Pikden bir gün önce falan mı olduğunu gosteriyo canım ya çok endişeliyim
Endişelenme canım zaten yumurta 24 saat canlı kalıyor kaçırmazsın istersen şimdi çok sıvı tüketmediysen bidaha yap bakalım yumurtlama olmuş mu

Canım şimdi yaptım ekliyorum. Ama alttan yukarı doğru üçüncü dün gece alttan ikinci bu öğlen alttaki de şimdi ki. Pik yanlış olmasın öğlen oldu hemen geçtim yani pik

Eklentiler

• IMG_20250914_203322.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 52
merhaba ben 10 eylülde regl oldum suan hala adetim devam etmekte bugün yarın biter gibi ne zaman ovulasyon testine baslamalıyım birde ilk yaptğım günler tek cizgi, cift cizgi ve ikinci cizgi siliklesmeye basladığım zamanı mı değerlendirmem gerek bilgi verebilir misiniz

Merhaba . Tabıkıde .regll ın bıttıgını günden ıtıbaren yapmaya basla canım . Sıkıl çıkacak sonra yavaş yavaş koyulaşmaya başlayacak . Ben sana bırazdan özelden atacam orneklerı . Cızgı koyulasmaya basladıgında degerlendırmeye başla çünkü her an pik olabılır . Her gün aynı saatte yap ve 2 saat önce sıvı alımını kes. Asla ılk ısrarınla yapma net sonuç alamazsın. Mesela ben saat 3 de sıvı alımını kesıyorum 5 de testımı yapıyorum böyle alışkanlık edındım t cızgısı kontrol cızgısı ıle aynı koyulukta yada daha koyu olduğunda bil kı yumurtlama . Adetten sonra 1 gün durup 1 gün ılıskı yasa . Tam koyulaşmaya başladığında her gün degerlendır koyulaştıktan sonra muhtemelen 2 gün koyu devam eder sonra siliklesır . Sılıklestıgı gün çatlama günü oluyor , o günü de degerlendır. Sonra ılıskı serbest kendı ıstedıgın gıbı .

Kızlar merhaba bende pcosluyum yıldızladığım akşamları değerlendirdik 11 eylül yumurtlamamı sizce

Eklentiler

• image.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 26
Ovulasyon testine dün basladım ve ilk gün böyle yarından itibaren günden güne koyulasma olacak değil mi ilk gün böyle olması normal mi

Burda bir tık daha belli

Kızlar merhaba adetıme 6gün var ınnovati test yaptım böyle cıkdı görebiliyormusunuz?

Eklentiler

• image.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.
Eki Görüntüle 3646797

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…