INNOVITA SILIK GEBELIK TESTI LUTFEN YARDIM!

Hanimeli9089

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
59
47
8
34
Merhabalar hanımlar, innovita gebelik testi aldım çok silik gözüküyor adetim 3 gün gecikti iki gün önce lekelenme oldu. 6 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı bu ay ovulasyon takibi yaptım. Bu şekilde çok silik olup hamile oldugunu ogrenenler var mı? Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• IMG-20201213-WA0001.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 1.774
  • IMG-20201213-WA0002.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 1.011
  • IMG-20201213-WA0004.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 758
Bir kaç gün daha geciksin cnm ben göremedim malesef üzgünüm

Canım üzgünüm yaa ben göremedim 3 gün gecikmeyle tam kırmızı olmasa da baya belli kırmızı iki çizgi olması gerekirdi Allah ım bir an önce hayırlısıyla nasip etsin inşallah eğer kendini değişik farklı hissediyorsan da bunlarla uğraşma kan ver bence

Evet canım çıkar barkod numarasını muhakkak al geri gitmezsin internetten bakarsın sonucuna hadi hayırlısı
Çok heyecanlıyım çalışıyorum şuan çıkamam ama hemen yaptırmak istiyorum
Evet canım çıkar barkod numarasını muhakkak al geri gitmezsin internetten bakarsın sonucuna hadi hayırlısı
Hadi inşallah hamiyeyimdir teşekkür ederim
Kimyasal gebelik nasıl oluyor ki

Çok heyecanlıyım çalışıyorum şuan çıkamam ama hemen yaptırmak istiyorum

Hadi inşallah hamiyeyimdir teşekkür ederim

Kimyasal gebelik nasıl oluyor ki
Kan ver emin ol ki folik asite başlayasın canım inşallah hamilesin canım kimyasal gebelik demek sağlıksız bebek demek beta 1000 e kadar bile zor yükselir sonra kendiliğinden düşer geri dönüşü yoktur. Allah korusun böyle şeylerle kafanı bulandırma kanını ver strese gerek yok sonuca göre başla kolik asidine hadi hayırlısı bakalım

Tamam canım çok teşekkür ederim hayırlı kandiller Rabbim boyke bı günde inşallah hayırlısıyla mujdelemistir.Allah razı olsun bilgi için sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…