- 13 Aralık 2020
- 59
- 47
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hanimeli9089
-
Bir kaç gün daha geciksin cnm ben göremedim malesef üzgünümMerhabalar hanımlar, innovita gebelik testi aldım çok silik gözüküyor adetim 3 gün gecikti iki gün önce lekelenme oldu. 6 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı bu ay ovulasyon takibi yaptım. Bu şekilde çok silik olup hamile oldugunu ogrenenler var mı? Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kan testi yaptır gebesin
Bnde de PCO var kaset teste dene istersen yarınBu arada polikistik over var bende senelerdir hiç silik bile çıkmıyordu umutlanmakta istemiyorum
Cnm hmn çıktıysa ikinci evet olsbilirsn
Bilemedim normalde bugün regl günüm sabah yaptım cok heyecanliyimCnm hmn çıktıysa ikinci evet olsbilirsn
Kan testinde hemen cikarmi acabaKan testi yaptır gebesin
Hemn cikti mi ikinci cozgiBilemedim normalde bugün regl günüm sabah yaptım cok heyecanliyim
Canım kan ver gebesin basbaya belli çizgin inşallah kimyasal değildir sonucunu yaz buraya geç olmadan sağlık ocağına git kan ver istersen benim yorumum hayırlı olsun
Canım üzgünüm yaa ben göremedim 3 gün gecikmeyle tam kırmızı olmasa da baya belli kırmızı iki çizgi olması gerekirdi Allah ım bir an önce hayırlısıyla nasip etsin inşallah eğer kendini değişik farklı hissediyorsan da bunlarla uğraşma kan ver benceMerhabalar hanımlar, innovita gebelik testi aldım çok silik gözüküyor adetim 3 gün gecikti iki gün önce lekelenme oldu. 6 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı bu ay ovulasyon takibi yaptım. Bu şekilde çok silik olup hamile oldugunu ogrenenler var mı? Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayy inşallah normalde bugün regl gunumdu hemen kan versem cikarmi acaba canimCanım kan ver gebesin basbaya belli çizgin inşallah kimyasal değildir sonucunu yaz buraya geç olmadan sağlık ocağına git kan ver istersen benim yorumum hayırlı olsun
Ayy inşallah normalde bugün regl gunumdu hemen kan versem cikarmi acaba canim
Çok heyecanlıyım çalışıyorum şuan çıkamam ama hemen yaptırmak istiyorumEvet canım çıkar barkod numarasını muhakkak al geri gitmezsin internetten bakarsın sonucuna hadi hayırlısı
Hadi inşallah hamiyeyimdir teşekkür ederimEvet canım çıkar barkod numarasını muhakkak al geri gitmezsin internetten bakarsın sonucuna hadi hayırlısı
Kimyasal gebelik nasıl oluyor kiEvet canım çıkar barkod numarasını muhakkak al geri gitmezsin internetten bakarsın sonucuna hadi hayırlısı
Kan ver emin ol ki folik asite başlayasın canımÇok heyecanlıyım çalışıyorum şuan çıkamam ama hemen yaptırmak istiyorum
Hadi inşallah hamiyeyimdir teşekkür ederim
Kimyasal gebelik nasıl oluyor ki
Tamam canım çok teşekkür ederim hayırlı kandiller Rabbim boyke bı günde inşallah hayırlısıyla mujdelemistir.Allah razı olsun bilgi için sağolasınKan ver emin ol ki folik asite başlayasın canıminşallah hamilesin canım kimyasal gebelik demek sağlıksız bebek demek beta 1000 e kadar bile zor yükselir sonra kendiliğinden düşer geri dönüşü yoktur. Allah korusun böyle şeylerle kafanı bulandırma kanını ver strese gerek yok sonuca göre başla kolik asidine hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?