Saç Rengi ve Saç Boyama INOA Supreme Saç Boyası Hakkında

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.401
298
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki linkte size saç boyası önerisi sormuştum ama yanıt gelmedi.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ular-ve-oneriler.28238/page-607#post-49624660

bu arada bir süredir araştırıyorum. INOA supreme almaya karar verdik annem için. Renk de 9.13 sarı küllü dore. ama oksidan sıkıntı oldu. bunların oksidanları 1 kiloluk satılıyormuş yahu bu ne? ben bunu nasıl ölçüp 60 ml eklicem boyaya. ölçü kabı veriyor mu yanında? bunun yanında raf ömrü var mı bu oksidanların evde sene dayanır mı? ya da ben gidip şu watsonsa gratiste satılan minik tüp oksidanlardan alsam olmaz mı?

Teşekkürler şimdiden :)

Ben de oksidanı hep litrelik kullanıyorum. Marketlerde de bulabiliceğin 1 liralık tüp oksidanlardan bi tane al ve o şişeyi kendine ölçü olarak kullan derim. Ben göz kararı kullanmaya alıştım ama ilk zamanlar bu şekilde kullanıyodum.

Çok mantıklı bi ölçü fikri oldu teşekkürler

Slm cnm ben normal inoa kullanıyorum oksidanı litrelik tabı ben tüpden ne kadar sıktıysam özellikle dip boyarken çok güzel oluyor oksidanı kullanıyorum iki yılda arada saçımı kuaföre boyadım zaten sürekli boyarsan bitirirsin

Zaza han da tek ilk kutulara bölmüşler 5 lira ama ben kiloluk aldım 40 lira daha ekonomik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…