İnofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ?

Biliyorum buranın konusu değil ama benimde derdim anne olmakla ilgili anne olmak istiyorum hayırlısıyla burası daha cok dikkat cektigi icin buraya yazıyorum aranızda inofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ??
ben pco yum inofolic 2 ay kullandım klomen ve ovitrelle çatlatıcı iğne yaptırdım ama bebek olmuyor.9 aylık evliyim .inofolicin bi etkisi olmadığını düşünüyorum ama doktorum ısrarla devam etmemi istiyor.

tamam :) ben de eşime içirmek istyrm içmiyor inanmıyor bana :):)
tamam :) ben de eşime içirmek istyrm içmiyor inanmıyor bana :):)
Benim esim de içmedi yaya çok zorladım ama nafile bugün spermiyogram yaptrdk doktor sorununuz yok dedi e vitamini verdi bi de keciboynuzu ve arı poleni ye dedi bunları yer inşallah sen yaptrdn mı sper

Canm sogan suyu dene arkafasim oyle kaldi

Kızlar ben de inofolic kullanıyorum sabah akşam 1er poşet.Adetim başladığında başlamıştım.Bir sorunum yok doktor hamileliği hızlandırması için verdi.
Bu 2.ayım geçen ay yumurtlamayı şiddetli sancı ve akıntıyla hissetmiştim bu ay hiç anlamadım ne zaman yumurtladım ama sıkı çalıştık. Geçen ay adetimi 28 güne çekti, bu ay şuan 27. günümdeyim idrar testi negatif çıktı. İşe yarayacağından çok umutluydum aslında, bekliyorum bakalım hala...

Benim esim de içmedi yaya çok zorladım ama nafile bugün spermiyogram yaptrdk doktor sorununuz yok dedi e vitamini verdi bi de keciboynuzu ve arı poleni ye dedi bunları yer inşallah sen yaptrdn mı sper
biz de geçen hafta yaptrdık eşime sperm sayısı 96 mlyn ileri hızlı hareketli süper sayısı sıfır diğrleri iyydi ürolog böyle söyledi ama işini sağlama alması için prooxed plus al demiş ben sonucları bi de kendi kadın dğm dktruma gösterdm o da ileri hızlı haraket sıfır l-320-argininne vitamin complex verdi bana fiyatı uçuk geldi yani görünüşte bi prblmmz yok anlamadım napsak karrszm

canım arı poleni yedir bi de keçiboynuzu kürü yap. ileri hızlı hareket nasıl sıfır olur zaten yumurtayı dölleyecek olan ileri hızlı olan bence ya raporu yanlıs yorunladılar ya da problem var

inan ben de anlamadım ileri hızlı yüzde sıfır arı polenini nasıl yedrcem evde küçük bi kavanozda var ama

Bende yarın baslıycam ınsallah unofolıc e ıns ıse yarar ıkı dusugum oldu sımdı ıstyoruz gecen ay denedık olmadı 3cm kıst olusmus strese baglıyorum bu kıstı onemlı degıl dedı hormonların normal dedı adetım bıtelı ıkı gun oluyo yarın baslıycam ıkı sabah ıkı ajsam yazıo recetde oyle kuşşancam bı kutu yetmeyecek buyuk ıhtımal

Bıde arkadaslar bbır bardaga mı ıkı poset kuşlanıyoruz yoksa ayrı ayrı ıkı bardak mı hazırşayıp ıcıyoruz

Bıde arkadaslar bbır bardaga mı ıkı poset kuşlanıyoruz yoksa ayrı ayrı ıkı bardak mı hazırşayıp ıcıyoruz
canım bi bardağa bi tane ben sabah ve akşam içyrm doktor öyle dedi yani ama pkolu arkdslar daha fazla içio doktor sana nasıl önerdyse öyle iç

Bendr kist var ama pko demedi doktor vrrdigi recetede gundr iki kez ikiser poset yaziyo. Bir bardaga ikisini dokup iciyorum sabah ve aksam umarim dogrudur

Doğru canm çünkü yarım su bardagına bir poşet bi su bardagına iki poşet

ya bende inofolic şişkinlik yaptı yuzum şişti 1 kilo da almsm sizde de aynı sorun oldu mu?

Folicasit vitamin olduğu için çabuk acıktırıyor ve kilo yapıyr normal canm

Kızlar slm bende Dr gittim 2 buçuk yıldır evliyim olmuyor Dr bana inofolic asit verdi sabah 2 poşet bir bardak suya aksama aynı ama yemekten 2 saat önce yada sonra ama benim şekerim yüksek ve troid az calisiyomu dahiliyeye gönderdi bana gerek kalmaz dedi git dedi bakalım dahiliyeye gidicem bakalım nolcak ben buradayım bursada olan varmı aranizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…