- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
ben pco yum inofolic 2 ay kullandım klomen ve ovitrelle çatlatıcı iğne yaptırdım ama bebek olmuyor.9 aylık evliyim .inofolicin bi etkisi olmadığını düşünüyorum ama doktorum ısrarla devam etmemi istiyor.Biliyorum buranın konusu değil ama benimde derdim anne olmakla ilgili anne olmak istiyorum hayırlısıylaburası daha cok dikkat cektigi icin buraya yazıyorum aranızda inofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ??
tamam :) ben de eşime içirmek istyrm içmiyor inanmıyor bana :):)
Benim esim de içmedi yaya çok zorladım ama nafile bugün spermiyogram yaptrdk doktor sorununuz yok dedi e vitamini verdi bi de keciboynuzu ve arı poleni ye dedi bunları yer inşallah sen yaptrdn mı spertamam :) ben de eşime içirmek istyrm içmiyor inanmıyor bana :):)
Canm sogan suyu dene arkafasim oyle kaldiben pco yum inofolic 2 ay kullandım klomen ve ovitrelle çatlatıcı iğne yaptırdım ama bebek olmuyor.9 aylık evliyim .inofolicin bi etkisi olmadığını düşünüyorum ama doktorum ısrarla devam etmemi istiyor.
biz de geçen hafta yaptrdık eşime sperm sayısı 96 mlyn ileri hızlı hareketli süper sayısı sıfır diğrleri iyydi ürolog böyle söyledi ama işini sağlama alması için prooxed plus al demiş ben sonucları bi de kendi kadın dğm dktruma gösterdm o da ileri hızlı haraket sıfır l-320-argininne vitamin complex verdi bana fiyatı uçuk geldi yani görünüşte bi prblmmz yok anlamadım napsak karrszmBenim esim de içmedi yaya çok zorladım ama nafile bugün spermiyogram yaptrdk doktor sorununuz yok dedi e vitamini verdi bi de keciboynuzu ve arı poleni ye dedi bunları yer inşallah sen yaptrdn mı sper
biz de geçen hafta yaptrdık eşime sperm sayısı 96 mlyn ileri hızlı hareketli süper sayısı sıfır diğrleri iyydi ürolog böyle söyledi ama işini sağlama alması için prooxed plus al demiş ben sonucları bi de kendi kadın dğm dktruma gösterdm o da ileri hızlı haraket sıfır l-320-argininne vitamin complex verdi bana fiyatı uçuk geldi yani görünüşte bi prblmmz yok anlamadım napsak karrszm
canım bi bardağa bi tane ben sabah ve akşam içyrm doktor öyle dedi yani ama pkolu arkdslar daha fazla içio doktor sana nasıl önerdyse öyle içBıde arkadaslar bbır bardaga mı ıkı poset kuşlanıyoruz yoksa ayrı ayrı ıkı bardak mı hazırşayıp ıcıyoruz
Bıde arkadaslar bbır bardaga mı ıkı poset kuşlanıyoruz yoksa ayrı ayrı ıkı bardak mı hazırşayıp ıcıyoruz
inan ben de anlamadım ileri hızlı yüzde sıfır arı polenini nasıl yedrcem evde küçük bi kavanozda var ama
saol canm bzmki kendi kafasına göre bi yöntem bulmuş bal ceviz süt polen bitter çikolata hepsini blenderda çırpıyo içiyocanım bala karıstır yedır
tesekkur ederm canm sende bebek var mıFolicasit vitamin olduğu için çabuk acıktırıyor ve kilo yapıyr normal canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?