İnofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ?

Canim hic bisey yok o zaman korkma sakin bnce çok fazla forumda olumsuz yasanan şeyleri okuma. Çünkü bos gebelik okusan ondan supheleniyosun diş gebelik okusan olur mu acaba diyorsun okuma derim rahat ol
Canim bisey sorcam ya bu deger hergunmi ikiye katlanmali yoksa iki gunde birmi kafam karisti ya benim 11 den 41 olmusya iyimi sence

Canim bisey sorcam ya bu deger hergunmi ikiye katlanmali yoksa iki gunde birmi kafam karisti ya benim 11 den 41 olmusya iyimi sence
İki günde bir canim iyi tabi benim ilki 23 tu bir gün sonra 103 tu. En az ikiye kstlamali bizimki daha da güzel fazla artis göstermiş. Herşey yolunda merak etme sen annesi:)

İki günde bir canim iyi tabi benim ilki 23 tu bir gün sonra 103 tu. En az ikiye kstlamali bizimki daha da güzel fazla artis göstermiş. Herşey yolunda merak etme sen annesi:)
Anladim canim cok tesekkur ederim

Cnm slm nslsin bebis nasıl bugun adetin bitti sabah 11 de olctum 36.1 cıktı dua et bana lutfen

Cnm slm nslsin bebis nasıl bugun adetin bitti sabah 11 de olctum 36.1 cıktı dua et bana lutfen
Canim ben iyiyim saol dualarim seninle. Ama on bir çok geç saatini yediye kur olc ateşini sonra uyursun:)) soğan kuru yap tatlim bu aksam hemen ve bal tarcin çörek otu karistir ye sabah aksam . olucak inş bu ay inofolice devam ediyosun dimi

Cnm ben bunları yapamam kusuyorum cnm mode bulantısı yapıo

canm sen inofoliği sabah aksam 1 er poset mi içmiştin. bu arada bebsn hayırlı olsun saglıkla kucagna alırsn ınsallah. doktor bana sabah aksam 1 er demstı bende sorun yok sadece hızlandrr demstı .

canm sen inofoliği sabah aksam 1 er poset mi içmiştin. bu arada bebsn hayırlı olsun saglıkla kucagna alırsn ınsallah. doktor bana sabah aksam 1 er demstı bende sorun yok sadece hızlandrr demstı .
Çok tesekkur ederim canim. Darisi inş sizlerin basina. Ben ikişer poşet icmistim sabah aksam. Ama sende problem olmadigi için bir poşet önermiştir doktorun. İnş faydasini en yakin zamanda görürsün:))

narin333 canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik:))
Canim simdi gordum yazdigini iyi gidiyir cok sukur dun doktora gidecektim megerse randevum haftayaymis ben dun zannediyordum bir daha hcg de yaptirmadim insallah sorun yoktur diye dua ediyorum sen nasilsinn

Adet düzensizliğim yok, aksine tam gününde sabah ilk tuvaletımde gelir okadar dakik yani. ama pko teşhisi kondu 1 ay denedim hamile kalamadım. bu arada inofolic kullanıyorum. çok umutlanmıştım hem adetim düzenli, hem inofolic kullanıyorum diye. ama olmadı malesef.. benim gibi adeti düzenli olup pko lu olan, inofolic kullanan varmı? başka doktora git demeyin inanın cesaretim yok.çünkü bana 1000 de bir ihtimal olmaz bile dese kafama takarım. bu ay ovulasyon testi aldım bu ayda öle deniyim diyorum. napsam netsem kafam çok karışııkk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…