amin canımmmÇok güzel canim iki katina katlamis hep boyle artsin ins
sadece anne icin degil cocugun belli hastaliklardan korunmasi icinde butun dr lar veriyor genelde onu..Bence doktor önerisi olmadan asla kullanma. İyi bir şey olabilir ama senin bünyenin ihtiyacı var mı bakalım ona?
Canim bisey sorcam ya bu deger hergunmi ikiye katlanmali yoksa iki gunde birmi kafam karisti ya benim 11 den 41 olmusya iyimi senceCanim hic bisey yok o zaman korkma sakin bnce çok fazla forumda olumsuz yasanan şeyleri okuma. Çünkü bos gebelik okusan ondan supheleniyosun diş gebelik okusan olur mu acaba diyorsun okuma derim rahat ol
İki günde bir canim iyi tabi benim ilki 23 tu bir gün sonra 103 tu. En az ikiye kstlamali bizimki daha da güzel fazla artis göstermiş. Herşey yolunda merak etme sen annesi:)Canim bisey sorcam ya bu deger hergunmi ikiye katlanmali yoksa iki gunde birmi kafam karisti ya benim 11 den 41 olmusya iyimi sence
Anladim canim cok tesekkur ederimİki günde bir canim iyi tabi benim ilki 23 tu bir gün sonra 103 tu. En az ikiye kstlamali bizimki daha da güzel fazla artis göstermiş. Herşey yolunda merak etme sen annesi:)
Cnm slm nslsin bebis nasıl bugun adetin bitti sabah 11 de olctum 36.1 cıktı dua et bana lutfenİki günde bir canim iyi tabi benim ilki 23 tu bir gün sonra 103 tu. En az ikiye kstlamali bizimki daha da güzel fazla artis göstermiş. Herşey yolunda merak etme sen annesi:)
Canim ben iyiyim saol dualarim seninle. Ama on bir çok geç saatini yediye kur olc ateşini sonra uyursun:)) soğan kuru yap tatlim bu aksam hemen ve bal tarcin çörek otu karistir ye sabah aksam . olucak inş bu ay inofolice devam ediyosun dimiCnm slm nslsin bebis nasıl bugun adetin bitti sabah 11 de olctum 36.1 cıktı dua et bana lutfen
Cnm ben bunları yapamam kusuyorum cnm mode bulantısı yapıoCanim ben iyiyim saol dualarim seninle. Ama on bir çok geç saatini yediye kur olc ateşini sonra uyursun:)) soğan kuru yap tatlim bu aksam hemen ve bal tarcin çörek otu karistir ye sabah aksam . olucak inş bu ay inofolice devam ediyosun dimi
Bal tarcin çörek otunu ye en azindan canim tadi güzel. Şifa diye düşün tutmaya calis kndiniCnm ben bunları yapamam kusuyorum cnm mode bulantısı yapıo
Nsl olcak kac kasık yapcam nsl ıcemıyo pekıBal tarcin çörek otunu ye en azindan canim tadi güzel. Şifa diye düşün tutmaya calis kndini
Nette arastir canim bn göz karari koydum ucunu de. Soğan suyunu da hic koklamadan iç hemen ardından bisey ye tadi yok zaten. Yapmiskn tam yap bari cnm bebis için katlanNsl olcak kac kasık yapcam nsl ıcemıyo pekı
Tmm cnm pekı yapıcam yarın basliycam hergun taze yapcam bu karısımıNette arastir canim bn göz karari koydum ucunu de. Soğan suyunu da hic koklamadan iç hemen ardından bisey ye tadi yok zaten. Yapmiskn tam yap bari cnm bebis için katlan
Canim ben iyiyim saol dualarim seninle. Ama on bir çok geç saatini yediye kur olc ateşini sonra uyursun:)) soğan kuru yap tatlim bu aksam hemen ve bal tarcin çörek otu karistir ye sabah aksam . olucak inş bu ay inofolice devam ediyosun dimi
Çok tesekkur ederim canim. Darisi inş sizlerin basina. Ben ikişer poşet icmistim sabah aksam. Ama sende problem olmadigi için bir poşet önermiştir doktorun. İnş faydasini en yakin zamanda görürsün:))canm sen inofoliği sabah aksam 1 er poset mi içmiştin. bu arada bebsn hayırlı olsun saglıkla kucagna alırsn ınsallah. doktor bana sabah aksam 1 er demstı bende sorun yok sadece hızlandrr demstı .
inşallah canm cok teskekur ederim :)Çok tesekkur ederim canim. Darisi inş sizlerin basina. Ben ikişer poşet icmistim sabah aksam. Ama sende problem olmadigi için bir poşet önermiştir doktorun. İnş faydasini en yakin zamanda görürsün:))
Canim simdi gordum yazdigini iyi gidiyir cok sukur dun doktora gidecektim megerse randevum haftayaymis ben dun zannediyordum bir daha hcg de yaptirmadim insallah sorun yoktur diye dua ediyorum sen nasilsinnnarin333 canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?