İnofolic combi kullanan var mı ?

Dryshnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2023
23
3
1
29
Kızlar bende pcos var 1.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor doktora da gidiyorum ama tesadüfen önüme bu ilaç çıktı kullanıp gebe kalanlar var mo ? Bide basıl kullanıyorsunuz ?

Kızlar bende pcos var 1.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor doktora da gidiyorum ama tesadüfen önüme bu ilaç çıktı kullanıp gebe kalanlar var mo ? Bide basıl kullanıyorsunuz ?
Canım ben bir ay kullandım ama ara kanama falan yaptı adeti uzattı sonra bıraktım ama hamile kalanlarda varmış heralde

Bende bu ay kullanmaya başladım o ilaç sayesinde gebe kalan çok varmış inşallah faydası olur bana doktor verdi sabah akşam kullanıyorum

Ben iki ay kullandım. İki ay üst üste hamile kaldım. Biri kimyasal oldu. Diğer hamileliğim sağlıklıydı. Şimdi 7 yaşında.

Canım bende Pcos yok ama şüphem vardı kilo alınca adetlerim düzensizleşti amh baktrayım dedim 3.06 çıktı doktor pko yok ama kilo ver dedi rahim filmi de çektim temizdi bende rahim filminden hemen sonra inositol kullanmaya başladım şöyle söylim ovalüsyon da yumurtlamam hep geç olurdu geç adet oluyorum diye bu ay ilk kez 15 gün yumurtlama gördüm bi 15 gündür kullanıyorum pcos lular baya faydasını görmüş hem folikasit hem inositol var bir araştır hemen faydasını görünce şaşırdım

İnofolic bir folik asit değil mi kuzenim önermişti kullandım hiç bir şey olmadı

Ben de onu kullandığım ilk ay hamile kaldım onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama pcoslularda yumurta kalitesini arttırıyormuş ben de kanama vs yapmadı hiç öyle bir şey de duymadım daha önce hormon içeren bir şey olmadığı için ara kanama yapan arkadaşlarda ki ara kanamalar belki onunla birlikte klomen femara vs kullandılarsa onlarla ilgilidir. İçinde yağ asitleri ve folikasit bulunan gıda takviyesi sonuçta

Ben başka bir şey kullanmamıştım ara kanama olduğunda doktor ondan kaynaklı olduğunu söylemişti ama yinede kullanabilirsin demişti

Yaaa maşallah peki mavi olanı mı kullandınız bise günde kaç kere kullanıyorsunuz

Yaaa maşallah peki mavi olanı mı kullandınız bise günde kaç kere kullanıyorsunuz
Yok mavi değildi benim ki pembeydi günde 1 adet kullandım şimdi hamile olduğum için başka takviyeye geçtik

Ben ovulasyon testinde yumurtlama günümü bulamıyordum hiç bu ay soğan kürü ve infolic combi kullandım bunların faydası var mı bilmiyorum ama dün ovulasyon da yumurtlamayi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…