- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
Canım predictor yaptım tekrarladim öğleden sonra ikindin gibihayalet çizgi gördüm Allah in izniyle inşallahAmin canımTest için bikaç gün daha sabret bence.. bende ilaç kullandığım zamanlar test yapmadan duramazdım insanın aklı fikri bu oluyo.. ben 4.5 yıldır deniyorum tık yok Allah bilir biz elimizden geleni yapalımda
Ahhh çok sevindimmCanım predictor yaptım tekrarladim öğleden sonra ikindin gibihayalet çizgi gördüm Allah in izniyle inşallahresim çok zor yukleyebildim farklı postta paylaştım bak istersen testime bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum diye
Ahhh çok sevindimmbakayım cnm
3. Kuruma geçtim birşey yok henüz bende. Ama etkisini gören çok kişi var. Sizde deneyin.Kızlar ınofolic combi vitamin ilacı kulanıp hamile kalan varmı ve kaç ay kullandınız
Ben daha 1 sene olmadı evleneli ama kontrol gittim kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı 2 kez hamilelik yaşadım kısa süreli testlerin pozitif değerlerim düşüktü kanamam geliyordu pıhtılaşma sorunu varmış kan sulandırıcı ve inofolic combi verdi başka bir tedaviye gerek yok dedi bende merak ettim cevap alan var mı yok mu bu hapla %80 kadınlar sonuç almış şaşırdım3. Kuruma geçtim birşey yok henüz bende. Ama etkisini gören çok kişi var. Sizde deneyin.
Bende burada ki tavsiyelerle aldım. Adeti düzelen kadınlar bile var. Malesef ben hiçbir etkisini henüz göremedim ama Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah şifa olur canım. Ben gebe kalamıyorum. Denemediğim doğal kür takviye gıda kalmadı. Şu an klomen kullanıyorum. Allah'tan hayırlısı. Hepimiz anne oluruz inşallahBen daha 1 sene olmadı evleneli ama kontrol gittim kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı 2 kez hamilelik yaşadım kısa süreli testlerin pozitif değerlerim düşüktü kanamam geliyordu pıhtılaşma sorunu varmış kan sulandırıcı ve inofolic combi verdi başka bir tedaviye gerek yok dedi bende merak ettim cevap alan var mı yok mu bu hapla %80 kadınlar sonuç almış şaşırdım
Amin inşallah canım benim Rabbim mübarek günlerde duysun sesimizi Annelik duygusunu bizde yaşarız inşallahBende burada ki tavsiyelerle aldım. Adeti düzelen kadınlar bile var. Malesef ben hiçbir etkisini henüz göremedim ama Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah şifa olur canım. Ben gebe kalamıyorum. Denemediğim doğal kür takviye gıda kalmadı. Şu an klomen kullanıyorum. Allah'tan hayırlısı. Hepimiz anne oluruz inşallah
Bende burada ki tavsiyelerle aldım. Adeti düzelen kadınlar bile var. Malesef ben hiçbir etkisini henüz göremedim ama Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah şifa olur canım. Ben gebe kalamıyorum. Denemediğim doğal kür takviye gıda kalmadı. Şu an klomen kullanıyorum. Allah'tan hayırlısı. Hepimiz anne oluruz inşallah
Canım peki bu ilaç göğüsler de hassasiyet yaratıyor mu kasık ağrısı sağ sol falan yaşıyor musun senBende burada ki tavsiyelerle aldım. Adeti düzelen kadınlar bile var. Malesef ben hiçbir etkisini henüz göremedim ama Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah şifa olur canım. Ben gebe kalamıyorum. Denemediğim doğal kür takviye gıda kalmadı. Şu an klomen kullanıyorum. Allah'tan hayırlısı. Hepimiz anne oluruz inşallah
Hayır. Bu tür etkilerde hiç yaşamadım. Tadı su gibi zaten o niyete içiyorum :)Canım peki bu ilaç göğüsler de hassasiyet yaratıyor mu kasık ağrısı sağ sol falan yaşıyor musun sen
Benim kullandığım toz değil kuzum mavi kutu kapsül kahverengi senin pembe renkli toz inofolic combi mıHayır. Bu tür etkilerde hiç yaşamadım. Tadı su gibi zaten o niyete içiyorum :)
Aaaa canım ben şimdi gördüm msjini kusura bakma kuzum ben bundan kullanmıyorumBen bunu kullanıyorum yorumlarda, forumlarda vs de bunun hakkında yazılmıştıEki Görüntüle 2904059
Prospektusunu atma şansınız var mıBen bunu kullanıyorum kuzum, kapsül kahverengi bundan çok sonuç alan olmuş o 6uzden sordum canım
Bunda yok canım prospektus bu sadece gıda takviyesi ilaç değil o yüzden yokProspektusunu atma şansınız var mı
İçeriğindeki vitaminleri yazmamislar mi cnmBunda yok canım prospektus bu sadece gıda takviyesi ilaç değil o yüzden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?