Gebeliğe Hazırlık Inofolic Combi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım predictor yaptım tekrarladim öğleden sonra ikindin gibihayalet çizgi gördüm Allah in izniyle inşallah resim çok zor yukleyebildim farklı postta paylaştım bak istersen testime bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum diye

Ahhh çok sevindimm bakayım cnm

Inofolic hamile birakmaz sadece vucudunu hamilelige hazirlar o sadece bir vitamin
Bende uc aydir kullaniyorum bakalim neler olacak

Af0909 hamile kaldın mı acaba bende bu ay başladım inofolic combiye mavi kutu kahverengi kapsül merak ettim etkisi var mı :)

3. Kuruma geçtim birşey yok henüz bende. Ama etkisini gören çok kişi var. Sizde deneyin.
Ben daha 1 sene olmadı evleneli ama kontrol gittim kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı 2 kez hamilelik yaşadım kısa süreli testlerin pozitif değerlerim düşüktü kanamam geliyordu pıhtılaşma sorunu varmış kan sulandırıcı ve inofolic combi verdi başka bir tedaviye gerek yok dedi bende merak ettim cevap alan var mı yok mu bu hapla %80 kadınlar sonuç almış şaşırdım

Bende burada ki tavsiyelerle aldım. Adeti düzelen kadınlar bile var. Malesef ben hiçbir etkisini henüz göremedim ama Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah şifa olur canım. Ben gebe kalamıyorum. Denemediğim doğal kür takviye gıda kalmadı. Şu an klomen kullanıyorum. Allah'tan hayırlısı. Hepimiz anne oluruz inşallah

Amin inşallah canım benim Rabbim mübarek günlerde duysun sesimizi Annelik duygusunu bizde yaşarız inşallah ben normal folik asit diye hiç aldırış etmemiştim sonra okumaya başladım içinde bir sürü vitamin var araştırdım baya yumurtlama tetikleyici bir kapsül olduğunu fark ettim şaşırdım o yüzden yazıyorum merakımdan :) 4 gün var adet olmama bende bekliyorum inşallah birşey olursa yazarım buraya canım benim tez zamanda inşallah güzel haberler alırız

Canım peki bu ilaç göğüsler de hassasiyet yaratıyor mu kasık ağrısı sağ sol falan yaşıyor musun sen

Anladım canım, teşekkürler

Ben bunu kullanıyorum yorumlarda, forumlarda vs de bunun hakkında yazılmıştı

Ben bunu kullanıyorum kuzum, kapsül kahverengi bundan çok sonuç alan olmuş o 6uzden sordum canım

Eklentiler

• 16294925918056724873289363503078.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 146
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…