Miyo inositol, d kiro inositol, folic asit canımİçeriğindeki vitaminleri yazmamislar mi cnm
Miyo inositol, d kiro inositol, folic asit canı
Rica ederim kuzumCok tesekkur ederim
Bende çok belirti yaşamıştım kullanırken 4 ay kullandım ama gebelik oluşmadı göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı hep gebelik belirtileri yaşadım elde var 0Ben kullanıyorum 20 gündür. Benim sağ ve sol kasıkta batma var ilacın yan etkisi olabilir mi yumurtalıklarda hissediyorum
Adet tarihim 4 gün gecikti. Gebelik testim negatif zaten yumurtlama ile takip ettim yumurtlama olmadı zamanında test kitleri bitti devam etmedim ben de minik minik kistler var polikistik. Acaba kaç günde adete etki ediyorBende çok belirti yaşamıştım kullanırken 4 ay kullandım ama gebelik oluşmadı göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı hep gebelik belirtileri yaşadım elde var 0yan etki değil aslında iyi geliyor da bilmiyorum bana bir etki yapmadı gebelik açısından ama adet güzel düzenliyor
Bende düzensizlik yoktu bazı aylar 2 3 gün gecikmeli olurdu ya da erken gelirdi kullandım ya gününde oldum ya da 1 gün erken geldi 30 31 günlük döngüm 28 29 a düşmüştü PCO yok bende hocam yumurtlama tetiklesin diye vermiştiAdet tarihim 4 gün gecikti. Gebelik testim negatif zaten yumurtlama ile takip ettim yumurtlama olmadı zamanında test kitleri bitti devam etmedim ben de minik minik kistler var polikistik. Acaba kaç günde adete etki ediyor
Reglin 10 geçip olmazsan kan testi verebilirsin PCO olanlar da yumurtlama geç oluyormuş öyle diyorlarAdet tarihim 4 gün gecikti. Gebelik testim negatif zaten yumurtlama ile takip ettim yumurtlama olmadı zamanında test kitleri bitti devam etmedim ben de minik minik kistler var polikistik. Acaba kaç günde adete etki ediyor
Bakalım hiç zannetmiyorum hamile olduğumu elbet olurum son 3 4 aydır düzene de girmişti oysa hayırlısıReglin 10 geçip olmazsan kan testi verebilirsin PCO olanlar da yumurtlama geç oluyormuş öyle diyorlar
İyiymiş inşallah bende de tam düzene sokarBende düzensizlik yoktu bazı aylar 2 3 gün gecikmeli olurdu ya da erken gelirdi kullandım ya gününde oldum ya da 1 gün erken geldi 30 31 günlük döngüm 28 29 a düşmüştü PCO yok bende hocam yumurtlama tetiklesin diye vermişti
İnşallah canımİyiymiş inşallah bende de tam düzene sokar
Nasip bu işler canim belki olur bekle bakalım ne olacakBakalım hiç zannetmiyorum hamile olduğumu elbet olurum son 3 4 aydır düzene de girmişti oysa hayırlısı
3 4 aydır düzenli yumurtladım değerlendirdik gebe kalamadım. Sebebi de belli değil doktora gittim ama bu ay hep silikti. HayırlısıNasip bu işler canim belki olur bekle bakalım ne olacak
Yumurtlama oluyordur ama çatlamada sıkıntı olabilir genellikle PCO da yumurtalar kalitesiz oluyor o yüzden tutmuyor olabilir3 4 aydır düzenli yumurtladım değerlendirdik gebe kalamadım. Sebebi de belli değil doktora gittim ama bu ay hep silikti. Hayırlısı
Olabilir çatlıyordu ama 2 gün yumurtluyorum bakalım ben inofolic combi eşim proxeed plus kullanmaya başladı. Hayırlısı olsunYumurtlama oluyordur ama çatlamada sıkıntı olabilir genellikle PCO da yumurtalar kalitesiz oluyor o yüzden tutmuyor olabilir
Ben 3 ay ovulasyon yaptım 2 gün pik gördüm çatlama gördüm gebelik olmadı öyle söyleyeyim kalitesizlik olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum yine canım hayırlısı olsun kendime de ne oluyor bilmiyorumOlabilir çatlıyordu ama 2 gün yumurtluyorum bakalım ben inofolic combi eşim proxeed plus kullanmaya başladı. Hayırlısı olsun
Aynı durummuş bende de öyle yumurta kalitesizliği belki sperm de sorun olabilir. Kanal tıkanıklığı gibi şeyler de okudum da bilmiyorum.Ben 3 ay ovulasyon yaptım 2 gün pik gördüm çatlama gördüm gebelik olmadı öyle söyleyeyim kalitesizlik olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum yine canım hayırlısı olsun kendime de ne oluyor bilmiyorum
Bilmiyorum artık canım nasip bakalımAynı durummuş bende de öyle yumurta kalitesizliği belki sperm de sorun olabilir. Kanal tıkanıklığı gibi şeyler de okudum da bilmiyorum.
Kullanmıyorum, Inofolic Combi zaten folik asit içeren kapsül olarak geçiyor.Kizlar konu geçmiş ama belki görürsunuz inofolic combi kullananlar ekstra folik asit kullanmiyorlar mi yani içindeki dozu yetiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?