İnofolic ile hamilelik

yengec kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
61
13
38
32
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var Adet düzensizliği için doktora gitmiştim herhangi bir sıkıntı olmadığını tamamen strese bağlı bir durum olduğunu bildirdi bana 2.-3 ay bazen adet olmuyorum ama adet söktürücü ilaç dahi kullanmam gerekmediğini söyledi dediğim gibi hiçbir problem yokmuş çünkü iki senelik evliyim çocuğum olmuyor çocuk istediğimi söyledim ve bana inofolik kapsül ilacını verdi bunu devlet karşılamıyormuş arkadaşlar bunu kullanıp hamile kalan arkadaşlarımız var mı onu merak ettim bir çok sayfa da okudum ilk bir ayda iki ayda hamile kalanları ama kadınlar kulübüne de sormak istedim ve bir de eczanelerde 100 TL’ye yakın bir fiyatı 97 tl internet sitesinde ise 86 tl sizce internetten mi almalıyım eczaneden mi almalıyım internetten alırsam herhangi bir sıkıntı olur mu trendyolda bulmuştum ben bu ilacı

Eczaneden al arada 10 lira oynuyo ne farkeder o ilaç seni bebeğe yaklaştıracak en azından her içtiğinde dua et ya Şafi de iç rabbim nasip etsin inşallah

Ben mavi kutusunu kullandım canım 6 ay kadar tek başına bu ilaçla ben gebelik elde edemedim ama vesile olan var inşallah sende onlardan birisi olursun. Bence eczaneden alman daha sağlıklı zaten hamilelikten sonra da 3 ay kullanacaksın

Mesajını yeni gördüm İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kullanmaya başladım 1kutu pembe kutu kapsül kullandım sadece inofolic yazıyor şimdi de maç kutu kapsül aldım inofolic combi olanını

Ben sabah akşam olmak üzere günde iki defa ayda iki kutu pembe kapsül olnından bitirdim. Bir ay kullandım hamileyim inslh dizede nasip olur

İnşallah olur bir paket pembe kutu bitirdim bir paket de combi bitti şimdi adetime tahmini 2gün var bakalım Rabbim doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…