- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
İnşallah hamilesindir . .BEnde de bir sorun yokken doktor arkadaşıma sorun olup olmayacağını sorup kullandım . Günde en az 2 tane içmek gerek, problemli olanlara büyük ihtimal 3 ve üstü öneririler, sen 2 den başla hatta dur içeryim bende belki hamileyimdir
Canim.bana doktor falan hiç vermedi ama duyuyorum burda çok denk geldi kullananlar acaba bende alsam mi dedim ama işte doktor onermedigi için de kendi başıma kullanmaya korkuyorumBende ikinci aya girdim inofolic yanında gliforda verdi sabah ve aksam bakalım bekliyorum bende
Aslında benimde çatlamada sorun var özellikle sağ yumurtada ondan kullanayim dedimBen bu ay combi kullandim, zor bulunuyormus ve son bir kutu kalmisti. Ama paketin hepsini bitirmeden inofolic toza gecmeye karar verdim. Cunku eczaci tabletteki inozitolun toza gore iki kat oldugunu soyledi. Yumurtlama sorunum yok o nedenle gereksiz yere yuklu doz almayayim dedim. Bu ay sadece tozu kullanmayi dusunuyorum.
Canim maşallah hayırlı olsun bende düşünüyorum almayi ama ılac sonucta ters bir etki yapar diye kokuyorum adı direk inofolic diye geçiyor demi ilacınbende ekim ayında kullandım inofolic (toz olanından) 1 kutu bittiğinde hamile oldugumu ögrendim ,doktora sormadan almıştım sabah akşam 2 paket içtim,doktora sordugumdada kullanabilirsin demişti,sizlerede vesile olsun inş
Hayırlı olsun bebisin . doktor mu vermişti sana ilacıKizlar Inofolic toz olan tabletten daha etkiliymis bilginiz olsun.
Ben toz olani 3 ay kullandim ve 3.ayin sonunda hamile oldugumu ogrendim.
Bende yumurtanin catlamasina yardimci oldu.
Sorun olacagını sanmam cunku bir cesit vitamin bu sadece. İçinde folik asit ve B vitamininn bir türü olan inozitol var. İçin rahat etsin istersen, bir msg at doktoruna, kullanma diyecegini sanmıyorum.Doktora danışmadan alsam bir sorun olur mu iste asıl sorun bu bide yumurtanin çatlamasinda gerçekten ise yariyorsa süpermis
Hayırlı olsun bebisin . doktor mu vermişti sana ilacı
saolasın darısı isteyenlerin başına,inofolic şase ,kapsül olanı da var ama ben şase olanını kullandım,herhangi bir yan etkisi olacagını sanmıyorum doktorumada sordum ben ,gıda takviyesi olarak geciyor zatenCanim maşallah hayırlı olsun bende düşünüyorum almayi ama ılac sonucta ters bir etki yapar diye kokuyorum adı direk inofolic diye geçiyor demi ilacın
Oldu galiba çünkü kasiklarimda kasilmalari hissetmemistim bu kadr..kontrole gttgmde rahim duvarin gelismemis dedi onun icin esrtrofem diye bi ilac verdi onu kullannca gelisti 3gune :)Hayırlısı canım peki yumurtalarin da etkili oldumu
Doktora danışmadan alsam bir sorun olur mu iste asıl sorun bu bide yumurtanin çatlamasinda gerçekten ise yariyorsa süpermis[/QUOT
Bu ilac yumurtaliklari geliştiriyoms.normal folik asit yani sira etkisi bu sanirim.bence kullanmanda bi sakinca yok cunku bizdede bi problem olmadgi halde vermisti.bu sekilde kullanan da çok.klasik folik asit gbi yaziyolar.
Hamileyken de kullanilabiliyor mu bilginiz var mi?Selam kızlar, yardımcı olabilirim belki diye yazıyorum. Ben de inofolic combi kullandım, buradan okuyup başlamıştım ben. Doktora sormadan, çünkü vitamin ve bebek isteyenlerin üç ay öncesinden alması gereken bir vitamin. Bir de vücudunuzu bilmeniz lazım. Bende yumurta çatlama problemi vardı o yüzden kendiliğimden başladım inofolic combiye. Sonra iki ay sonra doktora gittim, inofolice başladığımı söyleyince çok iyi yapmışın zaten ben de içmeni isteyecektim. İşe yaramış sende dedi. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Faydası olduğunu düşünüyorum.
Bir zararı olacagını sanmam doktorlar bile gebeliğe haIrlık için veriyorCanim.bana doktor falan hiç vermedi ama duyuyorum burda çok denk geldi kullananlar acaba bende alsam mi dedim ama işte doktor onermedigi için de kendi başıma kullanmaya korkuyorum
Hamilelikte inofolic combi değil de sadece folik asit kullanılıyor canım. Çünkü başka bileşenler de var inofolicte. Şimdi sadece folik asit içiyorum, folidace adı. Doktorum artık bunu iç dedi.Hamileyken de kullanilabiliyor mu bilginiz var mi?
Canım doktor bilmem bana da şuana kadar hiç bir doktor önermedi kendim aldım bugün bakalım nekadar etkili olacakBayanlar bu infolic tozu tavsiye eden bi dr önerirmisiniz istanbul avrupa yakasında. neden vermezler böyle faydalı bi ilacı ya dopru düzgün bi dr rastlayamadım :#
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?