İnofolic kullananlar etkili oldu mu?

Aslında benimde çatlamada sorun var özellikle sağ yumurtada ondan kullanayim dedim

Canim maşallah hayırlı olsun bende düşünüyorum almayi ama ılac sonucta ters bir etki yapar diye kokuyorum adı direk inofolic diye geçiyor demi ilacın

Doktora danışmadan alsam bir sorun olur mu iste asıl sorun bu bide yumurtanin çatlamasinda gerçekten ise yariyorsa süpermis

Doktora danışmadan alsam bir sorun olur mu iste asıl sorun bu bide yumurtanin çatlamasinda gerçekten ise yariyorsa süpermis
Sorun olacagını sanmam cunku bir cesit vitamin bu sadece. İçinde folik asit ve B vitamininn bir türü olan inozitol var. İçin rahat etsin istersen, bir msg at doktoruna, kullanma diyecegini sanmıyorum.

Canim maşallah hayırlı olsun bende düşünüyorum almayi ama ılac sonucta ters bir etki yapar diye kokuyorum adı direk inofolic diye geçiyor demi ilacın
saolasın darısı isteyenlerin başına,inofolic şase ,kapsül olanı da var ama ben şase olanını kullandım,herhangi bir yan etkisi olacagını sanmıyorum doktorumada sordum ben ,gıda takviyesi olarak geciyor zaten

Selam kızlar, yardımcı olabilirim belki diye yazıyorum. Ben de inofolic combi kullandım, buradan okuyup başlamıştım ben. Doktora sormadan, çünkü vitamin ve bebek isteyenlerin üç ay öncesinden alması gereken bir vitamin. Bir de vücudunuzu bilmeniz lazım. Bende yumurta çatlama problemi vardı o yüzden kendiliğimden başladım inofolic combiye. Sonra iki ay sonra doktora gittim, inofolice başladığımı söyleyince çok iyi yapmışın zaten ben de içmeni isteyecektim. İşe yaramış sende dedi. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Faydası olduğunu düşünüyorum.

Hamileyken de kullanilabiliyor mu bilginiz var mi?

Bayanlar bu infolic tozu tavsiye eden bi dr önerirmisiniz istanbul avrupa yakasında. neden vermezler böyle faydalı bi ilacı ya dopru düzgün bi dr rastlayamadım :#

Bayanlar bu infolic tozu tavsiye eden bi dr önerirmisiniz istanbul avrupa yakasında. neden vermezler böyle faydalı bi ilacı ya dopru düzgün bi dr rastlayamadım :#
Canım doktor bilmem bana da şuana kadar hiç bir doktor önermedi kendim aldım bugün bakalım nekadar etkili olacak

Kızlar bu toz olanı suya karıştırp içiliyo dmi tadı nasıl bnde düşünyrm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…