İnofolic kullananlar etkili oldu mu?

Canım doktor bilmem bana da şuana kadar hiç bir doktor önermedi kendim aldım bugün bakalım nekadar etkili olacak
Drlar anca gitgel yaptırıyolar. dene canım bakalım etkisi olacakmıç gerçi burdaki arkadaşlarda bayağı etkisini görmüş. fırsat bulunca bende başlayım inş

Birşey sorcam şimdi bu inofolic den bugün almaya başladım denk mi geldi yoksa alakası varmidir bilmem ama kazıklarım ağrıyor bugün başladı sizce hemen etki eder mi

ben de şuan folıdoce kullanıyorum ama pazartesi ınıfolıc alacağım onu içmeye başlayacağım

Arkadaslar bende baslayali 4 gun oldu inofolic sase ye buradaki hamile kalanlari okudukca olumsuz dusuncelerim gitti cok şükür baska böyle kullanip hamile kaldiklarini ogrenenler varsa paylassin lütfen umut oluyor gercekten bende ogrenirsem birgün paylasacagim Allah in izniyle Rabbim herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar versin insallah: -)

Ben paylaşayım yaklaşık 1 senedir 2. bebeğimiz olmuyordu, şubat ayında kullandım bir kutu Mart ayında kullanmadım ama hamile kalmışım bence işe yarıyor.

Toz olan nasıl kullanılıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…