Inofolic kullananlar

trykglsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
139
105
53
32
Kizlar inofolic kullanipta Allahin izniyle hamile kalan oldu mu.. Arkadasim ben bunu kullandigim ay hamile kaldim dedi cok heyecanlandim yarin bende baslayacagim.. genelde sabah 2 aksam 2 kullaniliyor sanirim.. siz gunde ne kadar kullandiniz

Sabah akşam 1 içmiştim o ay hamile kalamadım, bir ay ara verdim yine kalamadım, sonraki ay tekrar sadece sabahları içtim ve hamile kaldım canım. Ama kullandım, faydasını gördüğümü düşünüyorum. İnşallah sizde tez zamanda hamile kalırsınız..

Bende yarin baslayacam iste işe yaradigini duyunca moral olur dedim cok istiyorum bende bir bebegim olmasini 2 yildir ewliyim etraf soruyo cok canim sıkılıyor

Benim bir arkadaşım kullandığı ay kalmış. Bana tavsiye etti aldım bir ay oldu.bu ay gelmedi bebis. Hala kullanıyorum bakalım önümüzdeki ay inşallah

A
Benim bir arkadaşım kullandığı ay kalmış. Bana tavsiye etti aldım bir ay oldu.bu ay gelmedi bebis. Hala kullanıyorum bakalım önümüzdeki ay inşallah
Aynen bnm arkadasim da 8 ay ugrasti olmadi bu ilaci kullandigi ay hamile kalmis ayy darisi basimiza yaa

Kızlar ben aralık ayında rahim filmi çektirdim. Bu ay çok umutluydum ama olmadı. Regl oldum. Inofolic kullanmaya başlayacağım. Var mı başka bu şekilde hamile kalan?

Ben kullandığım ay hamile kaldım canım. Aynı zamanda bal, çörek otu ve tarçın karışımı yapmıştım. Ama düşük oldu maalesef, bu ay tekrar başlayacağım.

Ben de bu ay kullanıyorum,adeti beklemedim ben başlamak için ama,aldığım gün başladım,yan etki yaşayan oldu mu? Karında kasıklarda sancı,şişkinlik ve akıntı gibi?

Ben klomen kullanıyorum iki gündur 5 gündür de inofolic kullanıyorum . Gece çok şiddetli kasık ağrım oluyor iki gündür sanırım klomen yapıyor

Ben de bu ay kullanıyorum,adeti beklemedim ben başlamak için ama,aldığım gün başladım,yan etki yaşayan oldu mu? Karında kasıklarda sancı,şişkinlik ve akıntı gibi?
Sizin ne oldu gebelik var mı ? Birilerinin sonuca ulaşmış olduğunu görmek insanı umutlandırıyor

Yok,ben tarlusal kullanmaya başladım dün,bugün de adet oldum,yeniden başlıcam
Ben de bu ay tarlusalla adet oldum . En son 3 Aralık'ta olmuştum bi de ocağın son günü oldum ama tarlusal tablet kullandım ve bittikten 4 gün sonra anca oldum sen hemen basladigin gibi sökülmüş ne iyi

Bu ilacı herhangi bir doktor muayenesinden sonra mı kullandınız kızlar yoksa kendiniz mi başladınız acaba ?

Bu ilacı herhangi bir doktor muayenesinden sonra mı kullandınız kızlar yoksa kendiniz mi başladınız acaba ?
Bana doktor verdi ama,önceden hamile kalabildiğni biliyoruz,onun için takviyeyle başlayalım hemen ilaca gerek yok dedi,sanırım folikasit gibi birşey o,yani çok da ilaç gibi değil anladığım kadarıyla,doktorla konuşmadan da başlayan varmış çok burdan okuduğum,bende pko varmış,ondan verdi doktor

Canım kendi kendine başlamani onermem. Çünkü takipli kullanmak gerekiyor belirli günde başlayıp belirli günde USG ile yumurta takibi yapılmalı. Aksi taktirde yumurta catlamayip kiste dönüşebiliyor bu da istenmeyen ve hoş da olmayan bir durum . Kadın doğum uzmanına danışarak ve takibine girerek kullanabilirsin..
Kızlar ben klomenden bahsetmiştim inofolic kullanılabilir içeriği takviye niteliğinde

Back
X