İnofolic kullanımı

Duyguddglmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
61
23
88
Merhaba arkadaşlar, 8 aylık evliyim internette araştırırken inofolic ilacının hamile kalmaya yardımcı olduğunu okudum. Denemek istiyorum, aranızda kullanan varsa eğer kaç mg, suda eritip mi ve günde kaç defa kullandığını bana açıklayabilir mi? Teşekkürler şimdiden..

Arkadaşlar henüz bir cevap veren olmadığı için bende belki biraz tezcanlı olduğum için gittim Inofolic aldım. 30 poşetlik pembe renkli bir kutu. Toz olarak içicekmişim. Günde iki tane içsem uygun olur mu acaba bir sabah bir akşam?

Arkadaşlar henüz bir cevap veren olmadığı için bende belki biraz tezcanlı olduğum için gittim Inofolic aldım. 30 poşetlik pembe renkli bir kutu. Toz olarak içicekmişim. Günde iki tane içsem uygun olur mu acaba bir sabah bir akşam?
evet cnm sabah 1 aksam 1 yeterli ama istersen sabah 2 aksam 2 de icilebiliyor

Teşekkür ederim cevaplarınız için aç karnına olduğunu bilmiyordum ben yemekten sonra içiyordum. Şimdi aç karnına içmeye başladım. Bu arada bu gün regl olmam lazım! Heyecanlıyım baya ama pek ümitli değilim çünkü ilacı kullanmaya başladığımda zaten yumurtlama dönemim geçmişti ve sadece bir defa denedik eşimle...

evet cnm sabah 1 aksam 1 yeterli ama istersen sabah 2 aksam 2 de icilebiliyor

Ya acaba inofolic mide bulantısı yapıyo mu sizde? dün regl olmam lazımdı olmadım birkaç gündür midem bulanıyor inofoliğe bağlamıştım ben hep acaba değil mi bu gün 28. günüm normalde 27günde bir regl olurum

Ya acaba inofolic mide bulantısı yapıyo mu sizde? dün regl olmam lazımdı olmadım birkaç gündür midem bulanıyor inofoliğe bağlamıştım ben hep acaba değil mi bu gün 28. günüm normalde 27günde bir regl olurum
ben de yapmadi cnm ama mide bulantisi yapan arkadaslar oluyormus. adetin geciktiyse test yapsana belki bebis vardir ;)

ben de yapmadi cnm ama mide bulantisi yapan arkadaslar oluyormus. adetin geciktiyse test yapsana belki bebis vardir :KK66:

Geçen ayda gecikmişti o yüzden pek ümitli değilim üzülüyorum test negatif olunca bir iki gün daha bekliyim en azından dedim:) Mide bulantısı var zaten sadece başka bir belirtim de yok o da ilaçtan olsa gerek hiç boşuna hayal kurmıyım ben:)

Geçen ayda gecikmişti o yüzden pek ümitli değilim üzülüyorum test negatif olunca bir iki gün daha bekliyim en azından dedim:) Mide bulantısı var zaten sadece başka bir belirtim de yok o da ilaçtan olsa gerek hiç boşuna hayal kurmıyım ben:)
belli olmaz bu işler ;) 1-2 gün daha bekle bakalim o zaman

Bana da dün verdi doktor sabah 2 akşam 2olarak..araştırdım biraz baya faydası varmış..sizlerde inofolicle hamile kalan var mı

Kızlar inofolic kullanmak için pko yada herhangi bişey mi olması lazım yoksa folikasit gibi buda doktora görünmeden kullanılabilir mi aslında biz 8 aydır bebek istiyoruz doktora gittim ama gebe kalmam için engel yokmuş yumurtalıklarda ve rahim de ama 8 aydır olmuyo üstelik ovulasyon gününü takip edip deniyoruz ama olmuyor işte bi umut işte kullanabilir miyim sizce bu ilacı

Merhaba arkadaşlar ,dilerim herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alır çok buklemeden....Bende ınofolic kullandım 1 paket hap olarak, ikinciye toz olarak başladım yarıya gelmeden hamile olduğumu öğrendim acaba hamileyken de kullanılıyor mu ? Bilen var mı?

Back
X