- 10 Mart 2016
- 61
- 23
- 88
- Konu Sahibi Duyguddglmz
-
evet cnm sabah 1 aksam 1 yeterli ama istersen sabah 2 aksam 2 de icilebiliyorArkadaşlar henüz bir cevap veren olmadığı için bende belki biraz tezcanlı olduğum için gittim Inofolic aldım. 30 poşetlik pembe renkli bir kutu. Toz olarak içicekmişim. Günde iki tane içsem uygun olur mu acaba bir sabah bir akşam?
evet cnm sabah 1 aksam 1 yeterli ama istersen sabah 2 aksam 2 de icilebiliyor
ben de yapmadi cnm ama mide bulantisi yapan arkadaslar oluyormus. adetin geciktiyse test yapsana belki bebis vardirYa acaba inofolic mide bulantısı yapıyo mu sizde? dün regl olmam lazımdı olmadım birkaç gündür midem bulanıyor inofoliğe bağlamıştım ben hep acaba değil mi bu gün 28. günüm normalde 27günde bir regl olurum
ben de yapmadi cnm ama mide bulantisi yapan arkadaslar oluyormus. adetin geciktiyse test yapsana belki bebis vardir
belli olmaz bu işlerGeçen ayda gecikmişti o yüzden pek ümitli değilim üzülüyorum test negatif olunca bir iki gün daha bekliyim en azından dedim:) Mide bulantısı var zaten sadece başka bir belirtim de yok o da ilaçtan olsa gerek hiç boşuna hayal kurmıyım ben:)
belli olmaz bu işler1-2 gün daha bekle bakalim o zaman
evet canim hapi da tozu da ayni. adetliyken başlanıyor zatenKızlar inofolic ı aldım ama hap olarak bi farki yok dedi eczacı adetliyken baslasam uygun olur mu
Ya bu hap agızdan alınıyor dmievet canim hapi da tozu da ayni. adetliyken başlanıyor zaten
evet cnm agizdan. hapi da var tozu da var. tok içsen de sorun olmaz heralde ben aksam yemekten 1 saat sora filan içiyordumYa bu hap agızdan alınıyor dmibide acken içmeyi unuttum tok karnına icsem olurmu bu seferlik
Sagol cnm hap olanı aldım içeyim bakalimevet cnm agizdan. hapi da var tozu da var. tok içsen de sorun olmaz heralde ben aksam yemekten 1 saat sora filan içiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?