inofolic kullanip gebe kalanlar lutfen yazar misiniz

inşallah canım ya rabbim kısmet etse bana da
inlsh en kisa zmanda cnm hamilelrin duasi kabul olurmus ilk hamile oldugumu ogrendigim an dedigim ilk sey inlsh bu duyguyu isteyen her kadin tadar oldu .. inan yurekten diliyorum inlsh sende en kisa zmanda bu duyguyu yasarsin

inlsh en kisa zmanda cnm hamilelrin duasi kabul olurmus ilk hamile oldugumu ogrendigim an dedigim ilk sey inlsh bu duyguyu isteyen her kadin tadar oldu .. inan yurekten diliyorum inlsh sende en kisa zmanda bu duyguyu yasarsin

sagol arkadaşım inşallah

Hanımlar ya inofolic sizde de adet gecikmesi yaptı mı benim hiç adetim gecikmezdi
Merhaba. İnofolice yeni basladim 2 kutu bitti bendede adet gecikmesi yapti. 7 gündür gelen yok ama ciddi bel ve kasik ağrisi var. Wc ye gidiyorum surekli oldum sanip ama yok. Idrar testi surekli negatif. Bende ilactan oldugunu dusunuyorum ama cok can sıkıci bi durum oldu.senin kac gun gecikti????

Canım bu ay bende inofolic kullandım, yumurtlamadan bir hafta sonra lekelenme yaşadım. Sende böyle bir şey oldu mu? Adetime üç dört gün var, gecikme yapar mı bilmiyorum ama benimde sol kasığımda hafif bir ağrı var yumurtlamadan beri

Bende adet gunumden 2 gun sonra akıntiyla birlikte pembe lekelenme yasadim. O gundurde bel ve kasik agrilarim var. İlaçtan die dusunüyorum.

Ben mayısta kullandım. Haziranda bıraktım, temmuzda tekrar başladım ve temmuzda hamile kaldım. Etkisi olduğunu düşünüyorum :) ama combi değildi toz olandı. Mayısta sabah 1 akşam 1 kullandım, haziranda ramazan dolayısıyla içmedim, temmuzda ilk 5 gün falan sabah akşam içtim sonra sadece sabahları içtim çok düzenli kullanmadım ama hamile kaldığm.ay kullanıyodum yani..

Bu arada İnofolic aşırı derecede gebelik belirtileri oluşturuyor, mide bulantısı, ağrı kasık ağrısı baş ağrısı çok oluyor. Kanmayın heves etmeyin diye söylüyorum.. Ben ilk içtiğim ay hamile kaldım zannettm :) bide o ay yumurtlama zamanı acillik oldum ağrıdan :)

Bende adet gunumden 2 gun sonra akıntiyla birlikte pembe lekelenme yasadim. O gundurde bel ve kasik agrilarim var. İlaçtan die dusunüyorum.
Ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten, test yapmadım yapmaya da korkuyorum daha günüm geçmedi,kasık ağrısı var, gebelik yoksa adet niye gelmiyor ya kafayı takıyor insan, bende lekelenme ye takmış durumdayım şuan

Adet gecikmesi de yaşadinmi peki.

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bende şase kullandım, adetin on ikinci günü inanılmaz çok kasık ağrısı yaşadım sonra geçti, fakat yumurtlamadan tam bir hafta sonra kırmızı lekelenme yaşadım sadece peçeteye geldi, ertesi günde çok açık kahve, devamı gelmedi şuan da da kasık ağrım var.

Sizde de böyle bir şey yaptı mı? İçerken adet gecikmesi yaşadınız mı?

Z zeydid
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun tez vakitte hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah.

O inanılmaz kasık ağrısını ilk ay bende yaşadım, sadece kasık değil baş ağrısındanda kıvrandım. En sonunda mecburen ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ama kanama gelmedi bende o ay. Hamile kaldığım ayda hiç gelmedi, akıntı, ağrı vs hiç bişey olmadı. Hiç beklemiyordum ama gelmiş minik kızım :)

Amin inşallah canım

Bende korktum açıkcası ilacın etkisi mi acaba diye, araştırıp duruyorum, belirtilere zaten takılmıyorum sonra gerçeklerle yüzleşmek kötü oluyor. Allah beterinden korusun yine sağlık çok değerli

Minik kızını allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Agrilar tamam da adet gecikmesi niye yapiyo ki. Düzenli olan periyodu da bozdu . Bu arada benim 6 yasinda kizim var Allahin izniyle 2. İstiyoruz.ilkinde hemen kalmistim. Simdi 1.5 yildir olmuyor. Allahim isteyen herkese yasatsin inşallah bu duyguyu.

Bende adet gecikmesi yapmadı cnm hatta etken bile gelmişti 2-3 ay

Çok iyi anlıyorum canım sizi benimde ilkim düşükle sonuçlandı, kızımda 6 ay sonra geldi ama gel o 6 ayı bana sorrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…