• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

geçmiş olsun malesef çok bilgim yok :KK43: bende sitede gördüm inofolic, yumurta kalitesini arttırıyormuş. ben de 2 düşükten sonra artık bebek düşünüyorum bu ay, o yüzden kullanıyorum. ama sizdede işe yarar inşallah, denemekte bi sakınca yok bence siz de kullanın. hatta insanlar günde 4 tane kullanıyormuş. ben 1 tane alıyorum. kullanın bence inşallah işe yarar.

tabi ki canım, haber veririz. ama ben günde 1 tane alıyorum. çok fayda sağlayacağını ummuyorum. normal zamanda da gebe kalabiliyorum zaten. ama bu ay olursa tabi ki işe yaramış denebilir. bat 10 nisan. daha yumurtam çatlamadı. bakalım ne görücez. çok fazla antibiyotik, ağrı kesici aldım bu ay, inşallah zarar vermemiştiro_O

İnş canm. Benö adetm duzensiz oldugundan ne zaman bilemiorm.. bakalm. İnş işe yarar hepimizdede..

kullanmaya başladım sabah akşam 2 şer paket inşşallah iyi gelir şifa olur bize :)
şifa olsun inşallah canım :)
İnş canm. Benö adetm duzensiz oldugundan ne zaman bilemiorm.. bakalm. İnş işe yarar hepimizdede..
ovulasyon testi kullanıyor musun canım ? ben de kürtajlardan sonra düzensizlik oluyor. o yüzden bende bu ay aldım ovulasyon testi. öneceden net şekilde 14. gün olurdu. kasık ağrısı ve yoğun akıntıdan anlardım. ama şu an anlamıyorum, kürtaja bağlı. bu gün 13. gün çok silik çıktı 2. çizgi. yarın bidaha yapıcam bakalım koyulaşacak mı?

ovulasyon testi kullanıyor musun canım ? ben de kürtajlardan sonra düzensizlik oluyor. o yüzden bende bu ay aldım ovulasyon testi. öneceden net şekilde 14. gün olurdu. kasık ağrısı ve yoğun akıntıdan anlardım. ama şu an anlamıyorum, kürtaja bağlı. bu gün 13. gün çok silik çıktı 2. çizgi. yarın bidaha yapıcam bakalım koyulaşacak mı?

Yok cnm kullanmadm

Testi sabah ilk idrar ile yapınca daha net sonuç çıkıyormuş :) inşallah hamişsinizdir :)

Testi sabah ilk idrar ile yapınca daha net sonuç çıkıyormuş :) inşallah hamişsinizdir :)
yok canım ovulasyon testi kullandım. gebelik değil. olsa keşke :) ama daha yumurta çatlamadı bile. ama Allah söyletmiş olsun, bu ay olur inşallah :)

İnofolic kullanan arkadaşlar mide bulantısı yapıyormu?? SON zamanlarda bulantı varda bende

Regl ne zaman cnm senin?? Daha çok varmı
düzenim çok bozuk canım :( ben kürtajdan sonra problem yaşıyorum. önceki kürtajımda da böyle sorun oldu. 14. gün yumurtam çatlardı ve 28 günde regl olurdum. bu 2. kürtajda yine problem var. normalde bat 10 nisan ama bu gün 18. günüm ve hala çtlama olmadı :( ben de bıraktım zaten inofolik kullanmayı. ovulasyon testi yapıoyorum hala koyulaşmadı test. yani 10 nisanı geçecek regl tarihim. şimdiden belli. daha çok var anlayacağın.

düzenim çok bozuk canım :KK43: ben kürtajdan sonra problem yaşıyorum. önceki kürtajımda da böyle sorun oldu. 14. gün yumurtam çatlardı ve 28 günde regl olurdum. bu 2. kürtajda yine problem var. normalde bat 10 nisan ama bu gün 18. günüm ve hala çtlama olmadı :KK43: ben de bıraktım zaten inofolik kullanmayı. ovulasyon testi yapıoyorum hala koyulaşmadı test. yani 10 nisanı geçecek regl tarihim. şimdiden belli. daha çok var anlayacağın.

Ben hala kullanıyorum bırakmadım. Benm dun yumurtalama oldu sanırım ateşte olçuyorum ole goruno. Hayırlısı inş...

Ben sabah akşam 2şer tane içtim bulantım olmadı
Bende ikişer içiyorum. Hala devam ediyorum neden bilmiom ama arada bulantm oluyo.. sen devam ediomusun kullanmaya?? Bana doktor bi sure vermedi bende içiyorum bittikçe alıyorum..

Bende ikişer içiyorum. Hala devam ediyorum neden bilmiom ama arada bulantm oluyo.. sen devam ediomusun kullanmaya?? Bana doktor bi sure vermedi bende içiyorum bittikçe alıyorum..
Doktor kontrolü dışında kullanma bence geçen gittiğimde doktora tekrardan kullanacak mıyım dedim hayır gereğinden fazla alırsan kis yapar dedi

Doktor kontrolü dışında kullanma bence geçen gittiğimde doktora tekrardan kullanacak mıyım dedim hayır gereğinden fazla alırsan kis yapar dedi

Doktora haftaya gitcm cnm o zamana kadar kullanacm soracam tekrar kullanıyımmı die bakalm..

Back
X