• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ben hala kullanıyorum bırakmadım. Benm dun yumurtalama oldu sanırım ateşte olçuyorum ole goruno. Hayırlısı inş...
ayyy keşke bende bırakmasaydım. yumurtalama bu gün oldu çok şükür. 20. gün. ama 14. gün olurdu hep, nasıl olsa yumurtlama olmayacak bu ay diye bırakmıştım. ama çatladı yumurtam. neyse incir kürü yapmıştım oda kalitesini arttırıyor yumurtanın. hayırlısı artık

ayyy keşke bende bırakmasaydım. yumurtalama bu gün oldu çok şükür. 20. gün. ama 14. gün olurdu hep, nasıl olsa yumurtlama olmayacak bu ay diye bırakmıştım. ama çatladı yumurtam. neyse incir kürü yapmıştım oda kalitesini arttırıyor yumurtanın. hayırlısı artık

Hadi inş hayırlı haberleri alırız ikimizde...

Kızlar inşallah hamilesinizdir . bende doktora 2014 aralık ayında muhtemel yumurtlama günlerinde hala bebeğim olmadığı için muayene amaçlı gitmiştim , doktorum bana yumurtaların büyümemis inofolike başlayalım önümüzdeki ay adetin bitince klomen yumurta takibi yapacağız dedi ben ocak 1 de adet olduktan sonra çalıştığım için gidemedim, ancak çok şükür şubat ayında adet görmedim ve hamile kaldım, inofolik gerçekten çok faydalı bi içecek, yumurtaları temizleyip büyütüyor :) benim kullandıgim dönem çok akıntim oluyordu, hormonlara faydalı. Bende toz ilacı eczaneden alınca hemen internette araştırmıştm bu sayfadaki yorumlara rastlayınca çok mutlu olmustum. Çok şükür rabbime banada vesile oldu.
merhaba inofolic kullanarak normalde 20. gün yumurtluyorum bu ay 10. gün ymurtladım doktor öyle söledi.. peki hamılelık belirtileriniz neydi? adet gecikmesi yaptı mı? ben her ay normalde yuurtladıktan 15 gün snra oluyorum şmdi 26. günümde olucam çok tuhafıma gitti..

canım bır kutuyu bıtırmıssın ya gunde kactane ıcıyorsun gunde 4 tanesı 4 kutu edıyo ben bır kutu aldım ssk karsılamadıgı ıcın bır kutu alabıldım ama dıyorum gunde ıkıtane ıcsem tam yumurtlama donemıne kadar yetıyor oylemeı yapsam gunde bıtanemı ıcsem kararsız kaldım
merhaba inofolic kullanarak normalde 20. gün yumurtluyorum bu ay 10. gün ymurtladım doktor öyle söledi.. peki hamılelık belirtileriniz neydi? adet gecikmesi yaptı mı? ben her ay normalde yuurtladıktan 15 gün snra oluyorum şmdi 26. günümde olucam çok tuhafıma gitti..

merhaba inofolic kullanarak mı hamıle kaldnz? hamilelik belirtilerinizi yazablr msnz? ben bu ay başladım be ymurtlamam tam 10 gün nceden oldu. gecikme yapıyormu adette
Cnm inofolic bana fayda etmedi.yani kisa bir sure kullandim sonra biraktim.belji sende fayda eder benim yumurtaliklarim inatci old icin fayda saglamadi

Merhaba kizlar ,
Bende de hicbir sorun gorulmedi Hormon testleri,tuplerin acikligi ve yumurtlamaya bakildi Hersey normal .Esime de bakildi onda da hersey normal yine de 13 aydir hamile kalamadim.Doktor bana inofolic verdi gunde 1 paket .3-4 ay kullandim olmayinca birakmistim yine baska bi doktora gittim o da birakma infoligi mutlaka kullan kolaylastirir dedi Bu ay kullandim BAT 11 Nisan Bu ayda olmazsa klomene basliycakmisiz .Bi gelisme olursa yazarim :)

Merhaba kizlar ,
Bende de hicbir sorun gorulmedi Hormon testleri,tuplerin acikligi ve yumurtlamaya bakildi Hersey normal .Esime de bakildi onda da hersey normal yine de 13 aydir hamile kalamadim.Doktor bana inofolic verdi gunde 1 paket .3-4 ay kullandim olmayinca birakmistim yine baska bi doktora gittim o da birakma infoligi mutlaka kullan kolaylastirir dedi Bu ay kullandim BAT 11 Nisan Bu ayda olmazsa klomene basliycakmisiz .Bi gelisme olursa yazarim :)

İnsallah iyi haberlerini alırıZ CANIM. BENimde tahminim 12 nisan yine bi gecikme olmassa .. hepimiz bekmeledeyiz. ;)

inofolic hamile kalındıktan sonra da kullanılabilecek bir folik asitmidir? ben halen vitamşn yanında bir poşet inofolic kullanıyorum ve yumurta sayısını arttırdığını okudum korkuyorum bir sıkıntı olur mu diye*

inofolic hamile kalındıktan sonra da kullanılabilecek bir folik asitmidir? ben halen vitamşn yanında bir poşet inofolic kullanıyorum ve yumurta sayısını arttırdığını okudum korkuyorum bir sıkıntı olur mu diye*

Doktorunuza danıssanız daha iyi olur diye dusunuyorum.

o sadece folik asit değil canım. bence kullanma onu, zararı var mı bilmiyorum ama. ya folik plus kullan yada folbiol kullan. her kes bunları kullanıyor. hem inofolikte tam olarak kaç mg folik asit olduğu yazmıyor geliba. bilmiyorum tam da. günde 4 mg alman gerek folik asit. bebiş hayırlı olsun bu arada :KK68:

Back
X