- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
haklısın canım sağ ol :)cok erken yapmissin testi canim uzulme simdiden kim bilir belki Allah nasip etmistir dua et sadece dua. . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım sağ ol :)cok erken yapmissin testi canim uzulme simdiden kim bilir belki Allah nasip etmistir dua et sadece dua. . .
canım sende işe yarıyordur ama o ay eşinin durumunu bilemezsinki. spermler her şeyden etkileniyor sonuçta. belki eşinin problemei var o ay. sperm değerleri çok değişken oluyor. biz yaptırdık ama eşim hastaydı. sonuç hüsran. dr aşılama dedi. bende 2 defa gebe kaldığımı söyledim ve testi tekrarlayalım dedi. iyleşti tekrar yaptırdık hiç bir problem çıkmadı. yani sadece bize bağlı değil.
Ben de cok stres yapıyorum yaaabilemiyorum ki canim bizimki buyuk ihtimalle streste olabilir canim
çok iyi canım hadi bakalım inşallah tutar. 4 ünden biri mutlaka tutar inşallah. iğne hakkında bilgim yok malesef, çatlatma iğnesi sanırım. bence problem olmaz canım kol yada göbek. sonuçta kana karışıyor mutlaka, ağrı ve akıntı kontrolü yap. için rahat etmezse çatlamışmı diye 1-2 gün sonra gidersin dr.a. buarada inofolik işe yaramış yani öyle mi ? sen nezamandır deniyordun canım ?
Günaydın canım. Dun gittim doktora maşallah 4 tane yumurtam yeterli buyukluge ulasmis. Dun catlatma ignesi oldum. Ovitrelle verdi doktor. Sali gunu tekrar kontrole gidicem. Ama koldan yaptilar bana. Herkes karindan yapilmis sanirim o igneyi simdi benim bu ayim bosa mi gitti acaba yaaa![]()
çok iyi canım hadi bakalım inşallah tutar. 4 ünden biri mutlaka tutar inşallah. iğne hakkında bilgim yok malesef, çatlatma iğnesi sanırım. bence problem olmaz canım kol yada göbek. sonuçta kana karışıyor mutlaka, ağrı ve akıntı kontrolü yap. için rahat etmezse çatlamışmı diye 1-2 gün sonra gidersin dr.a. buarada inofolik işe yaramış yani öyle mi ? sen nezamandır deniyordun canım ?
aaa tüh ya ben hiç düzgün kullanmamışım ozaman. neyse bakalım olur inşallah bu ay olmazsa bende daha kontrollü ilerlerim. başka ilaç kullandın mı peki canım klomen gibi ? bu arada 7 ay çok değil, olmamsı normal ama tabi dr. agitmen iyi olmuş. için rahat eder canım.Canim biz 7 aydir deniyoruz yani evlendigimizden beri. Ama doktor kontrolunde ilk ayim bu. Zaten sali gunu tekrar geleceksiniz dedi. Inofolic ise yaramis sanirim. Senin icin de tekrar sordum sabah akşam ac karnına 2ser poset iceceksin dedi devam ediyorum ben de kullanmaya
aaa tüh ya ben hiç düzgün kullanmamışım ozaman. neyse bakalım olur inşallah bu ay olmazsa bende daha kontrollü ilerlerim. başka ilaç kullandın mı peki canım klomen gibi ? bu arada 7 ay çok değil, olmamsı normal ama tabi dr. agitmen iyi olmuş. için rahat eder canım.
anladım canım. o ilaçta etkili olmuştur kesin. benim bugün 21. günüm. BAT a tam 1 hafta var. bekliyorum sabırsızlıkla. bakalım ne görücez, inşallah olur, yoksa ben aşılama düşünüyorum bidahaki ay. 1 buçuk yıl oldu beklemek zor.Serophene de kullandim. Adetin ikinci gunu baslamistim kullanmaya. Yedi ay cok degil ama bir sorun varsa erken erken tedaviye baslamak lazim diye düşünmüştüm, ki sorun yokmus ama yine olmuyor.
Sen simdi kacinci gunundesin?
Cok haklisin canim. Allahim daha fazla bekletmesin bizleri insallah. Umarim hayirlisiyla hamile oldugunu öğrenirsin bu ay.anladım canım. o ilaçta etkili olmuştur kesin. benim bugün 21. günüm. BAT a tam 1 hafta var. bekliyorum sabırsızlıkla. bakalım ne görücez, inşallah olur, yoksa ben aşılama düşünüyorum bidahaki ay. 1 buçuk yıl oldu beklemek zor.
günaydın arkadaşlaarrr. var mı yeni haberleri olan?
benim daha yolum çookkk uzun en azından iki hafta beklemem gerekecek yaaamalesef tatlim ben daha beklemedeyim
benim daha yolum çookkk uzun en azından iki hafta beklemem gerekecek yaaa
hıh işte ben de aynen öyleyim. çok düşünüyorum çok kurcalayıp inceliyorum rahat olup umursamaz davranamıyorum.kafana takmayinca zaman daha cobuk geciyoo sanki ama ben deli gibi takiom o yuzden benimde gunlerim gecmiyo![]()
hıh işte ben de aynen öyleyim. çok düşünüyorum çok kurcalayıp inceliyorum rahat olup umursamaz davranamıyorum.
yok canım, BAT bekliyorum. ama çok duygu yüklyüm. keşke inofoliği daha düzgün kullansaydım ve keşke dr. a gidip yumurta kaliteme baktırsaydım. nasılsa gebe kalıyorum diye ihmal ettim. bu 3. denemeydi ve ben bunu önemsemediğim için kendime çok çok kızgınım. bidahaki aya aşılam düşünüyorum. 4. deneme için nekadar doğru bilmiyorum. bukadar aceleci olmak doğru mu onuda bilmiyorum. ama 2 kayıptan sonra artık hemen olsun istiyorum. 1 buçuk yıl oldu bekliyorum. 1 yılda 2 kayıpgünaydın arkadaşlaarrr. var mı yeni haberleri olan?
yok canım, BAT bekliyorum. ama çok duygu yüklyüm. keşke inofoliği daha düzgün kullansaydım ve keşke dr. a gidip yumurta kaliteme baktırsaydım. nasılsa gebe kalıyorum diye ihmal ettim. bu 3. denemeydi ve ben bunu önemsemediğim için kendime çok çok kızgınım. bidahaki aya aşılam düşünüyorum. 4. deneme için nekadar doğru bilmiyorum. bukadar aceleci olmak doğru mu onuda bilmiyorum. ama 2 kayıptan sonra artık hemen olsun istiyorum. 1 buçuk yıl oldu bekliyorum. 1 yılda 2 kayıp
bu gün kandil, hepimize hayırlı kandiller, inşallah bebeklerimiz bizimledir. bugün ümitsizliğe kapılmak yada aceleci davranıp Allahın gücüne gidecek davranışlarda bulunmaK istemiyorum.
haklısın arkadaşımım umutsuzluk çok kötü bişi. sebebi belli canım pıhtılaşma çıktı bende. kendiliğinden düşük değilde, kalp durması ve sonuç kürtajcanm bnim eger kirmiizi gelmediyse hala umut var bence bu kadar umutsuz olma . bi dahaki ay yumurta takibini yaptir inofolic kullan ve doktorunla bu dusuklerin sebebini arastirsinlar. benm yakin bi akrabamda ayni sekilde 2 dusuk yapti en son gittigi doktor kegel egsersizlerini onermis ve suan saglikli bi oglu var
yapilan arastirmalara gore kafasi rahat ve stres altinda olmayankadinlar daha kolay hamile kalabiliyomus ...
canımhaklısın arkadaşımım umutsuzluk çok kötü bişi. sebebi belli canım pıhtılaşma çıktı bende. kendiliğinden düşük değilde, kalp durması ve sonuç kürtajgebe kalmadada sorun yok aslında 3. ve 5. denemelrde olmuştu öncekiler. ama korunma süresi derken uzuyor süreç. çok bunaldım, hemen olsun istiyorum ama aceleci davranmak yanlış biliyorum.