inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

hayirli kandiller Allah bu kandilin yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder insallah hayirli saglikli evlatlar nasip eder

Doktora gittim bugun aksam. Uc tane yumurtanin catladigini soyledi. Bunlar tutmussa tutmustur yoksa adeti bekleyecez artik

cook sevindimm cnmm inslh tutmustur . bence bebis yolda :21:
ya allah duysun seni canım yaaa inşallah dediğin gibi olur. hem biliyorsun döllenmenin olması yetmez, bebeğin de bana tutunması lazım. inşallah herşey yolunda gider ve hamile olduğumu öğrenirim. bu arada inofolic e tam gaz devam ediyorum. her şey bebişler için :KK19:

inşallah canım ya inşallah Allah'ın yanında mucize çok. bir mucize de bize nasip eder inşallah.
sen başladın mı inofolic'e?
yok canım benim BAT a 5 gün kaldı. hafif adet sancım var sanki. inşallah gebelik olmuştur. ama olmadıysa bidahaki aya daha kontrollü ilerlicem. dr. a gidip klomen talebinde buluncam. vermez diye korkuyorum inşallah verir.

yok canım benim BAT a 5 gün kaldı. hafif adet sancım var sanki. inşallah gebelik olmuştur. ama olmadıysa bidahaki aya daha kontrollü ilerlicem. dr. a gidip klomen talebinde buluncam. vermez diye korkuyorum inşallah verir.
inofolic'e başlamak için adetinin bitmesini beklemen gerekmez. ben de adet olmadan önce başlamıştım. ikinci kutumun bitmesine iki gün kaldı. bazen ne kadar çabuk bitiyor diye düşünüyorum.
sen dedikten sonra vermeyeceğini sanmıyorum ya verecektir ilça mutlaka.

ya allah duysun seni canım yaaa inşallah dediğin gibi olur. hem biliyorsun döllenmenin olması yetmez, bebeğin de bana tutunması lazım. inşallah herşey yolunda gider ve hamile olduğumu öğrenirim. bu arada inofolic e tam gaz devam ediyorum. her şey bebişler için :KK19:

ya ben 2 gun aksattim misafirimiz vardi bakalim ne olcak aslinda umidimi biraz kaybetmis gibi oldum ondan aksattim misafir bahanee :(ama kirmizi olmadan umidi kesmiyoz tabii adette duzensiz olunca her negatif testte insanin morali bozuluyo

ya ben 2 gun aksattim misafirimiz vardi bakalim ne olcak aslinda umidimi biraz kaybetmis gibi oldum ondan aksattim misafir bahanee :KK43:ama kirmizi olmadan umidi kesmiyoz tabii adette duzensiz olunca her negatif testte insanin morali bozuluyo
hayır morali kesinlike bozmak yok. kırmızılar gelse bile sonraki aya daha iyi bir şekilde başlayacağımızı düşünerek kendimizi motive ediyoruz. şansımız asla ve hiç bir zaman bitmez.bence sende hemen geri başla ilaca. aksatmak olmaz. ben de 2 gün aç karnına içmeyi unuttum ama aksatmamak için yemekten sonra içtim. nasılsa kaçırdık diye bırakmak yok.

hayır morali kesinlike bozmak yok. kırmızılar gelse bile sonraki aya daha iyi bir şekilde başlayacağımızı düşünerek kendimizi motive ediyoruz. şansımız asla ve hiç bir zaman bitmez.bence sende hemen geri başla ilaca. aksatmak olmaz. ben de 2 gün aç karnına içmeyi unuttum ama aksatmamak için yemekten sonra içtim. nasılsa kaçırdık diye bırakmak yok.

yok tatlim basladim yine dun bugun ictim yine ama gunde 1 tane iciyorum bu ay olmazsa bi dahaki ay sabah aksam dusunuyorum :D

Kızlar merhaba bende aranıza katıldım inofoliği adetim başlamadan 2 gün önce yine kadınlar kulubü sayesinde duydum adetin 1. gününden beri sabah akşam içiyorum (ilk birkaç gün 1 tane içmiştim sadece ) :) 2 doktora sordum ikiside normal folikasit sandılar istersen iç dediler bende başladım :) şimdi size hikayemi anlatayım 9 aylık evliyim 23 yaşındayım bebişimiz için 5. denemedeyiz bu ay 4 deneme fos çıktı doktora gittim daha ilk denemenin sonunda doktor hiç bir şeyin yok gayet iyi görünüyor he şey hamile kalırsın dedi ardından denemeler denemeler her ay hüsran gözyaşı :( anne olmayı çok ama çok istiyorum. Her ay bebek olmadıkça stresim arttı bu ay hormon tahlili yaptırdım prolaktin 27 çıktı doktorum günlük olarak bile yükseliyor önemsiz dedi adetlerim 28 günde bir benim düzenli olduğu için yumurtlamanı engelemiyordur takma dedi yumurtalıklarımın görünümü 5-10 kadında bir olan şekildeymiş her 2 yumurtada 20 den fazla yumurtam var vücut bolca yumurta üretiyor ama bu polikist sendromu değilmiş düzensizlik ve kıllanma olmadığı için . Düzenli olarak 14. gün yumurtladığımı anlarım genelde tek taraflı kasık sancım olur bu ayda bugün yumurtlama günüm muhtemelen dün geceyi değerlendirdik bugünüde değerlendirmeyi düşünüyoruz . Prolaktin yüksek çıkınca yumurtlamazsam diye korktum aslında 21. gün progestan testi yaptıracağım kaliteli yumurtladığımı anlayıp anlamamak için . İnşallah inofolic sebep olur hepimize Allah'ım bu ilacı öğrenmemi nasip etti tesadüf eseri belki de vesile kılmak için ümitle beklemek istiyorum ama içimde bir korku var nedense :) hepinize sevgiler güzel güzel sonuçlar duymak dileğiyle .

Kızlar merhaba bende aranıza katıldım inofoliği adetim başlamadan 2 gün önce yine kadınlar kulubü sayesinde duydum adetin 1. gününden beri sabah akşam içiyorum (ilk birkaç gün 1 tane içmiştim sadece ) :) 2 doktora sordum ikiside normal folikasit sandılar istersen iç dediler bende başladım :) şimdi size hikayemi anlatayım 9 aylık evliyim 23 yaşındayım bebişimiz için 5. denemedeyiz bu ay 4 deneme fos çıktı doktora gittim daha ilk denemenin sonunda doktor hiç bir şeyin yok gayet iyi görünüyor he şey hamile kalırsın dedi ardından denemeler denemeler her ay hüsran gözyaşı :KK43: anne olmayı çok ama çok istiyorum. Her ay bebek olmadıkça stresim arttı bu ay hormon tahlili yaptırdım prolaktin 27 çıktı doktorum günlük olarak bile yükseliyor önemsiz dedi adetlerim 28 günde bir benim düzenli olduğu için yumurtlamanı engelemiyordur takma dedi yumurtalıklarımın görünümü 5-10 kadında bir olan şekildeymiş her 2 yumurtada 20 den fazla yumurtam var vücut bolca yumurta üretiyor ama bu polikist sendromu değilmiş düzensizlik ve kıllanma olmadığı için . Düzenli olarak 14. gün yumurtladığımı anlarım genelde tek taraflı kasık sancım olur bu ayda bugün yumurtlama günüm muhtemelen dün geceyi değerlendirdik bugünüde değerlendirmeyi düşünüyoruz . Prolaktin yüksek çıkınca yumurtlamazsam diye korktum aslında 21. gün progestan testi yaptıracağım kaliteli yumurtladığımı anlayıp anlamamak için . İnşallah inofolic sebep olur hepimize Allah'ım bu ilacı öğrenmemi nasip etti tesadüf eseri belki de vesile kılmak için ümitle beklemek istiyorum ama içimde bir korku var nedense :) hepinize sevgiler güzel güzel sonuçlar duymak dileğiyle .

canim benim gebe kalamayasimiz sebebi aslinda stres hep kafamizda acabaarla yasiyoruz acaba oldu mu bu sefer tuttu mu gibi biraz rahat birakabilsek belki hersey yoluna girecek .. inlsh inofolic hepimize yardimci olurr

canim benim gebe kalamayasimiz sebebi aslinda stres hep kafamizda acabaarla yasiyoruz acaba oldu mu bu sefer tuttu mu gibi biraz rahat birakabilsek belki hersey yoluna girecek .. inlsh inofolic hepimize yardimci olurr
Kesinlikle öyle ama ne yaparsam yapayım kafamdan atamıyorum inofolic kendimi daha iyi hissetmeme sebep oldu bu ay umutlu olmam için bir sebep daha var birde eşim test yaptırsa içim daha da rahat edecek en azından ikimizde de sorun yok olur diyeceğim ( umarım )canım , inşallah sebep olur hepimize :) kaçıncı deneme sizin ?

Back
X