Kızlar merhaba bende aranıza katıldım inofoliği adetim başlamadan 2 gün önce yine kadınlar kulubü sayesinde duydum adetin 1. gününden beri sabah akşam içiyorum (ilk birkaç gün 1 tane içmiştim sadece ) :) 2 doktora sordum ikiside normal folikasit sandılar istersen iç dediler bende başladım :) şimdi size hikayemi anlatayım 9 aylık evliyim 23 yaşındayım bebişimiz için 5. denemedeyiz bu ay 4 deneme fos çıktı doktora gittim daha ilk denemenin sonunda doktor hiç bir şeyin yok gayet iyi görünüyor he şey hamile kalırsın dedi ardından denemeler denemeler her ay hüsran gözyaşı

anne olmayı çok ama çok istiyorum. Her ay bebek olmadıkça stresim arttı bu ay hormon tahlili yaptırdım prolaktin 27 çıktı doktorum günlük olarak bile yükseliyor önemsiz dedi adetlerim 28 günde bir benim düzenli olduğu için yumurtlamanı engelemiyordur takma dedi yumurtalıklarımın görünümü 5-10 kadında bir olan şekildeymiş her 2 yumurtada 20 den fazla yumurtam var vücut bolca yumurta üretiyor ama bu polikist sendromu değilmiş düzensizlik ve kıllanma olmadığı için . Düzenli olarak 14. gün yumurtladığımı anlarım genelde tek taraflı kasık sancım olur bu ayda bugün yumurtlama günüm muhtemelen dün geceyi değerlendirdik bugünüde değerlendirmeyi düşünüyoruz . Prolaktin yüksek çıkınca yumurtlamazsam diye korktum aslında 21. gün progestan testi yaptıracağım kaliteli yumurtladığımı anlayıp anlamamak için . İnşallah inofolic sebep olur hepimize Allah'ım bu ilacı öğrenmemi nasip etti tesadüf eseri belki de vesile kılmak için ümitle beklemek istiyorum ama içimde bir korku var nedense :) hepinize sevgiler güzel güzel sonuçlar duymak dileğiyle .