• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

mrb bende bugün aldim inofolic doktorum verdi tembel çalişiyor dedi açikçasi moralim aşiri bozuldu bir de fitil verdi moralimi boacak birşey yok gibi görüniyor sizin yorumlarinizi okudum inş. yardimçi olur tşk

canım bende pko yoktu ama adetlerim düzensizdi,inofoliği kullandığım ay hamile kaldım.

Canimmm oncelikle cevap verdigin icin cok tsk ederim... Rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... bende 15 aydir ugrasiyorum bebis icin oynatmama az kaldi ... glukofen ve inofolikle insallah hamile kalirim.. bakalim hayirlisi...:49:

Canimmm oncelikle cevap verdigin icin cok tsk ederim... Rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... bende 15 aydir ugrasiyorum bebis icin oynatmama az kaldi ... glukofen ve inofolikle insallah hamile kalirim.. bakalim hayirlisi...:49:

gülcan bende pcos luyum canım bu infoligi doktora gitmeden direk alıp kullanmak mümkünmü dozunu nasıl ayarlıycaz

gülcan bende pcos luyum canım bu infoligi doktora gitmeden direk alıp kullanmak mümkünmü dozunu nasıl ayarlıycaz

Canim ben acikcasi iki doktora gidiyorum biri glukofhen digeri ise inofolic verdi ben ikisini ayni anda kullaniyorum o yuzden cunku biri kistleri yok ediyo digeri ise yumurtalari guclendiriyormus. Doktorum doZunu soyledi gunde 4 sase kulllaniyorum ilk once fazla gibi geldi sonra burdada oyle kullananlari gorunce rahatladim.. sen ne kadar zamandir bebis istiyosun bide nasil bi tedavi goruyorsun ?

merhabalar ...bende pko yok ama doktorum banada ınofolıc verdı 3 kutu bıtırdım adetımı beklıyorum klomenede baslıycaz ALLAH nasıp ederse. glukofende kullanıyroum burda okudugum kadar ınofolıc kullananlar arkadasların cogu hamıle kalmıs darısı bızlerın basına Rabbım daha da cok bekletmeden gondersın bebıslerımızı :) ben 4 yldır beklıyrum

merhabalar ...bende pko yok ama doktorum banada ınofolıc verdı 3 kutu bıtırdım adetımı beklıyorum klomenede baslıycaz ALLAH nasıp ederse. glukofende kullanıyroum burda okudugum kadar ınofolıc kullananlar arkadasların cogu hamıle kalmıs darısı bızlerın basına Rabbım daha da cok bekletmeden gondersın bebıslerımızı :) ben 4 yldır beklıyrum

Canim insallah rabbim daha fazla aratmadan gonderir bebislerimizi... bende 1kutu biirdim inofolic glikofhen de bitmek uzere bikac tane kaldi cok zor beklemek .. bak hamis kalirsan bizi haberdar etmeyi unutma birbirimize umut olalim....

Canim insallah rabbim daha fazla aratmadan gonderir bebislerimizi... bende 1kutu biirdim inofolic glikofhen de bitmek uzere bikac tane kaldi cok zor beklemek .. bak hamis kalirsan bizi haberdar etmeyi unutma birbirimize umut olalim....

ayy canım benım ben bır hamıle kalayım şu sitede 12.12 şiddetınde deprem etkısı yaratacagım :52:sallayacagım burayı. dost düsman duysuuuun dıye bagırmazsam hılal degılım....ahhh arkadas ınsallah sende en yakın zamanda kalırsın . ben dördüncü kutuyu bıtırmek uzereyım 1 ay olcak nerdeyse sabah aksam 2'er poşet ıc dedı doktorum sanırım o yuzden baya gıttı bende...hayırlısı olsun bakalım topıgı okudum cok umutlandım ya bakalım

merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım tüp bebek tedavisi görüyorum
4 aşılama 3 tüp bebek tedavisi gördüm
4. tüp bebek denemem için doktorum inofolic verdi 2 sabah 2 akşam inşallah faydası olur

ayy canım benım ben bır hamıle kalayım şu sitede 12.12 şiddetınde deprem etkısı yaratacagım :52:sallayacagım burayı. dost düsman duysuuuun dıye bagırmazsam hılal degılım....ahhh arkadas ınsallah sende en yakın zamanda kalırsın . ben dördüncü kutuyu bıtırmek uzereyım 1 ay olcak nerdeyse sabah aksam 2'er poşet ıc dedı doktorum sanırım o yuzden baya gıttı bende...hayırlısı olsun bakalım topıgı okudum cok umutlandım ya bakalım

Bende ayni sekilde iciyorum ikinci kutuma vasladim bakalim hayirlisiyla olsun bebeklerimiz.. ne kadar zamandir ugrasiyosun bebis icin. ?

4. tüp bebek denemem için doktorum inofolic verdi 2 sabah 2 akşam inşallah faydası olur

kızlar hayırlı geceler :) bende bır ay once basladım ınofolıc kullanmaya ama sanırım cok ıyı bır ılac :) ıkı aydır yumurtam catlamıyordu daha once boyle bır sorunum olmamıstı ama ıkı ay once bu sıkıntıya maruz kaldım doktorum sıkıntıdan olmustur dedı yınede ınofolıc vereyım bak obur aya tıkır tıkır gelır dedı harbıdende bugun kasıklarım agrıdı sanırım gece yada sabaha kalmaz adet olucam bu ınofolıc muhtesem bırseymıs gebelıgede yardımcı dedı bakalım :)

kızlar hayırlı geceler :) bende bır ay once basladım ınofolıc kullanmaya ama sanırım cok ıyı bır ılac :) ıkı aydır yumurtam catlamıyordu daha once boyle bır sorunum olmamıstı ama ıkı ay once bu sıkıntıya maruz kaldım doktorum sıkıntıdan olmustur dedı yınede ınofolıc vereyım bak obur aya tıkır tıkır gelır dedı harbıdende bugun kasıklarım agrıdı sanırım gece yada sabaha kalmaz adet olucam bu ınofolıc muhtesem bırseymıs gebelıgede yardımcı dedı bakalım :)

Benimde kasiklarim iki gundur agriyor benim de sanirim yumurtalarim calisiyodurdiye dusuniyorum. insallah kisa zamanda bebislerimize kavusuruz :(

Canim allah yardimcin olsun pkonun ileri seviyesi mi senin ? pkoya sogan kurununde iyi geldigini soyluyorlar ben denemedim ama bi hafta sonra baslamayi dusunuyorum ... Sende tupbebek oncesi denemelisin bence inofolicle beraber..

Canim allah yardimcin olsun pkonun ileri seviyesi mi senin ? pkoya sogan kurununde iyi geldigini soyluyorlar ben denemedim ama bi hafta sonra baslamayi dusunuyorum ... Sende tupbebek oncesi denemelisin bence inofolicle beraber..

ahh canı ahh bilmezmiyim neler denedim bi bilsen RABBİM ne zaman isterse o zaman olcak :43:

Sadece Lh hormonu 35-45 arası çıktığı için Pko teşhisi kondu halbuki adetin 2. 3. günü kistik görünüm çıkmıyor.Doktor direkt tüp bebek dedi 9 ay boyunca ama maddi durumdan yaptıramadık 2 aşılama yaptı tutmadı.İnofolic i kullandım 55 günde (1 paket) lh 5.77 ye düştü doktor inanmıyo kendim internetten aldım.Ama işe yarıyor bence.Şimdi bana tüp bebek demiicek bir kadın doğum doktoru arıyorum.İnşallah herkese faydası olur.

Bende işe yaradı Lh 45 den 5.77 ye düştü ama endokrin ve kadın doğum doktoru ikiside inanmadı onunla düştüğüne bu gıda takviyesi diyorlar.

slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz

ben dee :)) bendede bir sorun yoktu çok şükür.ilk kullandığım ay hamile kaldım Allahımın izniyle tabi.

Biz kutuları alalı bir aydan fazla olmuştur dün itibariyle başladım bakalım da benim durum karışık bende pko var eskiden beri de biliyordum, adetimin düzene girmesi için ilacım kilo vermek ama bu düzeni de her an sağlamam zor :26: üç buçuk ay olacak evleneli son adetimin üzerinden de üç ay geçti, ikinci ay geçtiğinde doktora gittim pko olduğu için korunmamamızı önerdi(zaten korunmuyordum) bir bebek isteğim yoktu ama Allah verirse olur diyordum olmaması için de olması için de bir çaba harcamayacaktım çünkü okulu uzatmıştım ve öncelikli amacım okulu bitirmekti ama o gün doktorum inofolic'i önerince eşimle karşımıza çıkan ilk eczaneye girip dört kutu birden aldık(2 akşam 2 sabah kullanacaktım günde) geç başlamamın bir sebebi de kafamdaki soru işaretleri oldu. kilo aldırır mı ki diye düşündüm malum kilo aldıkça vücut yorgunluğum artıyor, doktora giderken amacım en kısa zamanda adet olabileyim, vücudum biraz olsun rahatlasın düşüncesiydi çünkü. Araştırma yaparken bu başlıkla karşılaştım kullananların fikirlerini okuma imkanı buldum, doktorumun önerilerini yeniden gözden geçirdim, burada da şikayetçi olan görmedim o yüzden de başlama kararı aldım, hala kafamda sorular olsa da.

Bugün inofolic'te üçüncü günüm, son adetimden sonra üçüncüyü olmam gerekiyordu. Acaba bana bu konuda da faydası dokunacak mı, bilgisi olanlar, bir süre kullananlar... pkoLu olduğuma güvenip sonra hamile kalırım da kazara bebişe zarar veririm korkusuyla yaptığım testin haddi hesabı yok... :25:

Back
X