Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende pko yoktu ama adetlerim düzensizdi,inofoliği kullandığım ay hamile kaldım.
Canimmm oncelikle cevap verdigin icin cok tsk ederim... Rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... bende 15 aydir ugrasiyorum bebis icin oynatmama az kaldi ... glukofen ve inofolikle insallah hamile kalirim.. bakalim hayirlisi...![]()
gülcan bende pcos luyum canım bu infoligi doktora gitmeden direk alıp kullanmak mümkünmü dozunu nasıl ayarlıycaz
merhabalar ...bende pko yok ama doktorum banada ınofolıc verdı 3 kutu bıtırdım adetımı beklıyorum klomenede baslıycaz ALLAH nasıp ederse. glukofende kullanıyroum burda okudugum kadar ınofolıc kullananlar arkadasların cogu hamıle kalmıs darısı bızlerın basına Rabbım daha da cok bekletmeden gondersın bebıslerımızı :) ben 4 yldır beklıyrum
Canim insallah rabbim daha fazla aratmadan gonderir bebislerimizi... bende 1kutu biirdim inofolic glikofhen de bitmek uzere bikac tane kaldi cok zor beklemek .. bak hamis kalirsan bizi haberdar etmeyi unutma birbirimize umut olalim....
ayy canım benım ben bır hamıle kalayım şu sitede 12.12 şiddetınde deprem etkısı yaratacagımsallayacagım burayı. dost düsman duysuuuun dıye bagırmazsam hılal degılım....ahhh arkadas ınsallah sende en yakın zamanda kalırsın . ben dördüncü kutuyu bıtırmek uzereyım 1 ay olcak nerdeyse sabah aksam 2'er poşet ıc dedı doktorum sanırım o yuzden baya gıttı bende...hayırlısı olsun bakalım topıgı okudum cok umutlandım ya bakalım
merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım tüp bebek tedavisi görüyorum
4 aşılama 3 tüp bebek tedavisi gördüm
4. tüp bebek denemem için doktorum inofolic verdi 2 sabah 2 akşam inşallah faydası olur
kızlar hayırlı geceler :) bende bır ay once basladım ınofolıc kullanmaya ama sanırım cok ıyı bır ılac :) ıkı aydır yumurtam catlamıyordu daha once boyle bır sorunum olmamıstı ama ıkı ay once bu sıkıntıya maruz kaldım doktorum sıkıntıdan olmustur dedı yınede ınofolıc vereyım bak obur aya tıkır tıkır gelır dedı harbıdende bugun kasıklarım agrıdı sanırım gece yada sabaha kalmaz adet olucam bu ınofolıc muhtesem bırseymıs gebelıgede yardımcı dedı bakalım :)
merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım tüp bebek tedavisi görüyorum
4 aşılama 3 tüp bebek tedavisi gördüm
4. tüp bebek denemem için doktorum inofolic verdi 2 sabah 2 akşam inşallah faydası olur
Benimde kasiklarim iki gundur agriyor benim de sanirim yumurtalarim calisiyodurdiye dusuniyorum. insallah kisa zamanda bebislerimize kavusuruz![]()
Canim allah yardimcin olsun pkonun ileri seviyesi mi senin ? pkoya sogan kurununde iyi geldigini soyluyorlar ben denemedim ama bi hafta sonra baslamayi dusunuyorum ... Sende tupbebek oncesi denemelisin bence inofolicle beraber..
slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
sanırım normal canım çünkü bende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum.