Biz kutuları alalı bir aydan fazla olmuştur dün itibariyle başladım bakalım da benim durum karışık bende pko var eskiden beri de biliyordum, adetimin düzene girmesi için ilacım kilo vermek ama bu düzeni de her an sağlamam zor :26: üç buçuk ay olacak evleneli son adetimin üzerinden de üç ay geçti, ikinci ay geçtiğinde doktora gittim pko olduğu için korunmamamızı önerdi(zaten korunmuyordum) bir bebek isteğim yoktu ama Allah verirse olur diyordum olmaması için de olması için de bir çaba harcamayacaktım çünkü okulu uzatmıştım ve öncelikli amacım okulu bitirmekti ama o gün doktorum inofolic'i önerince eşimle karşımıza çıkan ilk eczaneye girip dört kutu birden aldık(2 akşam 2 sabah kullanacaktım günde) geç başlamamın bir sebebi de kafamdaki soru işaretleri oldu. kilo aldırır mı ki diye düşündüm malum kilo aldıkça vücut yorgunluğum artıyor, doktora giderken amacım en kısa zamanda adet olabileyim, vücudum biraz olsun rahatlasın düşüncesiydi çünkü. Araştırma yaparken bu başlıkla karşılaştım kullananların fikirlerini okuma imkanı buldum, doktorumun önerilerini yeniden gözden geçirdim, burada da şikayetçi olan görmedim o yüzden de başlama kararı aldım, hala kafamda sorular olsa da.
canım merhabalar...öncelikle şunu söyleyeyim hiç korkma ilacın bebişin olsa bile zararı yok bu ilaç bir nevi vitamin takviyesi hamile kalıp 3 ay bunu kullananları biliyorum.benim ikinci ayım bitmek üzere bende pco luyum..ikinci bebiş için başladı 2 sabah 2 akşam içiyorum..adeti hemen düzenlemiyo onu söyleyeyim kilo çok önemli ben şu anda 15 lilo verdim doktorum 10 kilo daha vermemi söyledi hakkımızda hayırlısı olsun canım....