inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bu ilacı bana da verdi doktorum pkoluyun ben sizler faydasını gördünz mü genelde pkolulara verirmş doktor bende yumurtalarımı büyüttüğünğ düşünüorm

KIZLAR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM İNOFOLICI HİÇ BİR YAN ETKİSİDE YOK SAKIN PARASINDAN DOLAYI ALMAMAZLIK YAPMAYIN

Selam arkadaşlar bende inofolic kombi kullanmaya başladım eczacı arkadaş ısrarla tavsiye etti ..
aslında doktorum bilinçli bir doktor o vermedi ama eczacı çok ısrar etti ki güvendiğimiz biri bizde aldık ..
inşallah faydasını görürüm ..
ben kapsül halinde olanı combi olanı aldım

aranızda kullanıp ultrason da yumurtalarda faydalı olduğunu gören oldu mu acaba?

Ben sanki gördüm faydasını ama yarın daha ii anlıcam kontrolm var kıslar dua edin bana

ya benim hiç bir sıkıntım yok eşimdede yok niye olmuyor anlamıyorum yani adetlerimde çok düzenli oluyor sadece bu ay 2 gün gecikti kan testi verdim tam adet günümde 2 çıktı yani negatif :(

ya benim hiç bir sıkıntım yok eşimdede yok niye olmuyor anlamıyorum yani adetlerimde çok düzenli oluyor sadece bu ay 2 gün gecikti kan testi verdim tam adet günümde 2 çıktı yani negatif :KK43:
Cnm strestendir hormonları çok etkiliyor inş en kısa zamanda sonuç alırsn isteyen herkese nasip olsn bebiş

Bende 1.5 aydır kullanıyrm arkadaslar adetime bir hafta var bakalım ne olacak biraz belirti var gibi ama hayırlısı bide ilacı kullanamama ragmen gec yumurtladm bu ay yumurtlamadan iki gün leke geldi anlamadm

Arkadaşlar merhaba... Ben de 2 yıllık evliyim. Esimde de, bende de hiçbir sorun bulunamadı. Doktorun inofolic yazdı, ben de bu akşam itibariyle kullanmaya başladım. Sabah 1, akşam 1 olarak. Burada da inofolic kullanıp hamile kalanları okudukça umutlanmaya başladım. İnşallah bende de işe yarar bu ilaç. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle. Siz de bana dua edin olur mu :KK68::KK68:

KIZLAR BENDE GECEN AYLARDA KULLANDIM PEK FAYDASINI GÖRMEDİM HALA DENİYORUZ BU AY İÇİNDE VERDİ DOKTOR TEKRAR BAŞLICAM İNŞ OLUR BU AY :(

KIZLAR BENDE GECEN AYLARDA KULLANDIM PEK FAYDASINI GÖRMEDİM HALA DENİYORUZ BU AY İÇİNDE VERDİ DOKTOR TEKRAR BAŞLICAM İNŞ OLUR BU AY :KK43:

Herhangi bir rahatsızlık var mi canım sende. Pko falan mesela. Inşallah bu ay işe yarar inofolic. Kullan da, durumunu bildir bize burdan olur mu?

Bende 1.5 ay oldu kullanalı bakalım artık hayırlısı arkdaslar dua edelim inş birbirimze cok cabuk bitiyo ilaç adetime 5 gün filan var gec yumurtladm bu ay sonucu bende merak ediyırum 9 aylık evli oldgm için doktor pek bişey yapmadı direk bu ilacı verdi bana

Bende 1.5 ay oldu kullanalı bakalım artık hayırlısı arkdaslar dua edelim inş birbirimze cok cabuk bitiyo ilaç adetime 5 gün filan var gec yumurtladm bu ay sonucu bende merak ediyırum 9 aylık evli oldgm için doktor pek bişey yapmadı direk bu ilacı verdi bana

Inşallah adet olmazsın canım. Inşallah gelir bu ay bebeğin. Cok bekletmesin bizi Allahım..

Back
X