- 2 Kasım 2015
- 254
- 86
- 13
- 33
Senin?anlayışlı eşin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin?anlayışlı eşin
Cnm yumurta büyümesini sağlıyor muKIZLAR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM İNOFOLICI HİÇ BİR YAN ETKİSİDE YOK SAKIN PARASINDAN DOLAYI ALMAMAZLIK YAPMAYIN
Cnm sen pekiCnm yumurta büyümesini sağlıyor mu
Faydasını gördünmi sen canım pekiFaydasını gördünmü
Cnm sen peki
Cnm hakkında hayrlısı inş diğer sefere sende ne sorun vardı cnmsonuç negatif ama kullanmaya devam edecem kızlar
Cnm strestendir hormonları çok etkiliyor inş en kısa zamanda sonuç alırsn isteyen herkese nasip olsn bebişya benim hiç bir sıkıntım yok eşimdede yok niye olmuyor anlamıyorum yani adetlerimde çok düzenli oluyor sadece bu ay 2 gün gecikti kan testi verdim tam adet günümde 2 çıktı yani negatif![]()
KIZLAR BENDE GECEN AYLARDA KULLANDIM PEK FAYDASINI GÖRMEDİM HALA DENİYORUZ BU AY İÇİNDE VERDİ DOKTOR TEKRAR BAŞLICAM İNŞ OLUR BU AY![]()
Bende 1.5 ay oldu kullanalı bakalım artık hayırlısı arkdaslar dua edelim inş birbirimze cok cabuk bitiyo ilaç adetime 5 gün filan var gec yumurtladm bu ay sonucu bende merak ediyırum 9 aylık evli oldgm için doktor pek bişey yapmadı direk bu ilacı verdi bana