inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kizlar bende 6 yllik evliym iki normal yolla gebeligim oldu ama birisi kalp atislari durdu biriside dış gebelik oldu 2 âsilama yaptrdm ama sonuc negatif. Normal yolla zor olsada hamile kalabiliyorm diye pco oldugm icin inofolic ve glukofene baslicam insallah nasip olur. Ben gunde 2 inofolic kullaniyodm 4 alcam bende
Canım ben kapsül olandan sabah 1 aksam 1 alıyorum tam 1 ay olmadı ben baslayalı adetim yarın bitecek düzenli sekilde içmeye calısıyorum gecen ay yumurtlmaya yakın baslamıstım ama bu ay hep içtim ilacı bakalım hayırlısı doktor bana cok hafif tembellik var dedi cok hafif dedi 8 aylık evliyim hiç korunmadım ama gebe kalamadım inş bu ay olur

selam anne adayları haxiran da 2 yıl olacak evleneli artık cocuk düşünüyoruz doktora gittim alttan muayene etti kızlığımın hala durduğunu esnek olduğunu doğumda yırtılma olaxağını söyledi şok olduk eşimlr birde yumurtalıklarım tembelmiş infolic verdi cevrenizde böyle olupda hamile kalan varmı

selam anne adayları haxiran da 2 yıl olacak evleneli artık cocuk düşünüyoruz doktora gittim alttan muayene etti kızlığımın hala durduğunu esnek olduğunu doğumda yırtılma olaxağını söyledi şok olduk eşimlr birde yumurtalıklarım tembelmiş infolic verdi cevrenizde böyle olupda hamile kalan varmı
Canım yakın bi kız arkadasımda öyle olmustu ilk gece kanaması olmamıstı esnek yapıdaymıs ama hamile kaldı arkadasım umarm sende kalırsın dualarnı eksik etme bende yumurtlama dönemindeyim

wbende yumurtlama dönemine 2 gün kaldı inşallah olur bu sefer ya bu ilaç işe yarayacakmı bilmiyorum

wbende yumurtlama dönemine 2 gün kaldı inşallah olur bu sefer ya bu ilaç işe yarayacakmı bilmiyorum
Bende bugün basladım sase kullanıyorum günde bir doz bu ay klomen kullandım yarın çatlatma iğnesi yaptıracam ins olumlu sonuclanır siz ilacını mı kullanıyorsunuz

Bende kapsül olandan kullanıyrm sabah 1 aksam 1 ben bittikce alıyrm 3 ay kullan dedi doktor yumurtlama dönemindeyim umarım bu ay hamile kalırım 8 aylık evliyim hiç korunmadım hayırlısı bakalım

Merhaba arkadaşlar ben insulun direncimi kırmak için dok.Gilifor vermişti şimdi bu ilacı duydum merak ediyorum ikisini aynı anda kullanan var mı inefolic*Glifor birlikte kullanmamın sakıncası olur mu! Ve İnefolic mavi ve pembe kutusu olan var farklılıkları ne !Bilen varım arkadaşlar.

Selam kizlar bende 6 yllik evliym iki normal yolla gebeligim oldu ama birisi kalp atislari durdu biriside dış gebelik oldu 2 âsilama yaptrdm ama sonuc negatif. Normal yolla zor olsada hamile kalabiliyorm diye pco oldugm icin inofolic ve glukofene baslicam insallah nasip olur. Ben gunde 2 inofolic kullaniyodm 4 alcam bende

Merhaba arkadaşım dok ikisini aynı anda içmeni soyledi ben glifor içiyorum inefolic de içmek istiyorum ilaçları nasıl kullanıyorsun merak ettim aç-tok!iksi aynı anda zaralı değil mi!

Arkadaslar inofolic kullanmama ragmen 18.gün yumurtladım gec yumurtladm neden acaba gec yumurtlamak kötü bişeymi anlamadım

kızlar inofolic kullanıyorum acayip 1 haftadır mide bulantım var ama kusma yok cok sık baş dönmesi ve akıntım var hergüün adetime 5 gün var sizce olmuşmudur bebiş

kızlar inofolic kullanıyorum acayip 1 haftadır mide bulantım var ama kusma yok cok sık baş dönmesi ve akıntım var hergüün adetime 5 gün var sizce olmuşmudur bebiş
Belirtiler icin sanki erken canm ya düsünmemeye calis zamana brak braz

bende öyle yapıyorum canım ama hep bir acaba var birde benim kızlıpım esnekmiş cevrenizde varmı acsba kızlığı esnek olup hamile kalan

haziranda 2 yıl olacak canım kızlığımın esnek olduğunu 2 hafta önce öğrendim doktorsan bana inofolic verdi birde yumurtalar tembelmiş bu ilacı kullan hamile kalcan dedi sen canım be kadar oldu evleneli

haziranda 2 yıl olacak canım kızlığımın esnek olduğunu 2 hafta önce öğrendim doktorsan bana inofolic verdi birde yumurtalar tembelmiş bu ilacı kullan hamile kalcan dedi sen canım be kadar oldu evleneli
Daha yenisn sen olur insallah. Ben 6 yillik evliym iki düsügm oldu normal yolla hamile kalmistm.sonrA 3 yil olmadi 2 asilama 2 tup bebk yaptm bakalm bu ay baska seyler yaptm olursa yazarm insallah

üzüldüm ya istanbuldamı oturuyosun benim bi arkadaşım vardı ist.oturo 3 yıllık evli eşinin sipermi yetersizdi iğne yaptırdı tüp bebekle şuan 4 aylık hamile inşsllah rabbim bizlerede nasip eder eşinin tepkisi nasıl

üzüldüm ya istanbuldamı oturuyosun benim bi arkadaşım vardı ist.oturo 3 yıllık evli eşinin sipermi yetersizdi iğne yaptırdı tüp bebekle şuan 4 aylık hamile inşsllah rabbim bizlerede nasip eder eşinin tepkisi nasıl
Olursa olur olmazsa bisey olmaz sen hayatmda ol yeter diyo herkez anne baba olcak diye bisey yok diyo.

incir kürünü merak ediyorum bende senin varmı denediğin şuan yaptığın bi kür

Back
X