inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

İnofolic combi kullandım bn sabah akşam 1kullandım ve şu an Allah nasip ederse hamileyim bir buçuk ay kullandım bnde kist vardı ve bebek için verdi
bende kullaniyorm suan polikistik over var bendede bakalm nolcak femarayla bir kullaniyorm yarn yumurta gelismisse igne yaptrcam catlatmak icin bakalm insallah iyi haberler verir doktorm yarn. sen kac yillik evlisin anlatrmisin

bende kullaniyorm suan polikistik over var bendede bakalm nolcak femarayla bir kullaniyorm yarn yumurta gelismisse igne yaptrcam catlatmak icin bakalm insallah iyi haberler verir doktorm yarn. sen kac yillik evlisin anlatrmisin
İnş iyi haberler alırız senden canım bn 9 buçuk aylık evliyim şimdi dr gidiyorum akşam kanamam oldu hadi hayırlısı dua edib ne olur da hamilelik devam etsin

Bende cumartesi ınofolic kullanmaya başladım doktoruma sormadım ama herhengi bir sorunum olmadığı için günde 1 poşet alıyorum

canım sen kullandığın ilk ay mı hamile kaldın biraz kendinden bahseder misin ne zamandır bebek istiyorsunuz bir sorununuz varmıydı bir günde kaç defa kullanıyordun
Yok canım ikinci ay hamile kaldım 9 buçuk aylık evliyiz ilk iki ay korunduk zaten sonra olursa olur diye hiç bebek düşünmedik ama son üç aydır ciddi düşündük bi sorunumuzda yok bnde kist vardıo kadar sabah aksam içiyordun bnm ki kapsül bi taneiçiyorum canım

Yok canım ikinci ay hamile kaldım 9 buçuk aylık evliyiz ilk iki ay korunduk zaten sonra olursa olur diye hiç bebek düşünmedik ama son üç aydır ciddi düşündük bi sorunumuzda yok bnde kist vardıo kadar sabah aksam içiyordun bnm ki kapsül bi taneiçiyorum canım

anladım canım ben toz olanını aldım günde 1 tane içiyorum az mı acaba normalde sebepsiz inferlite bizim ki sorunumuz yok şukür

Hiç bi fikrim yok canım bnm şuan düşük riski var yatıyorum öyle değerim çok düşük artış olmuyor bir iki sayı anca artmış

Kızlar bende de pco var doktor inofolic ToZ verdi sabah 1 akşam 1 şase içiyorum. Acaba faydası olur mu çoğu kişi sabah 2 akşam 2 kullanıyor

Back
X