inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

İnofolic Şase aldım pembe kutu inşallah doğru almışımdır ...şifa olur inşallah
Yalnız 1 su bardağına 1 poşet koydum sadece su tadı vardı içinde çok az poşetlerin.

İnofolic Şase aldım pembe kutu inşallah doğru almışımdır ...şifa olur inşallah
Yalnız 1 su bardağına 1 poşet koydum sadece su tadı vardı içinde çok az poşetlerin.

canım beni hatırlarsın belki bebek için diyete girmiştim bende şuan kullanıyorum inofolic ben de günde 1 poşet tadı yok dedğin gibi içiyorum rabbim vesile kılsın bunu bize

canım beni hatırlarsın belki bebek için diyete girmiştim bende şuan kullanıyorum inofolic ben de günde 1 poşet tadı yok dedğin gibi içiyorum rabbim vesile kılsın bunu bize
Evet canım hatırladım inşallah amin
Ben bu ay hsg çektircem bunuda takviye olsun diye bugün başladım

Aynen doktorun söylediğinin dışına çıkmamak lazım. Ben bi kere doktora sormadan klomen kullandım sonucu kist oldu
Şuan bende doktorun demesiyle içiyorum ama korkuyorum da çünkü sabah akşam verdi içmeye içtim ama 3.günü kasığım ağrımaya başladı inşallah öyle bişey olmaz nasıl kurtuldun kistten

Arkadaslar Merhaba..Bugun 2 gun once yaptırdıgım kan testinden hamile oldugumu ogrendim..Yarın doktora gidecegim kısmetse keseyi gorebilmek için..Kan verdigim gunun aksamı Inofolic Combo kapsul kullanmaya basladım.Yani bu aksam 2.kapsulumu içicem..Hamilelere bi zararı yok degil mi bu hapın ? Bilgi sahibi olan varsa ve cevap verirse cok memnun olurum..
Selam ve sevgilerimle..

Arkadaslar Merhaba..Bugun 2 gun once yaptırdıgım kan testinden hamile oldugumu ogrendim..Yarın doktora gidecegim kısmetse keseyi gorebilmek için..Kan verdigim gunun aksamı Inofolic Combo kapsul kullanmaya basladım.Yani bu aksam 2.kapsulumu içicem..Hamilelere bi zararı yok degil mi bu hapın ? Bilgi sahibi olan varsa ve cevap verirse cok memnun olurum..
Selam ve sevgilerimle..

inofolic zaten vitamin canim hanileyken akinmasi gereken folik asitte iceriyor. sade folic asitlerde var doktorun onlardanda verebilir. grami yuksek alman gerekebilir. doktora ne zaman gidiceksin ?

Şuan bende doktorun demesiyle içiyorum ama korkuyorum da çünkü sabah akşam verdi içmeye içtim ama 3.günü kasığım ağrımaya başladı inşallah öyle bişey olmaz nasıl kurtuldun kistten
kist geçen ay çıktı doktorum basit kist dedi ilaç vermedi adet tarihine kadar bekle sonra gel dedi bakalım inşallah geçmiştir ve hamile kalırım ikinci kutu inofolic yarıladım. Sogan kürü de yapıyorum inşallah şifa olur

Inşâllah canım isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim hayırlı evlatlar versin ben bu ay ilacı deneyecem bidahaki ay inşallah hamile olurum da gerek kalmaz soğan suyunu deniycem hakkımıza hayırlısı olsun

Ne için verdi canım dr sana onu bnde kullanıyorum

canım 2 aydır bebek dusunuyoduk olmadı bu ay doktor takıp ettı yumurtlamamı falan adetın 13.gunu e2 mı olctu 200 cıktı dusuk dedı ve ınofolıccombı verdı ardından deger adetın 5.gunu klomene baslıcam doktor bana gunde 1 tane ıc dedı ama genelde 2 kapsul alınmıs sen nasıl kullanıyorsun bu arada cvp ıcın cok tesekkur edıyorum

Bn sabah akşam bi tane içiyorum canım kilo kaybetme durumu olursa bi tane at dedi dr ama bnm kilomu dengede tuttu... rica ederim canım ne demek ...

Back
X