- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnofolic Şase aldım pembe kutu inşallah doğru almışımdır ...şifa olur inşallah
Yalnız 1 su bardağına 1 poşet koydum sadece su tadı vardı içinde çok az poşetlerin.
Evet canım hatırladım inşallah amincanım beni hatırlarsın belki bebek için diyete girmiştim bende şuan kullanıyorum inofolic ben de günde 1 poşet tadı yok dedğin gibi içiyorum rabbim vesile kılsın bunu bize
Evet canım hatırladım inşallah amin
Ben bu ay hsg çektircem bunuda takviye olsun diye bugün başladım
SEN hsg çekildin mi??iyi yapmışsın canım bende 10 felan oluyor başlıyalı doktora sormadım bende burada okumuştum heralde ben büyük ihtimal aşılama yaptırcam bekliyorum bakalım
SEN hsg çekildin mi??
Aynen doktorun söylediğinin dışına çıkmamak lazım. Ben bi kere doktora sormadan klomen kullandım sonucu kist olduBendede pko başlangıcı var bana sabah 2 akşam 2 verdi doktorun bir bildiği vardır elbet
Şuan bende doktorun demesiyle içiyorum ama korkuyorum da çünkü sabah akşam verdi içmeye içtim ama 3.günü kasığım ağrımaya başladı inşallah öyle bişey olmaz nasıl kurtuldun kisttenAynen doktorun söylediğinin dışına çıkmamak lazım. Ben bi kere doktora sormadan klomen kullandım sonucu kist oldu
Arkadaslar Merhaba..Bugun 2 gun once yaptırdıgım kan testinden hamile oldugumu ogrendim..Yarın doktora gidecegim kısmetse keseyi gorebilmek için..Kan verdigim gunun aksamı Inofolic Combo kapsul kullanmaya basladım.Yani bu aksam 2.kapsulumu içicem..Hamilelere bi zararı yok degil mi bu hapın ? Bilgi sahibi olan varsa ve cevap verirse cok memnun olurum..
Selam ve sevgilerimle..
kist geçen ay çıktı doktorum basit kist dedi ilaç vermedi adet tarihine kadar bekle sonra gel dedi bakalım inşallah geçmiştir ve hamile kalırım ikinci kutu inofolic yarıladım. Sogan kürü de yapıyorum inşallah şifa olurŞuan bende doktorun demesiyle içiyorum ama korkuyorum da çünkü sabah akşam verdi içmeye içtim ama 3.günü kasığım ağrımaya başladı inşallah öyle bişey olmaz nasıl kurtuldun kistten
Evet canım kullanılıyorAdetliyken inofolik toz kullanılabilir miBilen biri acil cevaplıyabilit mi
Teşekkrler canımEvet canım kullanılıyor
Adetliyken kullaniliyor cnm doktoruma daha bikac gun once sordum kullaniliyor tabiki dedi.Adetliyken inofolik toz kullanılabilir miBilen biri acil cevaplıyabilit mi
Ne için verdi canım dr sana onu bnde kullanıyorumkızlar bana doktor ınofolıc combi verdı kullanan var mı
Ne için verdi canım dr sana onu bnde kullanıyorum