inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar bizde 1 yıldır çocuk istiyoruz ama henüz olmadı 3 gün önce doktora gittim ve çocuk istediğimi söyledim inofolic combi kapsülü verdi bunu kullananlar varmı aranızda?
Birde adetimin 3. Günü çağırdı ne için çağrmış olabilir?
. Test yaptırmanı ister canım daha önce yaptırmasıysan adetin 2. 3. Günü tedavi başlar

Eşimi çağırmadı ama işte sadece bu inofolic hapını verdi ve adetin 3. Günü gitmemi istedi inşallah gitmeme gerek kalmaz bu ay hamile kalırım bu hapın sayesine :(

Kizlar selam inofolik sase karinda sizi tarzi biseyler yapiyormu sizde de?15gundur kullaniorum gunde 4poset seklinde.insallah yumurtlarim yaaa;((((

Ben normalde toz kullaniyordum. 2 poset sabah 2 poset aksam olmak uzere.

tasininca eczanem degisti. kapsul verdi ama disi baya plastik. icip icmemekte terettut ettim mavi biraz buyuk kapsul. oylemi sizi ki de? normal yutuluyor demi.
Gunde kac kere?
BEn digerini tozunu sabah aksam 2 er poset suya karistirip iciyordum. bunuda sabah aksma normal ilac gibi icmem mi gerek acaba?
Evet normal ilaç. yutacaksiniz.

Eşimi çağırmadı ama işte sadece bu inofolic hapını verdi ve adetin 3. Günü gitmemi istedi inşallah gitmeme gerek kalmaz bu ay hamile kalırım bu hapın sayesine :KK43:
Hayır canım eşinden neden istesin..bilip bilmeden yorum yapanlara sinir oluyorum..bilip bilmeden tam ve net konuşuyorlar..senden hormon testi isteyecek..hormonlar en doğru sonucu 3.gün verir;-tsh fsh özellikle prolaktini iste(süt hormonu) bazen unutuyorlar çünkü..1 yıl dolduktan sonra da isterlerse eşten sperm ister..onu da kendi istemez yönlendirir başka bölüme..3 4 gün perhiz şartıyla..

Bilmiyorum artık ne testi yapılcak gidip görecez canım bakalım hayırlısı ben burdan yazarım senin durum neydi ?

Bende iciyorum cnim gunde 4poset.ins iyi gelir sase hepimize.sende polikistik over vardi dimi?adetlerin geliyormu artik hap icmeden?inofolic sana 3ayda neler yapti?
Aslında 3 ay kullandım 4.ay kullanmadım o ay kimyasal gebelik yaşadım.şimdi bitti kanamam tekrar kullanıyorum başladım.. pko var bende evet. Adetlerimin düzene girmesini dostinex ilacına borçluyum.

Aslında 3 ay kullandım 4.ay kullanmadım o ay kimyasal gebelik yaşadım.şimdi bitti kanamam tekrar kullanıyorum başladım.. pko var bende evet. Adetlerimin düzene girmesini dostinex ilacına borçluyum.

Ay oylemi cnim?uzuldum;(( nasip olur ins yakinda.yannis hatirlamiyorum dimi seninde aylarca gelmiyordu adetin illa tarlusal mi iciyordun yoksa gene gelirmiydi kendisi?

Yok benim en fazla 45 50 gün süren..öğrendim ki prolaktin yüksek mil..beyinde Adenom çıktı..dostinex kullanıyorum 4 aydır..kullandığım zamandan beri de düzene girdi.

Back
X