inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Yok benim en fazla 45 50 gün süren..öğrendim ki prolaktin yüksek mil..beyinde Adenom çıktı..dostinex kullanıyorum 4 aydır..kullandığım zamandan beri de düzene girdi.

Bende de tiroid 3.21 ckti.ama normali 2bucugun altiymis.saolsun doktorlar bu hormona ragmen 2kere asilama yaptilar bana.bende karar werdim endokrine gitmeye.hormonlari yola koymadan bisi olmucak ole hissediorum;( suan glukofen ve tiroid ilacida kullaniom

Evet hormon tedavisi şart..hormonlar da beyinden geliyor ..gelen bölümde benim de ur çıkınca korkmuştum.. herşey allahtan..var ya da Yokun illaki bir sebebi oluyor.dert Yok dua var inş..rabbim en kısa zamanda derdimize derman olsun..

müthiş bir ilaç.eğer yumurtalıklarınız sağlıklıysa genelde kullandığınız ay kalıyorsunuz.ama tabi doktorlar yine de garanti demiyor.hiç bir şeyin garantisi yoktur.6 yıldır çocuğu olmayan ama eşinde veya kendinde bi sorun gözükmeyen bir tanıdık 3 ay kullandığı bu ilaçla hamile kaldı.tedavisiz.
"bunu pkolular kullanıyormuş.doktor bana da verdi.bi sorun mu var acaba" falan diye düşünmeyin.sağlıklı olanlarada hızlandırsın diye veriyorlar.
Mrb neden pko liara veriyor ne gibi etki yapıyor bnde pko yum kullan a bilir miyim Dr tavsiye olmadan bir zararı olur mu

müthiş bir ilaç.eğer yumurtalıklarınız sağlıklıysa genelde kullandığınız ay kalıyorsunuz.ama tabi doktorlar yine de garanti demiyor.hiç bir şeyin garantisi yoktur.6 yıldır çocuğu olmayan ama eşinde veya kendinde bi sorun gözükmeyen bir tanıdık 3 ay kullandığı bu ilaçla hamile kaldı.tedavisiz.
"bunu pkolular kullanıyormuş.doktor bana da verdi.bi sorun mu var acaba" falan diye düşünmeyin.sağlıklı olanlarada hızlandırsın diye veriyorlar.
Bnde pko yim kullan a bilir miyim ne işe yarı yor bu dediğinz vitamin ilacı

mrb bende bugün aldim inofolic doktorum verdi tembel çalişiyor dedi açikçasi moralim aşiri bozuldu bir de fitil verdi moralimi boacak birşey yok gibi görüniyor sizin yorumlarinizi okudum inş. yardimçi olur tşk
Mrb bnde de tembellik var pko yum siz hamile kaldiniz mi

canım merhabalar...öncelikle şunu söyleyeyim hiç korkma ilacın bebişin olsa bile zararı yok bu ilaç bir nevi vitamin takviyesi hamile kalıp 3 ay bunu kullananları biliyorum.benim ikinci ayım bitmek üzere bende pco luyum..ikinci bebiş için başladı 2 sabah 2 akşam içiyorum..adeti hemen düzenlemiyo onu söyleyeyim kilo çok önemli ben şu anda 15 lilo verdim doktorum 10 kilo daha vermemi söyledi hakkımızda hayırlısı olsun canım....
Mrb Allah. Bağış lasin bebeğinizi bnde pko yum nasıl gebe kaldiniz tüp bebek mi aşılama mı yoksa iğne ler le mi acil cvp

Mrb neden pko liara veriyor ne gibi etki yapıyor bnde pko yum kullan a bilir miyim Dr tavsiye olmadan bir zararı olur mu
Merhaba canım bende inofolic kullandıgım ay yani ekim ayında hamile kaldım, doktorumada sordum herhangi bir yan etkisi yok gıda takviyesi olarak geçiyor zaten, inş Allahım en kısa sürede sana ve isteyen herkese nasip etsin

Merhaba canım bende inofolic kullandıgım ay yani ekim ayında hamile kaldım, doktorumada sordum herhangi bir yan etkisi yok gıda takviyesi olarak geçiyor zaten, inş Allahım en kısa sürede sana ve isteyen herkese nasip etsin
Benim yaşım 38 hidroselpenk vardı sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar tek tüple şansımı deneyecegim sağ taraf tembel infolik şansımı artirirmi tembel bir yumurta ligim var yumurtaligi çalıştırmak için

Merhaba kızlar bizde 1 yıldır çocuk istiyoruz ama henüz olmadı 3 gün önce doktora gittim ve çocuk istediğimi söyledim inofolic combi kapsülü verdi bunu kullananlar varmı aranızda?
Birde adetimin 3. Günü çağırdı ne için çağrmış olabilir?
Canim nasıl kullacagini söyledi doktor.günde kaç defa ne kadar alacaksın acaba.bide adetliykende kullanacakmisin

Canim nasıl kullacagini söyledi doktor.günde kaç defa ne kadar alacaksın acaba.bide adetliykende kullanacakmisin
Doktor söylemedi canım eczaneden alırkan sabah akşam tok karnına dedi kullanıyorum ben 3. Kutuya geçtim adetimi 2 gün geçiyorum şuanda ama adetliykende içiliyor bildiğim.

Recetesiz satiliyor.
Bana doktorum dedi. ben hep posetini kullandim bu zamana kadar. 2 poset sabah 2 poset yatmadan once kullan dedi.
Simdi tasindik. yakinimda olan eczanede kapsulu var. ondandami 2 er tane kullancam nekadar kullancam bilemedim. yani mg lari ayni bilmiyorum o yuzden....

Doktor tavsiyesi ile kullaniyorum canim.
Peki canım iki poşeti 1 bardak sudami eritip içiyordun,sabah aksam

Back
X