inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm duzenler dedi tabiki.doktorum werdi cnm.kendim kullanmiyorum.ben 1sene yasmin ictim cnm ozaman tikir tikirdi adetim ama braktigim an aylarca olmadim gene.inofolic yumurtlamana iyi gelecek dedi doktor hic brakma dedi.

Adetinin duzenli olmasi nimet cnm.kalmissin bak hamile ne mutlu.sakin brakma saseyi derim.ac karna gunde 4poset sbah aksam.kavusursun ins yavruna

Bak bunu duymamistim doktor dediyse birakma canim insallah duzene girer reglin... Evet sabah 2 aksam 2 iciyorum ac karnina

dün yaptırdığım tahlillerin sonucunda yumurta tembelliğim çıktı.. adetlerim düzenli dediğimde doktor şaşırdı ilaç tedavisi vermiyorum o zaman düzenli ilişki olsun dedi.. bende bu gün başladım inofolic kullanmaya en son kullandığım ay hamle kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu. inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum:KK36:
Canım hangi tahlil sonucu yumurta tembelliği olduğu ortaya çıktı bende yaptırmak istiyorum

Canım hangi tahlil sonucu yumurta tembelliği olduğu ortaya çıktı bende yaptırmak istiyorum
yukarda da yazmıştım canım sonuçlar bu
fsh 6,9
lh 11,20
prolaktin 33,61
e2 18,75
tsh 3,04

birde bu ay 21. gün yumurta çatlamış mı onun için gidicem e2 değerim çok düşük 30 ve üzerinde sağlıklı yumurta diyor herkes ama benim 18 çıktı

yukarda da yazmıştım canım sonuçlar bu
fsh 6,9
lh 11,20
prolaktin 33,61
e2 18,75
tsh 3,04

birde bu ay 21. gün yumurta çatlamış mı onun için gidicem e2 değerim çok düşük 30 ve üzerinde sağlıklı yumurta diyor herkes ama benim 18 çıktı
yani sadece e 2 değeri ile mi belirledi yumurta tembelliğini ** yoksa alttan muayenede de belli olur mu acaba ? birde yumurta tembelliği pcos diyo internette aynı şey mi acaba ?

yani sadece e 2 değeri ile mi belirledi yumurta tembelliğini ** yoksa alttan muayenede de belli olur mu acaba ? birde yumurta tembelliği pcos diyo internette aynı şey mi acaba ?
aynı şey canım bana da pko dedi ilk ama adet düzenli diyince o zaman bekleyelim dedi takip edicez normalde alttan bakıyor ama bu doktor tanıyor artık beni çoğu zaman baktığında yumurtan var diyordu bu sefer 21. gün gidip çatlayıp çatlamadığına da baktırcam ovu testinde hep çatlıyor ama.. ay valla bu değerler alt üst etti beni ne düşüneceğimi bilmiyorum belki geçici bir durumdur..

L laracraft canım gözünaydın çok sevindim bak ben hamile kalamayacam diyordun rabbim ummadığın anda verdi çok şükür. :) dediklerimi de okudum eşinle ilgili üzüldüm kızdım ve analyamadım yani neden bebeği istemiyo bebek evin bereketi huzurudur madem istemiyo o zaman neden beraber oluyo seninle? başka bi problem mi var yoksa gerçekten eşinin psikolojik sıkıntısı mı var ???

aynı şey canım bana da pko dedi ilk ama adet düzenli diyince o zaman bekleyelim dedi takip edicez normalde alttan bakıyor ama bu doktor tanıyor artık beni çoğu zaman baktığında yumurtan var diyordu bu sefer 21. gün gidip çatlayıp çatlamadığına da baktırcam ovu testinde hep çatlıyor ama.. ay valla bu değerler alt üst etti beni ne düşüneceğimi bilmiyorum belki geçici bir durumdur..
Canım moralini bozmak istemem ama pko galiba tedavisi olmayan fakat kontrol edilebilir bi rahatsızlık bebim eltim pko hastası 5 yıldır çocuğu olmuyodu şu an tüp bebek tedavisi oluyo doktoru çok olumlu konuştu

Canım moralini bozmak istemem ama pko galiba tedavisi olmayan fakat kontrol edilebilir bi rahatsızlık bebim eltim pko hastası 5 yıldır çocuğu olmuyodu şu an tüp bebek tedavisi oluyo doktoru çok olumlu konuştu
yok canım moralim bozulmaz her şeyi biliyorum her şeyin farkındayım ama hormon tahlili yaptırmasam öğrenmicektim kendime kızıyorum ama doktorda adam akıllı açıklama yapmadı ilişki günlerini söyledi değerlendirin dedi uğraşcam yani aslında 3. ayımda hamile kaldım kimyasal oldu o ayrı tabi:KK51: birde liseden arkadaşım senelerce pko yüzünden dk hapı kullandı evlendi aynı gece hamile kaldı 2 tane çocuğu var olmaz diye bir şey yok işte sabretcez bizimde sınavımız diyip katlancaz:KK51: bu arada bizim topiğe de gelsene kızlarla bekliyoruz hamile kalmayı:KK48: L laracraft sonradan geldi ama geçti hepimizi uzun zamandır topiğimizde bebek heyecanı yoktu o geldi canlandık ilk üzdü ama sorunları halletmiş:spor:

yok canım moralim bozulmaz her şeyi biliyorum her şeyin farkındayım ama hormon tahlili yaptırmasam öğrenmicektim kendime kızıyorum ama doktorda adam akıllı açıklama yapmadı ilişki günlerini söyledi değerlendirin dedi uğraşcam yani aslında 3. ayımda hamile kaldım kimyasal oldu o ayrı tabi:KK51: birde liseden arkadaşım senelerce pko yüzünden dk hapı kullandı evlendi aynı gece hamile kaldı 2 tane çocuğu var olmaz diye bir şey yok işte sabretcez bizimde sınavımız diyip katlancaz:KK51: bu arada bizim topiğe de gelsene kızlarla bekliyoruz hamile kalmayı:KK48: L laracraft sonradan geldi ama geçti hepimizi uzun zamandır topiğimizde bebek heyecanı yoktu o geldi canlandık ilk üzdü ama sorunları halletmiş:spor:
Valla bende beklemiyordum biliyorsun hatta sen dedin sen de bişeyler var ben ihtimal vermedim antibiyotik ve fitil kullanmama rağmen oldu valla :)

L laracraft canım gözünaydın çok sevindim bak ben hamile kalamayacam diyordun rabbim ummadığın anda verdi çok şükür. :) dediklerimi de okudum eşinle ilgili üzüldüm kızdım ve analyamadım yani neden bebeği istemiyo bebek evin bereketi huzurudur madem istemiyo o zaman neden beraber oluyo seninle? başka bi problem mi var yoksa gerçekten eşinin psikolojik sıkıntısı mı var ???
Canım korkuyordu hayatına engel olur diye cesaretlendirilmeye ihtiyacı vardı sağolsun arkadaşları konuştu sorun yok şükür :) bi an gaflete geldi böyle oldu sonu mutluluk olduktan sonra çekilen cefanın önemi Yok tatlım

Oldum olası pkoluyum ilk kızıma korunmayı bıraktığımızin 4.ayinda klomenle hamile kaldım şimdiki bebeğine ise korunmayı bıraktığımızin 4.yilinda inofolic hamile kaldım çok şükür Rabbime Pko çok illet bir hastalık adet düzensizliği yoksa şanslı olanlardansiniz adet varsa yumurtlamada vardır bende adet düzensizliği vardı 5 ay adet olmadığımı bilirim bir diğer etkende kilo kızıma hamile kaldigimda şu anki kilomdan 10 kilo daha zayiftim çabuk hamile kalmanın sebebidir bu hangi doktora gittiysem kilo ver dedi pkolu ve kiloluysaniz önce o kilolarıdan kurtulun ozaman adet düzene giriyor hamile kalma şansınıza artıyor

Beeeeennn beeeennn, tabi önce Allahın izniyle inofolic kullandığım ay hamile kaldım, 1 yıllık evliyiz ve beş ay denedik olmadı, akıntı şikayetiyle kadın doğumcuya gittim, sohbet ederken hamile kalmak istiyorum dedim, o da inofolic verdi, kullandım. O ay adet olmadım hamile kaldığım da aklıma gelmiyor, saf saf aynı doktora gidip adet söktürücü yazmasını istedim, yine de ultrasondan bakalım dedi, bi de ne görsün, beşşşşş haftalık hamileyimmm :) direk kesemi gördü...
Velhasıl kelam kullanmakta fayda var.
İnşallah işine yarar. Allah'ım aratmadın bebek sahibi olmayı..

Merhabalr yeni uye oldum arkadaslar yardiminizi istiyorum 15 aydir gebe kalamiyorum bir cok ilac kullandim ise yaramadi pko hastaligim var.doktorum bu ay inafolic kullanmami istedi 3 ay boyunca devam etmemi istedi sizce gunde 2 doz mu yoksa 4 dozmu kullanilmali doktorum sabah 2 aksam 2 diye soyledi..fikirlerinize ihtiyacim var

Merhabalr yeni uye oldum arkadaslar yardiminizi istiyorum 15 aydir gebe kalamiyorum bir cok ilac kullandim ise yaramadi pko hastaligim var.doktorum bu ay inafolic kullanmami istedi 3 ay boyunca devam etmemi istedi sizce gunde 2 doz mu yoksa 4 dozmu kullanilmali doktorum sabah 2 aksam 2 diye soyledi..fikirlerinize ihtiyacim var
İlk kutuda dokdorun dediği gibi oldu benim sonrasında birer icmistimsende öyle yap istersen
Ozaman hamile kalamamistim laporoskopik amaliyat oldum tektupu kesip rahimden ayırdılar bağladılar yumurtalık tembel di yumurta tembelliği vardı inofollik kullandım buay hamile kaldım rabbime hamdolsun şükürler olsun inşallah sende tez zamanda bebeğine kavusursun

2 şer içtim paket yarı Olunca ovulasyon günlerimde teke düşürdüm sabah 1 yaptım akşamda içmedim

2 şer içtim paket yarı Olunca ovulasyon günlerimde teke düşürdüm sabah 1 yaptım akşamda içmedim
Yarim saat once doktorla tekrar konustum sabah bir aksam bir tok karnina al 3 ay boyunca bu sekilde devam et eger olumlu olmaz ise dozu o zaman arttircaz dedi.Bu sure zarfinda baska hic bir ilac kullanmiycaksin diye de ekledi.internetteki bir cok blokda sabah 2 aksam 2 yaziyo kafam allak bullak doktorun dedigi gibi devam etsem iyi olcak sanirim ama hic ümidim yok dersem dogru soylemis olurum :( hayirli olsun sizin adiniza sevindim

Kızlar pko luyum 15 aydir bebegimiz olmuyo.oncelikle klomen denedim sonra femara ve progestan sonra merional igne kullandim buna ragmen sonuc olumsuzdu.yeni doktorum inafolic kullanmani istiyorum 6 hastamda basari elde ettigini soyledi.sabah 1 aksam 1 tok karnina inafolic alicaksin 3 ay devam et dedi.kafam cok karismis durumda okudugum butun pko lar inafolici gunde 4 kez aliyo ne yapmaliyim yardim edin lutfen.

bana doktorum sabah akşam birer tane iç dedi aç karnına öyle içiyorum. Bir kutu bitti ikinciyi içiyorum şu an sgk karşılamıyor 17 tl ücreti var ama gerçekten işe yarıyor doktorum ikinci kutudan itibaren etkisini belli eder demişti ben de etkisini gösterdi.

Back
X