- 3 Ocak 2017
- 31
- 6
- 1
- 35
arkadaşlar ben 5 aydır infolic kullanıyordum ve bu ay hamile kaldığımı öğrendim kesinlikle tavsiye ediyorum doktorumda çok güveniyordu bu ilaca.ayrıca kesinlikle kilo vermenizi tavsiye ediyorum ben tam 14 kilo verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben 5 aydır infolic kullanıyordum ve bu ay hamile kaldığımı öğrendim kesinlikle tavsiye ediyorum doktorumda çok güveniyordu bu ilaca.ayrıca kesinlikle kilo vermenizi tavsiye ediyorum ben tam 14 kilo verdim
Ben 1 ay kadar kullandım. Şimdi ikizlere hamileyim.slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
Ay kuzum geri geldin mi nasılsın burada hamis takvimi nasıl da yakışmış sanaBen 1 ay kadar kullandım. Şimdi ikizlere hamileyim.
Sağolasın canım. Artık geliym dedim. Malum 15 Temmuzdan dolayı bizlerin bütün sosyal medya hesapları incelendi falan Ben de burada adetimden, aşılamama kadar çok mahrem şeyleri yazdığım için okunmasını istemedim O yüzden üyeliğimi dondurdum.Ay kuzum geri geldin mi nasılsın burada hamis takvimi nasıl da yakışmış sana![]()
Canım benim bide benim tskvimime bakAy kuzum geri geldin mi nasılsın burada hamis takvimi nasıl da yakışmış sana![]()
Canım 1 ay sanah 1 aksm 1 tane iç yani günde 2 tane. 1 aydan snra sabah 2 akşam 2 günde 4 tane iç.Kızlar pko luyum 15 aydir bebegimiz olmuyo.oncelikle klomen denedim sonra femara ve progestan sonra merional igne kullandim buna ragmen sonuc olumsuzdu.yeni doktorum inafolic kullanmani istiyorum 6 hastamda basari elde ettigini soyledi.sabah 1 aksam 1 tok karnina inafolic alicaksin 3 ay devam et dedi.kafam cok karismis durumda okudugum butun pko lar inafolici gunde 4 kez aliyo ne yapmaliyim yardim edin lutfen.
Canım 1 ay sanah 1 aksm 1 tane iç yani günde 2 tane. 1 aydan snra sabah 2 akşam 2 günde 4 tane iç.
Ben günde 4 tane içtiğim ay hamile kaldım mucize gbi maşallah
senin adina sevindim allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin inss darisi benim basimacnm peki sende pko varmiydi??
Evet canm pko vardı bende 2 sene boyunca hamile kalamadım. Allah herkese nasip etsin insallah hayırlısıylacnm peki sende pko varmiydi??
Merhaba kizlar bende inofolic 1 aydir kullaniyorum adetim 7 gün gecikti idrar testleri hep negatif ama 1 haftadir inanilmaz belim ve kasiklarim agriyor. Adet olucakmisim gibi ama olmuyo. Kan testi yaptirmadim doktorun yine negatif demesinden biktim cunku. İnofolic in boyle yan etkileri olabilirmi sizce??
gelmene çok sevindim kuzum nasılsın yeme içmende düzelme var mı hala kokuyor mu her şey sana gülümSağolasın canım. Artık geliym dedim. Malum 15 Temmuzdan dolayı bizlerin bütün sosyal medya hesapları incelendi falan Ben de burada adetimden, aşılamama kadar çok mahrem şeyleri yazdığım için okunmasını istemedim O yüzden üyeliğimi dondurdum.
canım sen de hamiş misin ? eğer öyleyse çok sevindim darısı bana artık bir ben mi kaldım yaCanım benim bide benim tskvimime bak