inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Rica etsem dozunu yazabilirmisiniz.doktorum sabah aksam 1 tane tok karnina ic 3 ay devam et dedi.ama goruyorumki bir cok pko lu hasta 2 ser adeti suya karistirip 4 paket bitirmis.sizde tam olarak nasil oldu surec. hayirli olsun ins benim de olur ilac ise yarar

slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
Ben 1 ay kadar kullandım. Şimdi ikizlere hamileyim.

Ay kuzum geri geldin mi nasılsın burada hamis takvimi nasıl da yakışmış sana :anneadayı::KK46::KK46:
Sağolasın canım. Artık geliym dedim. Malum 15 Temmuzdan dolayı bizlerin bütün sosyal medya hesapları incelendi falan Ben de burada adetimden, aşılamama kadar çok mahrem şeyleri yazdığım için okunmasını istemedim O yüzden üyeliğimi dondurdum.

kızlar kafama bise takıldı inofolic benim bu ayda regl olmami sagliycakmi doktor adet olmam icin baska bi ilac vermedi..31 aralikda regl oldum 4 aralikda bitti 3 aralikdan beri inofolic kullaniyorum.normal sartlar altinda 14.gun iliski oneriyordu.sizce ben inofolic sayesinde regl olabilirmiyim.diger ilaclarla 28 gunde regl olabiliyordum.(klomen.femara.progestan)..kafam karisdi nasil adet duzenlicek karnimda hic agri yada yumurta catlamasi gibi bi belirti yok ..

Kızlar pko luyum 15 aydir bebegimiz olmuyo.oncelikle klomen denedim sonra femara ve progestan sonra merional igne kullandim buna ragmen sonuc olumsuzdu.yeni doktorum inafolic kullanmani istiyorum 6 hastamda basari elde ettigini soyledi.sabah 1 aksam 1 tok karnina inafolic alicaksin 3 ay devam et dedi.kafam cok karismis durumda okudugum butun pko lar inafolici gunde 4 kez aliyo ne yapmaliyim yardim edin lutfen.
Canım 1 ay sanah 1 aksm 1 tane iç yani günde 2 tane. 1 aydan snra sabah 2 akşam 2 günde 4 tane iç.
Ben günde 4 tane içtiğim ay hamile kaldım mucize gbi maşallah

Merhaba kizlar bende inofolic 1 aydir kullaniyorum adetim 7 gün gecikti idrar testleri hep negatif ama 1 haftadir inanilmaz belim ve kasiklarim agriyor. Adet olucakmisim gibi ama olmuyo. Kan testi yaptirmadim doktorun yine negatif demesinden biktim cunku. İnofolic in boyle yan etkileri olabilirmi sizce??

Merhaba kizlar bende inofolic 1 aydir kullaniyorum adetim 7 gün gecikti idrar testleri hep negatif ama 1 haftadir inanilmaz belim ve kasiklarim agriyor. Adet olucakmisim gibi ama olmuyo. Kan testi yaptirmadim doktorun yine negatif demesinden biktim cunku. İnofolic in boyle yan etkileri olabilirmi sizce??

canim benim bildigim kadariyla ilacin ilk ayinda adette gecikme olabiliyor normal takvimine gore 10 gun sapma olabiliyor.agri bendede var hatta ilginc denecek kadar fazla kasiklarima dogru..ben ilaci 10 gundur kullaniyorum gunde 4 doz seklinde doktorum o sekilde soyledi.insallah gebesindir bazen testler yaniltabiliyor aslinda idrar testlerinde en dogru zamanlama adetinin 10 gun gecmis olmasidir.tibbi olarak doktorlar gebeligin ustunede gorulebilir bile diyorlar bence sen 5 gun daha bekle ve sonrasin da kan tahlili yaptir kesin olsun..

ya birde merak ettim sende pko varmi gunde kac doz kullaniyorsun..bildigim kadariyla pko olmayanlarda ilk ayda bile gebe kalma ihtimali yuksek :)

Cevabin icin tesekkur ederim. Evet cnm pko belasi bendede var. Ama 6 aydir duzenliydi adetlerim 30 gune dusmustu ne guzel. Sabak aksam toz olanlardan kullaniyorum ben.ilk defa bu ay agrilarla birlikte bi gecikme oldu ilactan miki die dusunmeye basladim. Erken testlerde bile cikmadi cunku.

Sağolasın canım. Artık geliym dedim. Malum 15 Temmuzdan dolayı bizlerin bütün sosyal medya hesapları incelendi falan Ben de burada adetimden, aşılamama kadar çok mahrem şeyleri yazdığım için okunmasını istemedim O yüzden üyeliğimi dondurdum.
gelmene çok sevindim kuzum nasılsın yeme içmende düzelme var mı hala kokuyor mu her şey sana gülüm

Back
X