Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beeeeennn beeeennn, tabi önce Allahın izniyle inofolic kullandığım ay hamile kaldım, 1 yıllık evliyiz ve beş ay denedik olmadı, akıntı şikayetiyle kadın doğumcuya gittim, sohbet ederken hamile kalmak istiyorum dedim, o da inofolic verdi, kullandım. O ay adet olmadım hamile kaldığım da aklıma gelmiyor, saf saf aynı doktora gidip adet söktürücü yazmasını istedim, yine de ultrasondan bakalım dedi, bi de ne görsün, beşşşşş haftalık hamileyimmm :) direk kesemi gördü...
Velhasıl kelam kullanmakta fayda var.
İnşallah işine yarar. Allah'ım aratmadın bebek sahibi olmayı..
Hadi bakalım şnşallah işe yarar, ben saati saatine aldım ilacımı hiç aksadım sen de öyle yap. Umarım hamile kalırsın... :)
doktor bana saatı farketmez dedi ama hergün içiyorum inş hamileyimdir canım:)
bende 1 yıllık evliyim benimde olmuyo bebegım.kaçtane doktor degıstrdım bu ay doktor inofolic verdi yardımcı olur dedı bakalım bugun başladım klomen+inofolic kullanmaya.inş bu ay yüzüm güler lütfen dua edin...
hamileyimmm:) 2 kutu kullandım çok şükür şuan 7 haftalık hamileyim inş en kısa zamanda hayırlısıyla sende hamile kalırsın:)
inş bu ay benimde yüzüm güler.kendıme bırazda stres yapıyorum olmuyo dıye ama ne yapayım uzuluyorum cok en cok korktugum sey basıma geldı.inş saglıkla huzurla bebegıne kucagına almayı nasip etsin rabbim. bana dua et lütfennn((
hamileyimmm:) 2 kutu kullandım çok şükür şuan 7 haftalık hamileyim inş en kısa zamanda hayırlısıyla sende hamile kalırsın:)
tebrik ederim arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin.Bana da doktorum bugün bunu verdi ama peki ne zaman başlamam gerek?BEn şimdi tarlusal kullanacağım sonra adet olacağım sonra klomene başlayacağım.Bu ilacı adet olunca mı kullanmaya başlayacağım??yardımcı olun lütfen doktora ne zaman başlayım diye sormayı unuttuuumm![]()
saoll cnm darısı basına ben başka ılac kullanmadığım ıcınn hemen başlamıştım
amin canım inşallah.Peki sen adet olunca mı başlamıştın hemen derken?
yok cnm adetimi felan beklemedim adet olmadan gittim ilacı verdi içtim sonraki gün de adet oldum benim adetim gecikmişti hamileyim sanıp gittim o zman verdi genelde pko hastalarına verıyolarmıs bu ılacı benım bi rhatsızlıgım yoktu
anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende 2 gündür adet olunca başlarım diye başlamıyodum o halde hemen başlamamda fayda var![]()
umarım en kısa zamanda sonuç alırsın canım