• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

evet cnm once klomen ıctım ınofolıgı hıc bırakmadan ıcıyorum zaten bır de sunu soylıyım ınofolıgı bır kez bıle unutursanız vucutta etkısı sıfırlanıyormus dıkkatlı ve unutmadn devam etmek gerek...
klomenle yumurta takıbım bıttı doktor duphaston verdı onu kullandım normalde bu ılacı kullandıgımda 3.gun adet olurdm bugun ılac bıtelı 4.gun ama hala tık yok cnm bılmıyırum artık :50:

inofolic'i aksattığım oldu benim sınav dönemim olunca gecem gündüzüm karıştı biraz, uyuyakaldığım da olmuştu, aynı eski ciddiyetimle devam etmem gerek zannımca.

evet cnm once klomen ıctım ınofolıgı hıc bırakmadan ıcıyorum zaten bır de sunu soylıyım ınofolıgı bır kez bıle unutursanız vucutta etkısı sıfırlanıyormus dıkkatlı ve unutmadn devam etmek gerek...
klomenle yumurta takıbım bıttı doktor duphaston verdı onu kullandım normalde bu ılacı kullandıgımda 3.gun adet olurdm bugun ılac bıtelı 4.gun ama hala tık yok cnm bılmıyırum artık :50:

anladım canım duphastonu ne zaman içmeye basladın canım bende inofoligi düzenli içyom canım

anladım canım duphastonu ne zaman içmeye basladın canım bende inofoligi düzenli içyom canım

kuzum ben geçen gün infolic almak için eczaneye gittim eczacı ısrarla normal folikasit verdi aynı şey sadece ital olduğu için pahalı dedi başka eczaneye sordum oda aynısını dedi ama öyle olsaydı neden doktorum infolic kullan ozamn folikasit almanada gerek yok dedi

kuzum ben geçen gün infolic almak için eczaneye gittim eczacı ısrarla normal folikasit verdi aynı şey sadece ital olduğu için pahalı dedi başka eczaneye sordum oda aynısını dedi ama öyle olsaydı neden doktorum infolic kullan ozamn folikasit almanada gerek yok dedi

bence sen ozaman canım bunu iç bu bitince inofolic al aynı degil onlar satmak için öyle demişler bence.

bence sen ozaman canım bunu iç bu bitince inofolic al aynı degil onlar satmak için öyle demişler bence.

bende öyle düşündüm canım neyse buay normal folikasitimi içeyim bari

ben bebekaspirini şeker hapı ve folikasit kullanıyorum canım sende ilaçlarını ihmal etme kuzucuk

bende öyle düşündüm canım neyse buay normal folikasitimi içeyim bari

ben bebekaspirini şeker hapı ve folikasit kullanıyorum canım sende ilaçlarını ihmal etme kuzucuk

bende onları kullanyom gülüm dikkat etyom.insallah sifa olur bizlere cok öptüm gülüm bencdeöyle yap canım

bn varım cnm ınofolıc + klomen kullanıyorumm yaklasık 3 aydır bakalım :)
Ahh canim umarim en kisa zamanda hamile kaliriz.. Yine birinin hamile olduğunu duydum nedense uzukuuorum uzulmek istemiyorum tabi ki Rabbim bebeklerini onlara bagislasin ama napayim tutamıyorum kendimi... O zamanda daha çok hirslaniyorum bebis için bakalim ... :43:

Umarim hamilesindir canim...

kızlar bende 6-7 ay önce pko luydum şu anda doktor yok diyor..bebek istiyoruz 7 aydır olmuyor..burayı gördüm..bu ilacı doktora sordum kullanabilirsin dedi fakat benim adetim biteli 3-4 gün oluyor..bu ilaca adetkenmi başlamak gerekiyor...bunu sormamışım doktora :44::44:

kızlar bende 6-7 ay önce pko luydum şu anda doktor yok diyor..bebek istiyoruz 7 aydır olmuyor..burayı gördüm..bu ilacı doktora sordum kullanabilirsin dedi fakat benim adetim biteli 3-4 gün oluyor..bu ilaca adetkenmi başlamak gerekiyor...bunu sormamışım doktora :44::44:

klomen doktor kontrolunde kullanılıyor fakat ınofolıc dktotun belırledıgı dozda adet de olsan her gun kullanıyosun bn pcolu oldugum ıcın 4 paket kullanıyorum gunde 2 sabah ac aksam 2 ac karına

Ahh canim umarim en kisa zamanda hamile kaliriz.. Yine birinin hamile olduğunu duydum nedense uzukuuorum uzulmek istemiyorum tabi ki Rabbim bebeklerini onlara bagislasin ama napayim tutamıyorum kendimi... O zamanda daha çok hirslaniyorum bebis için bakalim ... :43:

boyle yapma cnm kendıne zarar verırsın bunun yerıne mutlulukları paylas ve bol duA et onun da vardır bır zamanı elbet :16:

Umarim hamilesindir canim...[/QUOTE]

insallah cnm kan verdım aksam ustu alıcam sonucu bakalım :50:

canım bu ilacı pcoslu olmayanlarada veryolar ablam pcoslu degil ama onada doktor vermiş bence iç

insallah cnm kan verdım aksam ustu alıcam sonucu bakalım :50:

canım durumu yaz cok merak ettim[/QUOTE]

tatlım kan makınası bozukmuymus neymıs bı gıtım pztesı gelıp bı daha verın dedı ne geldıyse kanın basına artık sınır oldum bı yarım saat de cekmeden adet oldum malesefff :43:

canım durumu yaz cok merak ettim

tatlım kan makınası bozukmuymus neymıs bı gıtım pztesı gelıp bı daha verın dedı ne geldıyse kanın basına artık sınır oldum bı yarım saat de cekmeden adet oldum malesefff :43:[/QUOTE]

canın sagolsun canım insallah subatta gelir bebişin canım ates ölçme yada ovulayson testi denedinmi onlarıda denesene

Son düzenleme:
Back
X