• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar benim bugun adet baslangicim adet olmam lazm ama olmadm bugun dayanmayip kan testi verdm negatif cikti ama adette olmadm sizce neden olblir

Elimde 2 kutu inofolic var arkadaşlar sidir kapali kutuda 2 sini 35 TL ye vericem havale ücreti yok zaten .

merhabalar, inofolik nasıl kullanılıyor, ne zaman başlamak gerek, dr. vermedi ama ben yinede istiyorum kullanmak, Mart ayına gebelik düşünüyorum, 2 düşüğüm var, inşallah hayırlı olur.

merhabalar, inofolik nasıl kullanılıyor, ne zaman başlamak gerek, dr. vermedi ama ben yinede istiyorum kullanmak, Mart ayına gebelik düşünüyorum, 2 düşüğüm var, inşallah hayırlı olur.
Cnm hergun 3 ay boyunca sabah aksam yanlız yemekten 2 saat once yada sonra bır bardak suya 2 post aksama da aynı 2 post ana bence Dr gıt Melissa cunku dusuklerrın var

Cnm hergun 3 ay boyunca sabah aksam yanlız yemekten 2 saat once yada sonra bır bardak suya 2 post aksama da aynı 2 post ana bence Dr gıt Melissa cunku dusuklerrın var
çok sağol canım cevap için. pıhtılaşma var da bende, 2 kürtajım var, her şey yapıldı zaten normal her şey, dr. ikiz bile olabilir dedi, yumurtalarım 2 tarafta büyüyor. ama ben çok beklemek istemiyorum aartık, yumurtalar biraz daha kaliteli olsun istiyorum, inşallah işe yarar.

merhaba arkadaşlar. Ben yeni uye oldum ama surekli takip ediyorum siteyi. Buraya yazmak istedim destege umuda çok ihtiyacım var. Bende pazartesi gunu başladım inpfolic kullanmaya. Sabah 2 akşam 2. Umarım bende faydasını gorurum. Arabızda fayda gormuş olanları duydukça çok mutlu oluyorum bende umutlanıyorum. İnşallah hepimiz istedigimize kavuşuruz hayırlısıyla..

arkadaşlar benim reglim düzenlidir,yumurtam da oluyor ,fakat kalitesi biraz düşük sanırım,hep pko olanlar kullanmış,fakat gebe kalamıyorum,sizce bende kullanayım mı,

arkadaşlar benim reglim düzenlidir,yumurtam da oluyor ,fakat kalitesi biraz düşük sanırım,hep pko olanlar kullanmış,fakat gebe kalamıyorum,sizce bende kullanayım mı,
ben de bilemiyorum canım ben gebe kalabiliyorum ama yinede kullansam diyorum en azından günde 4 tane alanlar varmış. ben 1 yada 2 tane kullanayım diyorum. bu defada çok büyür çatlamz sa diye korkuyorum

ne mutlu sana ,gebe kalabiliyosun, sizde adet düsensizliği varmı,çünkü hep pko olanlar kullanmış,

ne mutlu sana ,gebe kalabiliyosun, sizde adet düsensizliği varmı,çünkü hep pko olanlar kullanmış,
yok canım hep 27 günde bir olurum. ama bu ay gecikti, kesin gebe değilim ama korunduk çünkü. hsg çekildim belki o etkiledi. anestezi falan bilemiyorum yani 2 gündür bişi yok. Allah korusun birde yumurtlama problemi çıkmasın, ilk defa böyle gecikti.

hsg etkilemiş olabilir ,yazıları okuyorum,sebebsiz olanlar da kullan mış,vitamin gibi destekleyici bir ilaçmış,

Back
X