inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

labquic marka test kullandım. 4 tane 3 gündür hayalet çizgi çıkıyordu ve bu gün kan verdim 0.1 çıktı. ya bu testler bozuk yada olumsuz bir durum yaşıyorum. bir daha ki aya ne olur gel bebişim :KK46::KK61:
hayırlısı olur inşallah adetin kaç gün geçti ?
ya birde bir şey soracam bu ilaç mide bulantısı yapıyor mu? midem bi tuhaf

kizlar ben inofolice yeniden basladigimi yazmistim Ama ben yanlis kullanmisim sabah kahvemden once iciyodum ve kahve inofoligin etkisini yok ediyomus Neyse bu ay yine kullaniyorum klomene de basladim ilke defa dun Ikisini birlikte kullaniyorum bakalim bu insallah olur :)

Sağol canım Allah razı olsun bidaha ki aya sen de hayırlı haberler alırsın inşallah

hayırlısı olur inşallah adetin kaç gün geçti ?
ya birde bir şey soracam bu ilaç mide bulantısı yapıyor mu? midem bi tuhaf
bende yapmadı canım bulantı. diğer sorun içinde regl oldum çoktan canım. testler bozuktu muhtemelen.

Verdidi dozda 3 ay canim
Bende kullaniyorum pko hastasiydim diyorum bans vereli 3 ay oldu ben kah kullandim kah kullammadim . Bu ayki yumurtalik goruntum normale dondu cok sukur polikistik duzelmeye basladi. Bu ilavin hem hamilelik kolaylastirici hemde pko tedavisi etkileri varmis. Rabbimnhepimize sifa ve bebis versin insallah

kızlar merhaba, ben dr uma sordum inofolic kullanabilirsin dedi. sonrasın da en iyisi folbiol tb dedi.
arada kaldım şimdi. ben solgarın folik asidini kullanıyorum 2 ay oldu. bunu bitirip öyle mi başlasam. yada hemen inofolic mi alsam :(

Sağol canım Allah razı olsun bidaha ki aya sen de hayırlı haberler alırsın inşallah

MErhabaaa
Bebegin hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Ben bisi sorucsm.
bende çook hafif pco varmis. Fakat adetlerim duzenlidir. Doktorlarin soylediginr gore baska bir problem yok fakat 13 aydir bebek istiyoruz olmuyor.
bu ilacin faydasi olur mu acaba
?

Back
X