- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
ozaman alayım bende. günde 2 tane alıyordum. onu bile arkadaşlar 4 tane alıyormuş. neyse bakarız artık. Hayırlısı inşallah.Bildiğim kadarıyla devam etmek gerekiyor. Etkisi 2. kutu itibariyle gözüküyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman alayım bende. günde 2 tane alıyordum. onu bile arkadaşlar 4 tane alıyormuş. neyse bakarız artık. Hayırlısı inşallah.Bildiğim kadarıyla devam etmek gerekiyor. Etkisi 2. kutu itibariyle gözüküyor.
hayırlı olsun bebiş canım:)ben de kullandım yaklaşık 2,5 ay kadar kistim vardı sonra çok şükür bebeğim oldu.inofoliğin bebeğe yardımcı olduğunu bilmiyordum folik asi diye içiyordum ama faydalı bir ilaçmış
günde 2 tane kullandım hiç bişi olmadı. ne gibi mesela ?Kızlar infoligin yan etkisi varmi acaba arkadaşım kullanıyor ama çok kotuymus
hayir inofoligin icerigindeki maddeler vucutta zaten varolan maddeler oldugu icin yan etkisi yok Gonul rahatligiyla alabilirsin Poliskistik over degilsen bile yumurta kalitesini arttiriyo demisti doktor banaKızlar infoligin yan etkisi varmi acaba arkadaşım kullanıyor ama çok kotuymus
adetin herhangi bi gunu baslayabilirsin demisti doktor bana Adetliykende kullanabilirsin yani bir de yumurtlama sorunu olmayanlara gunde 1 paket oneriyo doktorlar Bende yumurtlama sorunu yok 1 paket kullaniyodum bu ay ilk defa 2 paket kullandim doktora sormadan :)adetin kaçıncı günü başlıyorsunuz inofolik kullanmaya ? ve günde kaçtane ? ve nezamana kadar ? çok sordum kusura bakmayın :)
iyi ozaman canım bende kendi kafama göre kullandım sen gibi. zaten tükendi yenisinide almadım. 4-5 gün incir kürüyle idare etçem. sen nezamandır deniyorsun canım çalışmalara özel değilse tabi :)adetin herhangi bi gunu baslayabilirsin demisti doktor bana Adetliykende kullanabilirsin yani bir de yumurtlama sorunu olmayanlara gunde 1 paket oneriyo doktorlar Bende yumurtlama sorunu yok 1 paket kullaniyodum bu ay ilk defa 2 paket kullandim doktora sormadan :)
Doktor kontrolünde mi alınması gerek yoksa sen kensin alabilir misinadetin herhangi bi gunu baslayabilirsin demisti doktor bana Adetliykende kullanabilirsin yani bir de yumurtlama sorunu olmayanlara gunde 1 paket oneriyo doktorlar Bende yumurtlama sorunu yok 1 paket kullaniyodum bu ay ilk defa 2 paket kullandim doktora sormadan :)
kendin alabilirsin Ben yurtdisindayim ve burda recetesiz ilac satmiyolar cok kati kanunlar Bu inofolic gida takviyesi olarak geciyo ve recetesiz satiliyor ama yumurtlama sorunu yoksa bence gunde 1 paket max 2 paket kullan derim Fazlasina gerek yok Bana doktor 1 paket kullan demistiDoktor kontrolünde mi alınması gerek yoksa sen kensin alabilir misin
Bir paket derken kaç tane varki içinde benim bir sorunm yok cok sulur ne zaman nasıl kullanılıyor. Ben şuan gebeyim ama bebegimin kalp atışı duyulmadi bi kaç güne belli olacak durumum. Sonrası için belki olabilirkendin alabilirsin Ben yurtdisindayim ve burda recetesiz ilac satmiyolar cok kati kanunlar Bu inofolic gida takviyesi olarak geciyo ve recetesiz satiliyor ama yumurtlama sorunu yoksa bence gunde 1 paket max 2 paket kullan derim Fazlasina gerek yok Bana doktor 1 paket kullan demisti
evet diger topikten biliyorum seni :) Icini ferah tutmaya calis insallah bebegin sagliklidir Degilse de sen sagliklisin bu yeter Inofolic hicbi problemi olmayan anne adaylarina da veriliyor Su ana kadar bende ise yaramadi gibi ama inofolic sayesinde hamile kalan cok Toz seklinde bi icecek suyla karistirip iciyosun Icinde folik asit ve myo inositol varBir paket derken kaç tane varki içinde benim bir sorunm yok cok sulur ne zaman nasıl kullanılıyor. Ben şuan gebeyim ama bebegimin kalp atışı duyulmadi bi kaç güne belli olacak durumum. Sonrası için belki olabilir
sen günde kaçtane kullandın canım ve adetin kaçıncı günü başladınslm kizlar bende inofolic kullanmaa basladim bu ay .inofolic kullandim ilk ay hamile kaldim diyenleri gorunce umutlaniyo insan. yabanci sitelerde oldukca arastirma yaptim duzenli kullanildigi zaman gercekten etkisi varmis inslh bizede merhem olur
hadi hayırlısı canım. inşallah vesile olur hepimize. ben düzenli kullanmadım ama bakalım ne görücez. benim daha yumurtam çatlamadı. bende gün aşırı düşünüyorum. yarın çatlaması gerek yumurtanın.ben adetime 1 gun kala basladim gunde 1 tane sabah kalkarkalmaz kullaniorum ac karnina adetin 10 veya 11 . gunu de yumurtaldim ovulasyon testine gore suan beklemedeyim ama adet gunune kadar gun asiri iliski dusnuyorum . arastirdigim sitelerdede 3 ay duznli kullanimda gercekten etkisi varmis . pko lu hastalar 6 ay kadar kullanmasi gerekiyomus
inslh cnm benm guzel degerlendirdir bu gunleri . ben cift cizgiyi yakaladigim gun ve ertesi gunu oldu sonrada gun asari devam edicez kismetse . inslh guzel haberler aliriz en kisa zamanda :)hadi hayırlısı canım. inşallah vesile olur hepimize. ben düzenli kullanmadım ama bakalım ne görücez. benim daha yumurtam çatlamadı. bende gün aşırı düşünüyorum. yarın çatlaması gerek yumurtanın.
tam zamanı olmuş canım hadi hayırlısı. darısı bize :) testlerim bitti yarın gelir kargo bakalıminslh cnm benm guzel degerlendirdir bu gunleri . ben cift cizgiyi yakaladigim gun ve ertesi gunu oldu sonrada gun asari devam edicez kismetse . inslh guzel haberler aliriz en kisa zamanda :)
benimki poşet canım. onu bile zor buldum Ankara da. depodan getirdiler. 5-6 yerde hiç yoktu.slm kizlar banada doktur verdi gecen aydan beri kullaniyorum bu ay yine gebelik olmadi ama ben hap olanindan kullaniyorum benim gibi hap olarak kullanan var mi