inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

ne kadardır bekletiyor :) bu sıpa seni bende folık asır kullandım ama kılo yaptı bıraktım hamıle kalırsam kullanırım dıye düşündüm :) suğan kuru yaptın mı? hiç
walla canım bir yıl oldu evleneli 2-3 ay korunduk sonra bıraktık hala yok maleseff.ay evet folik asit benide şişirdi anlam veremedim niye kilo aldım diye sonra baktım haplar yaptı kiloyu :) olsun içelim şimdidem hamile kalınca üç ayda kilo almayız inş.

wallaha arkadaşlar iştah açtı bende de ama folic asitten ariç olarak bu ilaç gerçekten kullananlarda işe yaramış. ben çok umutluyum bana da yarayacak inşallah. herkese de tavsiye ederim.
folik asit kullanıp mı bunu kullancak yoksa sadece bu ilacımı içicez canım olmazsa alayımmı bende kararsız kaldım yarabbim ya :(((

ne kadardır bekletiyor :) bu sıpa seni bende folık asır kullandım ama kılo yaptı bıraktım hamıle kalırsam kullanırım dıye düşündüm :) suğan kuru yaptın mı? hiç
yok canım soğan kürü yapmadım hiç bir şey denemedim açıkçası .bu ay doktora gittim bakalım nolcak

ikisinide kullansan olur ama biz inofolicde şansımızı artıralım
yaa almı diyorsun sen bana şimdi. ???? AMA BİDE AYIN 24 ÜNDE DOKTORA GİDİCEM YUMURTALIKLARA BAKICAK NORMAL ÇATLAMA OLMUŞMU DİYE .YA İLAÇ ETKİ EDER FARKLI ÇIKARSA DİYE KORKUYORUM

yaa almı diyorsun sen bana şimdi. ???? AMA BİDE AYIN 24 ÜNDE DOKTORA GİDİCEM YUMURTALIKLARA BAKICAK NORMAL ÇATLAMA OLMUŞMU DİYE .YA İLAÇ ETKİ EDER FARKLI ÇIKARSA DİYE KORKUYORUM
O ZAMAN ALMA KUZUM BEN DR KONTOLNDE OLDUGUNU BILMIYORDUM DR SANA İLAÇ MI VERDI YOKSA İLAÇSIZ YUMURTA TAKIBI YAPIYOR :)

canım bu ilaç yumurtanın çatlamasını asla kötü yönde etkilemez ama madem doktora gidiyorsun ona sorman daha doğru olur. ben burada ilacı okuduktan sonra doktora danışıp başladım. ama bu ilaç yumurtanı çatlatmaz sadece kalitesini arttırır

doktorumu aradım bugün bu sancılarımın sebebini sormak için normal dedi. test yapmak için adetinin geçmesini bekle dedi. offff çok uzun yaaa
adet günü idrar testi yap canım mutlaka çıkr varsa. çıkarsada hemen kan verirsin. haberdar et mutlaka. sancılara bişi diyemicem. 3 gebeliğimde okadar tutarsızki. hiç biri benzemiyor birbirine. ilkinde adet sancım yoktu mesela. bunda oldu hatta gebelik yok diye ilacımı bile kestim.

adet günü idrar testi yap canım mutlaka çıkr varsa. çıkarsada hemen kan verirsin. haberdar et mutlaka. sancılara bişi diyemicem. 3 gebeliğimde okadar tutarsızki. hiç biri benzemiyor birbirine. ilkinde adet sancım yoktu mesela. bunda oldu hatta gebelik yok diye ilacımı bile kestim.
benim de yani neredeyse adet oluyorum diyecem o kadar sancım var. ya ben idrar testi yaptırmicam direk kanda baktırıcam zaten. uğraşamam idrarla

O ZAMAN ALMA KUZUM BEN DR KONTOLNDE OLDUGUNU BILMIYORDUM DR SANA İLAÇ MI VERDI YOKSA İLAÇSIZ YUMURTA TAKIBI YAPIYOR :)
canım ilk defa gittim adetin ikinci günüydü hormon testi yaptı sonuçlarını ayın 24 de getir dedi.yumurtlamadan sonra yumurtlama oluyormu olmuyormu ona bakacak

BENIM DE 30 EVLENELİ OLDU BAYADA ÇOÇUK İSTEYELİ 1 YIL OLDU
aynen canm zamanı geliyor bu yaşta tam zamanı diyorsun ama engellere takılıyoruz benimle bir evlenen ark.çocukları oldu birtek biz kaldık insana koyuyor hele çocuk özlemi çekmek içim acıyor ama allaha dua ediyorum inş.banada yaşatacak o duyguyu

aynen canm zamanı geliyor bu yaşta tam zamanı diyorsun ama engellere takılıyoruz benimle bir evlenen ark.çocukları oldu birtek biz kaldık insana koyuyor hele çocuk özlemi çekmek içim acıyor ama allaha dua ediyorum inş.banada yaşatacak o duyguyu
İNAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM benim arkdaşlarımın 2bebekleri oldu bende görünce duygularınıyorum ama kısmet demek vakti zamanı böyleymiş hayırlısı diyip :) beklemekten başka çare yok

canım ilk defa gittim adetin ikinci günüydü hormon testi yaptı sonuçlarını ayın 24 de getir dedi.yumurtlamadan sonra yumurtlama oluyormu olmuyormu ona bakacak
test sonuçların eminim :) guzel çıkacak Paylaşırsın artık canım bizim ile

Back
X