inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Bende infolic kullandm suan keseyi gormesekte 4 haftalik hamileyim şükür salı keseyi gorcez insssss tavsiye ederim

Birde cnm bisiy daha??senin adet duzeni nasildi?2 3 ay gelmedigi hic oldumu mesela?sormak istedigim ilac almadan mi adet olurdun ?yoksa kendimi gelirdi?

Birde cnm bisiy daha??senin adet duzeni nasildi?2 3 ay gelmedigi hic oldumu mesela?sormak istedigim ilac almadan mi adet olurdun ?yoksa kendimi gelirdi?
Canim bnde pkoluydum saşe kullandım adet düzensizliği yoktu heray düzenli oluodum bnm problemim prolaktin yüksekliği idi.tam tüp bebeğe karar verdim görüşmeye gdckken idrarda gördük sonra kan da bugunde yükseldimi diye bakcaz hayırlısı olsun inss darisi basinizaa tatlım

Bende infolic kullandm suan keseyi gormesekte 4 haftalik hamileyim şükür salı keseyi gorcez insssss tavsiye ederim
Hayırlı olsun cnm benim bugün 5 hafta 5 günlük bakalım carsamba yine giderm doktora rabbim kucagmza alacagmz günleride nasip etsin ben bir bucuk ay kullandm inofolic ve hamile kaldım sükürler olsun

Canim bnde pkoluydum saşe kullandım adet düzensizliği yoktu heray düzenli oluodum bnm problemim prolaktin yüksekliği idi.tam tüp bebeğe karar verdim görüşmeye gdckken idrarda gördük sonra kan da bugunde yükseldimi diye bakcaz hayırlısı olsun inss darisi basinizaa tatlım

Saol cnm benim Allah razi olsun.ins yukselir cnm benim.Rabbim cok buyuk

Saol cnm benim Allah razi olsun.ins yukselir cnm benim.Rabbim cok buyuk
aynen canım Allah çok büyük dua et bol bol dün akşam değerim 820 olmuş 750 olsa iyi diodu doktorum oysa çok mutluyumm yarında keseyi gördükmü tam sevinicem inşş :anneadayı:

Hayırlı olsun cnm benim bugün 5 hafta 5 günlük bakalım carsamba yine giderm doktora rabbim kucagmza alacagmz günleride nasip etsin ben bir bucuk ay kullandm inofolic ve hamile kaldım sükürler olsun
benimde dün akşamki değerm 820 çıktı 2 günde 2 kat olması gerekiomuş 352 lerden 820 olmuş çok heyecanlıyım yarın kese görünürmü sence 4+5 olduk

Merhaba 3 gün önce kürtaj oldum. Bu 3.kaybım oldu 2 kürtaj 1 düşük. 2 ay korunma süresindeyim. Inofolic sadece pko lular için degil sanırım. S sinkar arkadaşımızla bu ilacı hamile kalmaya yardımcı diye okuduk. Hamile kalmak için bu ilacı kullanan var mı? Birde şase vb gibi çeşitleri var sanırım ben hangisini almalıyım?

Merhaba 3 gün önce kürtaj oldum. Bu 3.kaybım oldu 2 kürtaj 1 düşük. 2 ay korunma süresindeyim. Inofolic sadece pko lular için degil sanırım. S sinkar arkadaşımızla bu ilacı hamile kalmaya yardımcı diye okuduk. Hamile kalmak için bu ilacı kullanan var mı? Birde şase vb gibi çeşitleri var sanırım ben hangisini almalıyım?
bende bilgilerinizi ve tecrübelerinizi bize anlatmanızı bekliyorum... benimkisi sebebsiz inferlite 18 aydan beri bekliyorum fakat bir neticeye ulaşamadım ... folik asitim bitti zaten (folbiol kullanıyordum ) inofolic mi kullansak acaba ;)

friendlyfriendly friendlyfriendly cnm yorumların çoğunu okudum birçok kişi faydasını görmüş pko'lu olanlar sabah akşam olmak üzere 2 şaşe yada günde 4 şaşe kullanmış... ;) bizde alırsak günde 1 şaşe kullansak yeterli diyorum... zaten folik asit ve vitamin takviyeli yan etkisi de yok folik asit olarak bunu kullanalım bir süre inş faydasını görürüz... ben bu ay femara kullanmayı düşünmüyorum bu ilaca başlayayım diyorum... ama ilk önce adet olmayı bekleyeyim... bir umut belki adet olmam ;) ama folik asitim bitti infolic mi alsam yoksa folbiol alsam kararsız kaldım.... :KK51: hamileyken kullanılıyormu bu acaba bir zararı varmı? :KK46:

friendlyfriendly friendlyfriendly cnm yorumların çoğunu okudum birçok kişi faydasını görmüş pko'lu olanlar sabah akşam olmak üzere 2 şaşe yada günde 4 şaşe kullanmış... :KK66: bizde alırsak günde 1 şaşe kullansak yeterli diyorum... zaten folik asit ve vitamin takviyeli yan etkisi de yok folik asit olarak bunu kullanalım bir süre inş faydasını görürüz... ben bu ay femara kullanmayı düşünmüyorum bu ilaca başlayayım diyorum... ama ilk önce adet olmayı bekleyeyim... bir umut belki adet olmam :KK66: ama folik asitim bitti infolic mi alsam yoksa folbiol alsam kararsız kaldım.... :KK51: hamileyken kullanılıyormu bu acaba bir zararı varmı? :KK46:
Günaydın canım gece okudum bende evet faydasını gören çok inofolic kendi sitesinde de pko olmayanların hamileliği kolaylaştırmak için kullanilabileceği yazıyo. Ben 9 şubatta dr a kontrole gidicem parça kalmışmı diye kontrol edecek. O zaman folikiod alıp 2.adetimde de yani marttaki adetimde de inofolik alayım adetin 1.günü başlayım diyorum.o ay korunma bitecek. Dr a gittiğimde sorucam canım 9una kadar bekle istersen ben sorayım oyle kullan. Gerci zararı yok yazıyor. Hem dur bakalım bu ay umutluyum senden bu ay olmasada famarayı bırakınca şans yüksek ben yaşadım gördüm.

Son düzenleme:
Günaydın canım gece okudum bende evet faydasını gören çok inofolic kendi sitesinde de pko olmayanların hamileliği kolaylaştırmak için kullanilabileceği yazıyo. Ben 9 şubatta dr a kontrole gidicem parça kalmışmı diye kontrol edecek. O zaman folikiod alıp 2.adetimde de yani marttaki adetimde de inofolik alayım adetin 1.günü başlayım diyorum.o ay korunma bitecek. Dr a gittiğimde sorucam canım 9una kadar bekle istersen ben sorayım oyle kullan. Gerci zararı yok yazıyor. Hem dur bakalım bu ay umutluyum senden bu ay olmasada famarayı bırakınca şans yüksek en yaşadım gördüm.
günaydın cnm nasılsın buğün ? bende şimdi düşündümde adetim başlasın o zaman alırım infolic yine haberleşeiriz senınle tatlım... bu arada benim eşim ağır grip oldu en son pazartesi denedik; adetimin 17.günüydü dün akşam maalesef olmadı 4-5 gün benden hayır yok diyor ;( kıyamam ona çok hasta iyileştinde öbür hafta deneriz.... bakalım ihş çok geç yumurtlamam ;)

Merhaba,

ben de ekim ayında boş gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım :(
ben bu ay inofolic combi ile başladım, hormon testlerim yapıldı hiç bir sıkıntı yok dr a göre ama kürtajdan sonra hamile kalamadım tekrar henüz. ben de kendi kendime karar verip inofolic combi ve corasprin kullanmaya başladım.. bakalım işe yarayacak mı

günaydın cnm nasılsın buğün ? bende şimdi düşündümde adetim başlasın o zaman alırım infolic yine haberleşeiriz senınle tatlım... bu arada benim eşim ağır grip oldu en son pazartesi denedik; adetimin 17.günüydü dün akşam maalesef olmadı 4-5 gün benden hayır yok diyor ;( kıyamam ona çok hasta iyileştinde öbür hafta deneriz.... bakalım ihş çok geç yumurtlamam :KK66:
Daha iyiyim canım bu gece rüyamda kabuslar gördum ama şükür içim acıyarak uyanmadım. Annem bende 3 gun sagolsun geldi yanıma haftasonu dönecek. Gecmisolsun canım limonu sık kaşığa içsin. Insallah ilerlemeden geçer sende dikkat et kendine bu süreçte. Canım dr a adetin kacınci gunu gittin ve yum kac mm idi? Çatlamıştır diye düşünüyorum. Sen yum düşünme bence kesin çatlamistir insallah iyi sonucu bu ay alacaksın. İnofolic için evet adetini bekle adetinin 2.3.günü ben zaten dr a sormuş olucam canım.

Daha iyiyim canım bu gece rüyamda kabuslar gördum ama şükür içim acıyarak uyanmadım. Annem bende 3 gun sagolsun geldi yanıma haftasonu dönecek. Gecmisolsun canım limonu sık kaşığa içsin. Insallah ilerlemeden geçer sende dikkat et kendine bu süreçte. Canım dr a adetin kacınci gunu gittin ve yum kac mm idi? Çatlamıştır diye düşünüyorum. Sen yum düşünme bence kesin çatlamistir insallah iyi sonucu bu ay alacaksın. İnofolic için evet adetini bekle adetinin 2.3.günü ben zaten dr a sormuş olucam canım.
daha iyi olmanı sevindim tatlım ;) dün tarhana çorbası ve ıhlamur verdim, biraz daha iyi buğünde doktora gidecek kendisi ;) ben adetimin 12.günü gittim biri 20mm diğer 4 ise 16-19mm arası değişiyor canım....

Merhaba,

ben de ekim ayında boş gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43:
ben bu ay inofolic combi ile başladım, hormon testlerim yapıldı hiç bir sıkıntı yok dr a göre ama kürtajdan sonra hamile kalamadım tekrar henüz. ben de kendi kendime karar verip inofolic combi ve corasprin kullanmaya başladım.. bakalım işe yarayacak mı
inş işe yarar canım çok geçmiş olsun...

Merhaba,

ben de ekim ayında boş gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43:
Canım gecmisolsun benim 2 kürtajimda bos gebelikten. Genetik pihtilasma testlerim yapiliyo 40gune cikacak sonuclar. Tahminimce 3 defa adet olmussundur kurtajdan sonra. Zaten dr ilk 2 ay korunun diyor. Yani 1 kez denemis oldun daha umutsuzluk icin cok erken bunu yolun başı gibi görelim canım. Inofolic sanıřim zararli değil dr a sormadan kullanilabilir ama eger Allah korusun bilmedigin bi kan hastalıgın varsa coraspin zararlı olabilir. Benim dr umun dedigi coraspine hamile kalınca baslayacaksın. Tabi sen daha iyi bilirsin yanlıs yönlendirmek istemem. İnofolic 2 hafta sonra dr a gidicem o zaman dr a sorucam canım. Ben diger kürtajda 3ay korundum bıraktiğım ay hamile kaldım o da kimyasal gebelik oldu. Sonra tam 1 yil hamile kalamadim. Kaldiğımda da yine boş gebelik. Benimkisi çok çok istisna. Pıhtılasma testi yaptırdın mı?

daha iyi olmanı sevindim tatlım :KK66: dün tarhana çorbası ve ıhlamur verdim, biraz daha iyi buğünde doktora gidecek kendisi :KK66: ben adetimin 12.günü gittim biri 20mm diğer 4 ise 16-19mm arası değişiyor canım....
Hanımı iyi bakar kocasına şüphem yok:) Allah tez şifa versin canım. Senin yum 13 max 14.günlerde çatlamıştır için rahat olsun. Bundan sonra bat ı bekle. Önümüzdeki ay da ilacı kullanma yum takibide yaptırma goreceksin gelecek bebeğin. Ben kimyasaldan sonra 1 yıl neler yapmadimki sürekli hormon testleri yum takibi ovulasyon testleri ateş olçmeler baltarçınçörekotu kürü eşime keciboynuzu kürü günaşırı denemeler her gün denemeler rahim filmi en son klomen baktım yine yok bırakıyorum dedim. Sürekli 2.5 yıldır yazıştığım sayfa vardı orda herkes hamile kaldı doguranlar var hatta birlikte ilk bebege hamile kalmaya ugrasirken dogurup 2.bebege hamile kalanlar var; aralık ayında o sayfayada hiç girmedim. Herseyden cektim kendimi. Sende önumuzdeki ay yum takibini bırak o da yoruyor insanı. Göreceksin gelecek bebeğin inşallah. Sperm testi yaptırmıştınız değil mi?

Back
X