- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Kızlar ben 4 haftalık hamileyim.bugün öğrendim.inofolik i ilk kullandığım ay kaldım.darısı olmayanlara inşallah.
Ay cnim hayirli olsun.aniden mi ogrendin nasil oldu kizzz:))))hic belirtilerden falan bahsetmemissin de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben 4 haftalık hamileyim.bugün öğrendim.inofolik i ilk kullandığım ay kaldım.darısı olmayanlara inşallah.
Yani kac yıl ıgrsstın bebek içinCanım hayırlı olsun inş ne zamandan sonra öğrendin
Inofolic günde kac kez kullandınInofolik yazacak idim pardon
Bak iyiki yapmissin dedigimi cok sevlndim senin adina nasil kullanmistin inofoligi ve hanhi zananlar iliski?Kızlar ben 4 haftalık hamileyim.bugün öğrendim.inofolik i ilk kullandığım ay kaldım.darısı olmayanlara inşallah.
DostlnexIlk başladığın ay hemen düzene soktu mu adetlerini?diğer hormon ilacı dediğin ne?
Bende 2aya yakin inofolic combi iciyom cnm.ovi testi yaptim ama hic goremedim cift czgiyi yaa(sende pkoydun dimi?cok az bi koyulasir gbi oluyo ertesi gun gene silik.ben hic kendi kendime adet olamicammi yaaa
((((
Atesini de olcuyor musun canim?
1 hafta geçti adetim.ben ihtimal vermedim.burada sordum bi arkadaş yap test bebeği düşün dedi onu dinledim yaptım.hemen çift çizgi çıktı inanamadim.bi tane daha yaptım yine çift.hemen kan verdim.ve bebisim vardı.halq soktayiz.Ay cnim hayirli olsun.aniden mi ogrendin nasil oldu kizzz:))))hic belirtilerden falan bahsetmemissin de
Belirti adet belirtileri vardı 10 gündür bel ağrısi kasık ağrısi göğüs acımasi1 hafta geçti adetim.ben ihtimal vermedim.burada sordum bi arkadaş yap test bebeği düşün dedi onu dinledim yaptım.hemen çift çizgi çıktı inanamadim.bi tane daha yaptım yine çift.hemen kan verdim.ve bebisim vardı.halq soktayiz.
4 paket ramazan idi ya sahurda 2 iftar öncesi 2 aç karinla.bikac defa iftar öncesi unuttum.Inofolic günde kac kez kullandın
Evet iyiki dinlemisim canım.sahur iftar aç karinla 2 paket.açıkçası ilişkiye hiç dikkat etmedik.nasılsa tüp bebek olacak diye.Bak iyiki yapmissin dedigimi cok sevlndim senin adina nasil kullanmistin inofoligi ve hanhi zananlar iliski?
Haziranda tam 3 yıl doldu canım.5 defa klomen denendi.polip operasyonu geçirdim bir yıl önce.sahur iftar 2 şer paket içtim aç olarak.yok kadın ile de sabah akşam 1 er tane glifor new life b12 ve krilom kullandım.tok olarak.eşim de sabah akşam evicap ve krilom kullandı.takviye bunlar ilaç değil.tüp bebek yapacak doktorum önerdi.Yani kac yıl ıgrsstın bebek için
Evet iyiki dinlemisim canım.sahur iftar aç karinla 2 paket.açıkçası ilişkiye hiç dikkat etmedik.nasılsa tüp bebek olacak diye.
Olcmuyorum cnm
Üniversite yıllarımda başladı düzensizlik.10 yıl önce ama ben kinyasal bişey kullanmadım.hep doğal kurler ile düzene soktum.adacayi aslan pençesi soğan suyu vs.ilk evlendiğim zaman yine düzen bozuldu yine aynı kurler.geçen yıl polip ameliyatı oldum ondan sonra 5 defa klomen tedavisi gördüm.1 yıldır düzenli oldum o zamandan beri.Senin adetin normalde duzenlimiydi cnm?yoksa ilaclami gelirdi?
Amin InsAllah canım.Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin tez vakitte.evet Rabbim isteyince olmayacak birşey yok.ilk yıl çok önemsemedik.ama son iki yıl çok yıprandım.deneme tahtası gibi oldum.onu dene olmadı bunu dene olmadı.bitkisel doğal yöntemleri hiç saymiyim.neler yaptım neler.dualar da öyle.umreye bile gittik 5 ay önce.elma mi okumadik hurma mi zemzem mi yağmur suyu mu.....Canım çok sevindim senin adına cpk mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah allah ol dedi mi olur Tüp bebek gerek kalmadan oldu işte Allah bizede versin inşallah