inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Haklisin cnm..ama aliskinim ben gelmemesine pek sasirmadim gecikmesine
Her adet gelmese bir umut vardr canım eger yumurtlama oluyorsa adete pek takılma canım adeti düzensiz olup hamile kalan o kadr insan var kii bişş diycem umut olsun kaynanam mesela adeti cok düzensiz 3ay olmadı Ama hamile oda kondurnadı bebege hayır diyordu benim adet düzensiz diyordu sonra böbrek için emare girmiş bebek orada sürpriz yaptı bir ksyınım oldu şimdi öyle seylere takılma allah büyük

Her adet gelmese bir umut vardr canım eger yumurtlama oluyorsa adete pek takılma canım adeti düzensiz olup hamile kalan o kadr insan var kii bişş diycem umut olsun kaynanam mesela adeti cok düzensiz 3ay olmadı Ama hamile oda kondurnadı bebege hayır diyordu benim adet düzensiz diyordu sonra böbrek için emare girmiş bebek orada sürpriz yaptı bir ksyınım oldu şimdi öyle seylere takılma allah büyük

Tabi cnim Rabbim buyuk...ol derse olur ins.bilmem hic icimden test alip yapmak gelmio:(

Tabi cnim Rabbim buyuk...ol derse olur ins.bilmem hic icimden test alip yapmak gelmio:KK43:

Bnce içini ferah tut canım yarın bir test yap inş cıkar cıkmazsa da üzüme dünyanın sonu değil benim kadar kimse isyan olumsuz degildi ama şimdi oldu bak hala soktayım yani demekki allah verse oluyor halbuki doktor bana olmaz demişti tüp yap demişti herseyin zamanı var istersen o ay ilişki hiç olmasın alla senin zamanını verse hamile kalırsın ilişki olmazsa bile

Bnce içini ferah tut canım yarın bir test yap inş cıkar cıkmazsa da üzüme dünyanın sonu değil benim kadar kimse isyan olumsuz degildi ama şimdi oldu bak hala soktayım yani demekki allah verse oluyor halbuki doktor bana olmaz demişti tüp yap demişti herseyin zamanı var istersen o ay ilişki hiç olmasın alla senin zamanını verse hamile kalırsın ilişki olmazsa bile

Cok dogru dedin cnm.Rabbim isterse onunde hicbisey duramaz..Rabbim ol der ins isteyen bekleyen tum kullarina

Selam kizlar aranizda inofolic combi kullanip adeti geciken yani gununde olmayan varmi???benim 38gun oldu hala gelmedi

geçen ay dediğin 18 haziranda mı oldn??? yani kendiğinden mi oldun??? bu çok güzel eğer kendişiğnden olduysan :)

Aynen cnm 18 haziranda oldum.asilamam tutmadi yani.19mayista tarlusal kullanarak regl oldum ama 18 haziranda asilama tutmayinca regl geldi.bu ayinda 19u 20si gibi bekledim ama gelmio hani ;((*

Back
X