- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Canım sogan kürü dene gelir adetin inş ki inş ta hamilesin off
Denedim canim onu ben 2 ay getirdi 3.ay gtirmedi gene adetimi ;( 22 mayistan beri iciom inofolic hala yok adet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sogan kürü dene gelir adetin inş ki inş ta hamilesin off
Belirtiye bkma sen bnmde belirtim yok şuan hiç bir şey yok sadece adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ara ara o kader herkeste olcak bişi yokBi belirtim yokki hic ne bilim
Belirtiye bkma bence ne olursa olsun her adet gecikince test yapmalısın nolur nolmaz diye allah büyük birNe bilim cnm.38.gun olmus bugun yaaa
AnlamaZmi insan gebe oldugunu bisekilde anlar bence
Her adet gelmese bir umut vardr canım eger yumurtlama oluyorsa adete pek takılma canım adeti düzensiz olup hamile kalan o kadr insan var kii bişş diycem umut olsun kaynanam mesela adeti cok düzensiz 3ay olmadı Ama hamile oda kondurnadı bebege hayır diyordu benim adet düzensiz diyordu sonra böbrek için emare girmiş bebek orada sürpriz yaptı bir ksyınım oldu şimdi öyle seylere takılma allah büyükHaklisin cnm..ama aliskinim ben gelmemesine pek sasirmadim gecikmesine
Her adet gelmese bir umut vardr canım eger yumurtlama oluyorsa adete pek takılma canım adeti düzensiz olup hamile kalan o kadr insan var kii bişş diycem umut olsun kaynanam mesela adeti cok düzensiz 3ay olmadı Ama hamile oda kondurnadı bebege hayır diyordu benim adet düzensiz diyordu sonra böbrek için emare girmiş bebek orada sürpriz yaptı bir ksyınım oldu şimdi öyle seylere takılma allah büyük
Tabi cnim Rabbim buyuk...ol derse olur ins.bilmem hic icimden test alip yapmak gelmio![]()
Bnce içini ferah tut canım yarın bir test yap inş cıkar cıkmazsa da üzüme dünyanın sonu değil benim kadar kimse isyan olumsuz degildi ama şimdi oldu bak hala soktayım yani demekki allah verse oluyor halbuki doktor bana olmaz demişti tüp yap demişti herseyin zamanı var istersen o ay ilişki hiç olmasın alla senin zamanını verse hamile kalırsın ilişki olmazsa bile
geçen ay dediğin 18 haziranda mı oldn??? yani kendiğinden mi oldun??? bu çok güzel eğer kendişiğnden olduysan :)Hala olmadim canim sorma ;( 19 mayis adet gunumdu.daha yok.gecen ay 18de oldum.mayista 19 da oldum bu ay hala yok ;((((
geçen ay dediğin 18 haziranda mı oldn??? yani kendiğinden mi oldun??? bu çok güzel eğer kendişiğnden olduysan :)
İyiyim ama kanama devam ediyor riskli cok üzgünüm