inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

bu arada esimede keci boynuzu ozu aldim kendimde her gun kuru incir yedim rabbim tum isteyenlere nasip etsin

hayir canm pko felan yoktu 1 senelik evliyim ama 4 aydr istiyoruz gecenki reglimde 7 gun leke geldi sonra regl oldum toplan 12 gun felan sonra doktora gittim ultrasyonla bakti bisey cikmadi yani bana bisey demedi olsa soylerdi galiba.inofolic verdi 3 ay kullan hamile kalmazsan tekrar gel dedi bende bu Allahn izniyle hamileyim 2 sabah 2 aksam ictim ama yumurtlamdan 2 3 gun sonra sabah 1 aksam 1 ictim
Kac ay kullandın

Kizlar ben suan regl diilim 3gundur inodolic toz iciom gunde 4poset.acaba adetkenmi icmeliydim ?kafama takildi.birde kac ay kullandiniz hamile kalanlar ?????

tesekkur ederim rabbim sizede burdaki tum isteyenlere nasip etsin
Tebrik ederim hayırlısıyla kucaginiza alırsınız inşallah... Bende ayin 9 undan beri inofolic kullaniyorum adetimin 2. Günü baslamistim dokrora gitmeden kendim aldim eczaneden pko varmi yokmu bilmiyorum aderlerimde düzenlidir çok şükür o yuzden sabah 1 aksam 1 kullaniyorum bilmiyorum faydasi oluyo mu şuan yumurtlama dönemine girdim ama bariz bi hissiyatim yok yumurtladigima dair (yumurta aki kivaminda akıntı belirgin kasik agrisi vs. yok) bu belirtilerin olmasi sart mi acaba yoksa bazilarinda belli olmuyo mu?

Tebrik ederim hayırlısıyla kucaginiza alırsınız inşallah... Bende ayin 9 undan beri inofolic kullaniyorum adetimin 2. Günü baslamistim dokrora gitmeden kendim aldim eczaneden pko varmi yokmu bilmiyorum aderlerimde düzenlidir çok şükür o yuzden sabah 1 aksam 1 kullaniyorum bilmiyorum faydasi oluyo mu şuan yumurtlama dönemine girdim ama bariz bi hissiyatim yok yumurtladigima dair (yumurta aki kivaminda akıntı belirgin kasik agrisi vs. yok) bu belirtilerin olmasi sart mi acaba yoksa bazilarinda belli olmuyo mu?
yani herkeste olmasi gerekmiyor bunyeyle alakali.benimde adetlerim duzenlidir ama belli olmuyor ins sizede faydasi olur

İnofoligi sabah 2 aksam 2 kullanan arkadaslar 1 bardak suya mi 2 poset katılıyor yoksa ayri ayri 2 bardak suya mi yapip içiyoruz iki türlü de kullanan var hangisi dogru olur acaba ?

İnofoligi sabah 2 aksam 2 kullanan arkadaslar 1 bardak suya mi 2 poset katılıyor yoksa ayri ayri 2 bardak suya mi yapip içiyoruz iki türlü de kullanan var hangisi dogru olur acaba ?
Bir bardak suya 2 poşet döküp karistir sabah kahvaltıdan yarım saat önce ic. Sonra 2 poşeti bir bardak suda karıştırıp akşam yemekten yarim saat önce ic

Back
X