Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederim rabbim herkesin yuzunu guldursun umitsiz olmaktan muhaza eylesinAmin canım.. Hayırlı mübarek olsun inşaallahbizlere de dua et olurmu?
Ay süper. Tebrikler. Kac ay kullandın? Pko var mı sendeevet arkadaslar inofolic kullanarak hamile kalan birisi olarak siddetle tavsiye ediyorum ve sonuc bugun ogrendim hamileyimmmm![]()
Kac ay kullandınhayir canm pko felan yoktu 1 senelik evliyim ama 4 aydr istiyoruz gecenki reglimde 7 gun leke geldi sonra regl oldum toplan 12 gun felan sonra doktora gittim ultrasyonla bakti bisey cikmadi yani bana bisey demedi olsa soylerdi galiba.inofolic verdi 3 ay kullan hamile kalmazsan tekrar gel dedi bende bu Allahn izniyle hamileyim 2 sabah 2 aksam ictim ama yumurtlamdan 2 3 gun sonra sabah 1 aksam 1 ictim
İstedigin zaman başla. Sabah iki. Akşam iki seklinde yarım bardak suya dök ic
pko yoktu canm 1 ay kullandimKac ay kullandın
Süper. Gözünüz aydınpko yoktu canm 1 ay kullandim
Farketmez1 bardak suya diilmi cnim?
tesekkur ederim rabbim sizede burdaki tum isteyenlere nasip etsinSüper. Gözünüz aydın
Rica ederim. Amin inşallah sağlıklı ve hayırlısı inşallahtesekkur ederim rabbim sizede burdaki tum isteyenlere nasip etsin
amin insRica ederim. Amin inşallah sağlıklı ve hayırlısı inşallah
canm bn 1 ay kullandm adetim 4. gununde basladim evet adetkende kullanman lazimKizlar ben suan regl diilim 3gundur inodolic toz iciom gunde 4poset.acaba adetkenmi icmeliydim ?kafama takildi.birde kac ay kullandiniz hamile kalanlar ?????
Tebrik ederim hayırlısıyla kucaginiza alırsınız inşallah... Bende ayin 9 undan beri inofolic kullaniyorum adetimin 2. Günü baslamistim dokrora gitmeden kendim aldim eczaneden pko varmi yokmu bilmiyorum aderlerimde düzenlidir çok şükür o yuzden sabah 1 aksam 1 kullaniyorum bilmiyorum faydasi oluyo mu şuan yumurtlama dönemine girdim ama bariz bi hissiyatim yok yumurtladigima dair (yumurta aki kivaminda akıntı belirgin kasik agrisi vs. yok) bu belirtilerin olmasi sart mi acaba yoksa bazilarinda belli olmuyo mu?tesekkur ederim rabbim sizede burdaki tum isteyenlere nasip etsin
yani herkeste olmasi gerekmiyor bunyeyle alakali.benimde adetlerim duzenlidir ama belli olmuyor ins sizede faydasi olurTebrik ederim hayırlısıyla kucaginiza alırsınız inşallah... Bende ayin 9 undan beri inofolic kullaniyorum adetimin 2. Günü baslamistim dokrora gitmeden kendim aldim eczaneden pko varmi yokmu bilmiyorum aderlerimde düzenlidir çok şükür o yuzden sabah 1 aksam 1 kullaniyorum bilmiyorum faydasi oluyo mu şuan yumurtlama dönemine girdim ama bariz bi hissiyatim yok yumurtladigima dair (yumurta aki kivaminda akıntı belirgin kasik agrisi vs. yok) bu belirtilerin olmasi sart mi acaba yoksa bazilarinda belli olmuyo mu?
İnşallah... Siz inofolic kullanmaya başlayınca yumurtlama belirtileri hissetmiş miydiniz kendinizde ?yani herkeste olmasi gerekmiyor bunyeyle alakali.benimde adetlerim duzenlidir ama belli olmuyor ins sizede faydasi olur
İnşallah... Siz inofolic kullanmaya başlayınca yumurtlama belirtileri hissetmiş miydiniz kendinizde ?[/QUOT evet bn hissettim kasiklarimda hafif agri vardi cok fazla tansiyonum dusmustu basim donuyordu
Bir bardak suya 2 poşet döküp karistir sabah kahvaltıdan yarım saat önce ic. Sonra 2 poşeti bir bardak suda karıştırıp akşam yemekten yarim saat önce icİnofoligi sabah 2 aksam 2 kullanan arkadaslar 1 bardak suya mi 2 poset katılıyor yoksa ayri ayri 2 bardak suya mi yapip içiyoruz iki türlü de kullanan var hangisi dogru olur acaba ?