- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Hayırlara çıkar inşallahbenimde kafam karıştı 9senedir tedavi görüorum böyle bişey yaşamadım henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlara çıkar inşallahbenimde kafam karıştı 9senedir tedavi görüorum böyle bişey yaşamadım henüz
inşallah cnm aminHayırlara çıkar inşallah
Canım benim yumurtayla işim yokki geçen ay yumurtalar toplandı bu ay transfer olacağım insallah. bakarsın normall yolla hamile kalırım bende transfer beklerken :)) ama imkansızBn bir bucuk kutu inofolic icip arkasindan hamile kaldim bildiğim kadarıyla yumurtaları kaliteli yapiyor
10 yıldır bebek için uğraşıyorum cnm 1 dış gebelik ve 1 düşüğüm var şimdi tüp bebek tedavisindeyimNe zamandır evlisin canım ve ne zamandır bebek düşünüyosun
Allah bağışlasın canım inşallah gelir artık bebeklerimiz..10 yıldır bebek için uğraşıyorum cnm 1 dış gebelik ve 1 düşüğüm var şimdi tüp bebek tedavisindeyim
(bu arada 1 oğlum var)
Amin cnm inşallahAllah bağışlasın canım inşallah gelir artık bebeklerimiz..
Aynı ben 1 kızım var.1 dış geblik 1 boş gebelik kızımdan önce bir düşük.2 kez tüp bebek denedim olmadı.geçen ay doğal yoldan hamile kaldım.darısıda sana inşallah10 yıldır bebek için uğraşıyorum cnm 1 dış gebelik ve 1 düşüğüm var şimdi tüp bebek tedavisindeyim
(bu arada 1 oğlum var)
insallah ama benim tek tüpüm var oda çok açık değil normal yolla mucize olur. Allah kucagına almak nasip etsin bebeğiniAynı ben 1 kızım var.1 dış geblik 1 boş gebelik kızımdan önce bir düşük.2 kez tüp bebek denedim olmadı.geçen ay doğal yoldan hamile kaldım.darısıda sana inşallah
Maşallah canım sağlıkla doğur inşallah. Sende ne gibi etkileri oldu inofolic in. İshal mide bulantısı falan yapmış mıydıGünaydın kızlar...
Bende 5 ay inofolik combi ve son ay da balık yağı kapsülü kullandım.artık hangisi etki etti bilmiyorum ya da allahın veresi geldi.neticede hamileyim.darısı isteyen herkese
Canım benim de tek tüpüm var ve yarı açık dendi.inşallah mucizene kavuşursuninsallah ama benim tek tüpüm var oda çok açık değil normal yolla mucize olur. Allah kucagına almak nasip etsin bebeğini
Yok olmadi bi yan etki iştahımıda açmadıMaşallah canım sağlıkla doğur inşallah. Sende ne gibi etkileri oldu inofolic in. İshal mide bulantısı falan yapmış mıydı
insallah canım sağol gelişmeleri yazarımCanım benim de tek tüpüm var ve yarı açık dendi.inşallah mucizene kavuşursun
Anladım canımYok olmadi bi yan etki iştahımıda açmadı
Bende de olduArkadaslar bir sorum olacaktı ınofolik kullananlara ; 2. Kutuya başladım bugun. kasiklarim şiş gibi ve kasiklarim ağrıyor belirgin bir yan etki sanırım sizlerde oldumu? Birde bunun sebebi ne olabilir?
Herkeste olmuyor galiba neden olduğunu Biliyormusun?Bende de oldu
Ben klomen kullandığımda da olmuştu yumurtalıklar büyüyüp geliştiği için oluyor. İnofolic de o yüzden bence. Çünkü yumurtalıklara yardımcı bir ilaç.Herkeste olmuyor galiba neden olduğunu Biliyormusun?
amin canim bende bir ay oldu kullanılrum bu ay sonunda rahim filmi sınra yumurta takibiGünaydın kızlar...
Bende 5 ay inofolik combi ve son ay da balık yağı kapsülü kullandım.artık hangisi etki etti bilmiyorum ya da allahın veresi geldi.neticede hamileyim.darısı isteyen herkese