- 30 Mart 2017
- 12.066
- 17.972
- 298
merhaba inofolicle mi hamile kaldınız?merhaba kızlar 22 martta inofolic kullanmaya başladım. 31 martta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. inofolic regli geciktiriyor mu kullananlar ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba inofolicle mi hamile kaldınız?merhaba kızlar 22 martta inofolic kullanmaya başladım. 31 martta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. inofolic regli geciktiriyor mu kullananlar ??
merhaba inofolicle hamile kalabildiniz mi?Kizlar bana da inofolic verdi dr, gecen yil bebegimin kalbi durmustu kurtajdan sonra da hamile kalamadim yumurta kalitesini artirmak amaciyla verdi bu ay. Kac tane icecegimi soylemedi sabah aksam mi icsem genelde herkes oyle iciyor sanirim?
z inofolicle mi hamile kaldınız bebeğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun büyüsün inşallahaynı şey canım bana da pko dedi ilk ama adet düzenli diyince o zaman bekleyelim dedi takip edicez normalde alttan bakıyor ama bu doktor tanıyor artık beni çoğu zaman baktığında yumurtan var diyordu bu sefer 21. gün gidip çatlayıp çatlamadığına da baktırcam ovu testinde hep çatlıyor ama.. ay valla bu değerler alt üst etti beni ne düşüneceğimi bilmiyorum belki geçici bir durumdur..
canım hamile kalabildin mi inofolicleMerhabalr yeni uye oldum arkadaslar yardiminizi istiyorum 15 aydir gebe kalamiyorum bir cok ilac kullandim ise yaramadi pko hastaligim var.doktorum bu ay inafolic kullanmami istedi 3 ay boyunca devam etmemi istedi sizce gunde 2 doz mu yoksa 4 dozmu kullanilmali doktorum sabah 2 aksam 2 diye soyledi..fikirlerinize ihtiyacim var
siz inofolicle mi hamile kaldınız? bebğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun@laracraft canım gözünaydın çok sevindim bak ben hamile kalamayacam diyordun rabbim ummadığın anda verdi çok şükür. :) dediklerimi de okudum eşinle ilgili üzüldüm kızdım ve analyamadım yani neden bebeği istemiyo bebek evin bereketi huzurudur madem istemiyo o zaman neden beraber oluyo seninle? başka bi problem mi var yoksa gerçekten eşinin psikolojik sıkıntısı mı var ???
si
z inofolicle mi hamile kaldınız bebeğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
İnofolic şase mi yoksa inofolic combi mi kullandınızcanım bu mesajı ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama şubat ayında hem soğan kürü yaptım hemde inofolic kullandım Allahın izniyle bunlar vesile olmuş olabilir mart ayında hamile olduğumu öğrendim. saolasın canım inşallah tez vakitte sende güzel haber alırsın
şase kullandım ben günde 2 kere içtimİnofolic şase mi yoksa inofolic combi mi kullandınız
Hayır canım infolic hiç kullanmadım kendiliğinden oldu beni ilkinde klomen kullanmıstım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsintebrik ederim sağlıkla doğsun büyüsün bebeğiniz siz inofolicle mi hamile kaldınız ?
Yok ben kendiliğinden kaldım.. Teşekkürler darısı başınızasiz inofolicle mi hamile kaldınız? bebğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun
amin canım inşallahcanım bu mesajı ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama şubat ayında hem soğan kürü yaptım hemde inofolic kullandım Allahın izniyle bunlar vesile olmuş olabilir mart ayında hamile olduğumu öğrendim. saolasın canım inşallah tez vakitte sende güzel haber alırsın
amin inşallahYok ben kendiliğinden kaldım.. Teşekkürler darısı başınıza
amin pko varmıydıHayır canım infolic hiç kullanmadım kendiliğinden oldu beni ilkinde klomen kullanmıstım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Evet var dediler ama neye göre dendi bilmiyorum sanırım yoktu kesin net değildi yaniamin pko varmıydı
inofolic kullandıktan sonra klomen kullandım o zaman gebe kaldımmerhaba inofolicle mi hamile kaldınız?
Canım nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti belli oldu mu baya ilerlemişsiniz maşallah Allah kucagına almayı nasip etsin sağsaliminofolic kullandıktan sonra klomen kullandım o zaman gebe kaldım
Canım inşallah vardıryoksa da üzülme umudun u yitirme kullanmaya devam et bende bu ay başladım hal olmadım ama çok ümitli değilim çünkü geç başladım döngu yarıyı gecmistiKızlar merhaba 2 senelik evliyim doktor ınofolic combi başladı bu ay. Ağustos 16 da başladım 1 2 eylül gibi adet olmam lazımdı ama olmadım ve kasık Ağrı'sı dışında adet belirtimde yok .normalde her adet dönemimde göğüslerim feci ağrır ve şişer . Bu ay 4 gün geciktim ama göğüslerim ne şişti ne de ağrıyor sadece karnımda ağrı var . Test yaptım negatif kan vermeye gideceğim belki diye üzülürüm diye gitmekte istemiyorum Boşa umutlanmayayım diyorum ama umutlandım bile![]()