• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bana da inofolic verdi dr, gecen yil bebegimin kalbi durmustu kurtajdan sonra da hamile kalamadim yumurta kalitesini artirmak amaciyla verdi bu ay. Kac tane icecegimi soylemedi sabah aksam mi icsem genelde herkes oyle iciyor sanirim?
merhaba inofolicle hamile kalabildiniz mi?

si
aynı şey canım bana da pko dedi ilk ama adet düzenli diyince o zaman bekleyelim dedi takip edicez normalde alttan bakıyor ama bu doktor tanıyor artık beni çoğu zaman baktığında yumurtan var diyordu bu sefer 21. gün gidip çatlayıp çatlamadığına da baktırcam ovu testinde hep çatlıyor ama.. ay valla bu değerler alt üst etti beni ne düşüneceğimi bilmiyorum belki geçici bir durumdur..
z inofolicle mi hamile kaldınız bebeğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun büyüsün inşallah

Merhabalr yeni uye oldum arkadaslar yardiminizi istiyorum 15 aydir gebe kalamiyorum bir cok ilac kullandim ise yaramadi pko hastaligim var.doktorum bu ay inafolic kullanmami istedi 3 ay boyunca devam etmemi istedi sizce gunde 2 doz mu yoksa 4 dozmu kullanilmali doktorum sabah 2 aksam 2 diye soyledi..fikirlerinize ihtiyacim var
canım hamile kalabildin mi inofolicle

@laracraft canım gözünaydın çok sevindim bak ben hamile kalamayacam diyordun rabbim ummadığın anda verdi çok şükür. :) dediklerimi de okudum eşinle ilgili üzüldüm kızdım ve analyamadım yani neden bebeği istemiyo bebek evin bereketi huzurudur madem istemiyo o zaman neden beraber oluyo seninle? başka bi problem mi var yoksa gerçekten eşinin psikolojik sıkıntısı mı var ???
siz inofolicle mi hamile kaldınız? bebğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun

si

z inofolicle mi hamile kaldınız bebeğiniz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun sağlıkla doğsun büyüsün inşallah

canım bu mesajı ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama şubat ayında hem soğan kürü yaptım hemde inofolic kullandım Allahın izniyle bunlar vesile olmuş olabilir mart ayında hamile olduğumu öğrendim. saolasın canım inşallah tez vakitte sende güzel haber alırsın

canım bu mesajı ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama şubat ayında hem soğan kürü yaptım hemde inofolic kullandım Allahın izniyle bunlar vesile olmuş olabilir mart ayında hamile olduğumu öğrendim. saolasın canım inşallah tez vakitte sende güzel haber alırsın
İnofolic şase mi yoksa inofolic combi mi kullandınız

amin canım inşallah

Kızlar merhaba 2 senelik evliyim doktor ınofolic combi başladı bu ay. Ağustos 16 da başladım 1 2 eylül gibi adet olmam lazımdı ama olmadım ve kasık Ağrı'sı dışında adet belirtimde yok .normalde her adet dönemimde göğüslerim feci ağrır ve şişer . Bu ay 4 gün geciktim ama göğüslerim ne şişti ne de ağrıyor sadece karnımda ağrı var . Test yaptım negatif kan vermeye gideceğim belki diye üzülürüm diye gitmekte istemiyorum Boşa umutlanmayayım diyorum ama umutlandım bile ☹️

Kızlar merhaba 2 senelik evliyim doktor ınofolic combi başladı bu ay. Ağustos 16 da başladım 1 2 eylül gibi adet olmam lazımdı ama olmadım ve kasık Ağrı'sı dışında adet belirtimde yok .normalde her adet dönemimde göğüslerim feci ağrır ve şişer . Bu ay 4 gün geciktim ama göğüslerim ne şişti ne de ağrıyor sadece karnımda ağrı var . Test yaptım negatif kan vermeye gideceğim belki diye üzülürüm diye gitmekte istemiyorum Boşa umutlanmayayım diyorum ama umutlandım bile ☹️
Canım inşallah vardıryoksa da üzülme umudun u yitirme kullanmaya devam et bende bu ay başladım hal olmadım ama çok ümitli değilim çünkü geç başladım döngu yarıyı gecmisti

Normalde adetim düzenlidir 1 inde olurum genelde 1 gün oynar ama ilk defa bu kadar attı adetim eğer bu ilaç geciktirme yaptırdıysa bu da sorun çünkü hep düzenli olurdum testide erteledikçe erteliyorum bayram iznine çıktık kan için merkeze inmemiz lazım üzülüp tatili zehir etmek istemiyorum

Back
X