inofolic le hamile kalan varmi?

aygul2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
223
134
53
Doktor hic bir sikintim olmadigimi soyledi sadece gebelige yardimci olmasi icin inofolic verdi 3 ay kullan dedi boyle olan varmi kizlar. Varsa ne kadar sure sonra hamile kaldiniz

Doktor hic bir sikintim olmadigimi soyledi sadece gebelige yardimci olmasi icin inofolic verdi 3 ay kullan dedi boyle olan varmi kizlar. Varsa ne kadar sure sonra hamile kaldiniz

Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Benim de hiç bir sorunum yok ve hamileliği kolaylaştırması için 3 kutu inofolic verdi. 1Haftadır kullanıyorum.Siz güne kaç tane kullanıyorsunuz?

Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Benim de hiç bir sorunum yok ve hamileliği kolaylaştırması için 3 kutu inofolic verdi. 1Haftadır kullanıyorum.Siz güne kaç tane kullanıyorsunuz?
Sabah 2 aksam 2 kullaniyorum 3 ay ic gebelik olmazsa 3 ay sonra gel dedi birde ben sík idrara cikmaya basladim sendede oldumu bu ilaci ictikten sonra

Sabah 2 aksam 2 kullaniyorum 3 ay ic gebelik olmazsa 3 ay sonra gel dedi birde ben sík idrara cikmaya basladim sendede oldumu bu ilaci ictikten sonra

Ben sabah akşam 1 poşet kullanıyorum.İdrar durumunda değişiklik yok gibi ama ben de sanki çok acıkmaya başladım ilaçtan beri.Ya 2 poşet kullanmak daha mı etkili olur acaba?Allah nasip eder inofolic vesile olur inşallah güzel haberler alırız:)

Ben sabah akşam 1 poşet kullanıyorum.İdrar durumunda değişiklik yok gibi ama ben de sanki çok acıkmaya başladım ilaçtan beri.Ya 2 poşet kullanmak daha mı etkili olur acaba?Allah nasip eder inofolic vesile olur inşallah güzel haberler alırız:)
Ay insallah:) doktorun ne dediyse oyle ic sen ama benim bu ay yumurtlama donemim gecti simdiden basladim.umudum onumuzdeki ay insallah

mrb kızlar bende inofolic kullanıyorum 30 toz bitti yeni kutuya basladım doktorum banada 3 aylık bir tedavi verdi hamile kalan varmı? ben sabah 2 aksam 2 poset içiyorum

mrb kızlar bende inofolic kullanıyorum 30 toz bitti yeni kutuya basladım doktorum banada 3 aylık bir tedavi verdi hamile kalan varmı? ben sabah 2 aksam 2 poset içiyorum

Hamile kalan epey kişi var forumda hatta bu konuyu açan arkadaş da hamile gördüğüm kadarıyla.Darısı başımıza.
Ben 3. kutudayım, geçen adetimde başlamıştım şimdi yine adetliyim 3. kutuya başlıyorum. Sabah akşam 1 poşet kullanıyorum.Bu ay gebelik oluşmadı ama pek çalışma yapamadık kabahat bizde. İnofolic + sıkı bir çalışma ile bu ay işe yarayacak mı göreceğiz bakalım.

Merhaba cnm ben kullandım ilk ay hamile kaldım ama düştü bende hiçbir problem yoktu

Hamile kalan epey kişi var forumda hatta bu konuyu açan arkadaş da hamile gördüğüm kadarıyla.Darısı başımıza.
Ben 3. kutudayım, geçen adetimde başlamıştım şimdi yine adetliyim 3. kutuya başlıyorum. Sabah akşam 1 poşet kullanıyorum.Bu ay gebelik oluşmadı ama pek çalışma yapamadık kabahat bizde. İnofolic + sıkı bir çalışma ile bu ay işe yarayacak mı göreceğiz bakalım .
Tsk ederm bn sitede yeniyim kim yazms kim neler kullanms bilemiyorm. Bnim daha 1 ay olmadi ilaca baslayali ama 36 adet kullandm gunde 4 toz iciyorm doktorum oyle soyledi niyeyse

Tsk ederm bn sitede yeniyim kim yazms kim neler kullanms bilemiyorm. Bnim daha 1 ay olmadi ilaca baslayali ama 36 adet kullandm gunde 4 toz iciyorm doktorum oyle soyledi niyeyse

Polikistik over mi var yoksa sadece destekleyici olarak mı verdi?Genelde pko olanlara sabah 2 akşam 2 doz veriyorlar

Hayır cnm bnm rahim ur vardı geçen yıl aldirdm bu yıl tekrar çıkmış o yüzden Hemen hamile kalmam lazım o yüzden 2 ser poşet ic içelim galiba bilmiyorum ki ne olarak benimki pembe kutuda 30 toz aç karnina

Polikistik over mi var yoksa sadece destekleyici olarak mı verdi?Genelde pko olanlara sabah 2 akşam 2 doz veriyorlar
Hayır cnm bnm rahmimde ur vardi aldird gecen yil doktoruma bu yil tekrar ckti o yuzden hemen hamile kalmam gerekiyomus o yuzden 2ser poset ama ne amacla blmiyorm cocuk pek dusunmuyoduk o yuzden pek bi bilgim yok benimki 30 toz ac karnina pembe kutuda inofolic+folik asit

Kizlar kullandigim ilk ay hamile kaldim 3. Kutu bitmeden hamileydim

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, inofolic vesile olsun Allah nasip etsin darısı başıma olsun :)
İnofolic vesilesiyle çabuk gelmiş kuzun ne güzel :)
Ben geçen ayı pas geçtim çalışamadık pek boşa gitti inofolic,bakalım bu ay hakkımızda hayırlısı.
Dua et benim için olur mu, hamilelerin duası kabul olur :)

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, inofolic vesile olsun Allah nasip etsin darısı başıma olsun :)
İnofolic vesilesiyle çabuk gelmiş kuzun ne güzel :)
Ben geçen ayı pas geçtim çalışamadık pek boşa gitti inofolic,bakalım bu ay hakkımızda hayırlısı.
Dua et benim için olur mu, hamilelerin duası kabul olur :)
Darisi banada yaaa :) ins guzel haberlermz olur

Back
X