Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor hic bir sikintim olmadigimi soyledi sadece gebelige yardimci olmasi icin inofolic verdi 3 ay kullan dedi boyle olan varmi kizlar. Varsa ne kadar sure sonra hamile kaldiniz
Sabah 2 aksam 2 kullaniyorum 3 ay ic gebelik olmazsa 3 ay sonra gel dedi birde ben sík idrara cikmaya basladim sendede oldumu bu ilaci ictikten sonraAynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Benim de hiç bir sorunum yok ve hamileliği kolaylaştırması için 3 kutu inofolic verdi. 1Haftadır kullanıyorum.Siz güne kaç tane kullanıyorsunuz?
Sabah 2 aksam 2 kullaniyorum 3 ay ic gebelik olmazsa 3 ay sonra gel dedi birde ben sík idrara cikmaya basladim sendede oldumu bu ilaci ictikten sonra
Ay insallah:) doktorun ne dediyse oyle ic sen ama benim bu ay yumurtlama donemim gecti simdiden basladim.umudum onumuzdeki ay insallahBen sabah akşam 1 poşet kullanıyorum.İdrar durumunda değişiklik yok gibi ama ben de sanki çok acıkmaya başladım ilaçtan beri.Ya 2 poşet kullanmak daha mı etkili olur acaba?Allah nasip eder inofolic vesile olur inşallah güzel haberler alırız:)
mrb kızlar bende inofolic kullanıyorum 30 toz bitti yeni kutuya basladım doktorum banada 3 aylık bir tedavi verdi hamile kalan varmı? ben sabah 2 aksam 2 poset içiyorum
Doktor hic bir sikintim olmadigimi soyledi sadece gebelige yardimci olmasi icin inofolic verdi 3 ay kullan dedi boyle olan varmi kizlar. Varsa ne kadar sure sonra hamile kaldiniz
Tsk ederm bn sitede yeniyim kim yazms kim neler kullanms bilemiyorm. Bnim daha 1 ay olmadi ilaca baslayali ama 36 adet kullandm gunde 4 toz iciyorm doktorum oyle soyledi niyeyseHamile kalan epey kişi var forumda hatta bu konuyu açan arkadaş da hamile gördüğüm kadarıyla.Darısı başımıza.
Ben 3. kutudayım, geçen adetimde başlamıştım şimdi yine adetliyim 3. kutuya başlıyorum. Sabah akşam 1 poşet kullanıyorum.Bu ay gebelik oluşmadı ama pek çalışma yapamadık kabahat bizde. İnofolic + sıkı bir çalışma ile bu ay işe yarayacak mı göreceğiz bakalım .
Tsk ederm bn sitede yeniyim kim yazms kim neler kullanms bilemiyorm. Bnim daha 1 ay olmadi ilaca baslayali ama 36 adet kullandm gunde 4 toz iciyorm doktorum oyle soyledi niyeyse
Hayır cnm bnm rahmimde ur vardi aldird gecen yil doktoruma bu yil tekrar ckti o yuzden hemen hamile kalmam gerekiyomus o yuzden 2ser poset ama ne amacla blmiyorm cocuk pek dusunmuyoduk o yuzden pek bi bilgim yok benimki 30 toz ac karnina pembe kutuda inofolic+folik asitPolikistik over mi var yoksa sadece destekleyici olarak mı verdi?Genelde pko olanlara sabah 2 akşam 2 doz veriyorlar
Aygul mrb senin adina sevindim allah saglikla kucagina almak nasip etsn ins nasil kullandin sen ac karnina miydi seninde gunde kac toz ictinKizlar kullandigim ilk ay hamile kaldim 3. Kutu bitmeden hamileydim
Kizlar kullandigim ilk ay hamile kaldim 3. Kutu bitmeden hamileydim
Darisi banada yaaa :) ins guzel haberlermz olurHayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, inofolic vesile olsun Allah nasip etsin darısı başıma olsun :)
İnofolic vesilesiyle çabuk gelmiş kuzun ne güzel :)
Ben geçen ayı pas geçtim çalışamadık pek boşa gitti inofolic,bakalım bu ay hakkımızda hayırlısı.
Dua et benim için olur mu, hamilelerin duası kabul olur :)
Hamile kalmaya destekli bi ilac yada pko hastalari icinmerhaba arkadaşlar ne oluyor bu inofolic
Hmm anladım sağolunHamile kalmaya destekli bi ilac yada pko hastalari icin
Sabah 2 aksam 2 kullaniyorum 3 ay ic gebelik olmazsa 3 ay sonra gel dedi birde ben sík idrara cikmaya basladim sendede oldumu bu ilaci ictikten sonra